Kesämeikin ABC 3: Huolettomat kesäkulmat

tuuheat kulmakarvat

Mitä olisikaan keskikesän meikki ilman katsetta kehystäviä kulmakarvoja? Kesämeikin ABC:ssa on opeteltu tähän mennessä kevyt ja kestävä meikkipohja sekä luonnolliset aurinkopuuterivarjostukset. Sarja jatkuu tänään huolettomilla kesäkulmilla, jotka kestävät hellepäivän huvit!

Kesän kulmakarvatrendit

Kuten muussakin meikissä, kesän kulmakarvoissa suositaan pehmeitä ja luonnollisia linjoja. Kesäkauden 2021 isoimpiin trendeihin kuuluukin huolettomasti meikatut, tuuheat kulmakarvat. Tässä asiassa enemmän on enemmän! Mikäli omat karvat eivät kasva riittävän tuuheiksi, voi karvankasvua buustata ripsiseerumilla tai huijata hieman meikillä.

Kolme vinkkiä kulmakarvojen kasvattamiseen:

  1. Unohda pinsetit! Mikäli karvoja putkahtelee kasvatusvaiheessa kulmalinjasi ulkopuolelle, voit siistiä niitä karvatrimmerillä tai saksilla. Jätä kulmien nyppiminen sikseen ja muotoile karvat vasta muutaman viikon kuluttua, kun näet mihin uusi kulmakarvan linja muodostuu.
  2. Buustaa karvankasvua Ripsiseerumilla. Mikäli kulmat on nypitty ohuiksi viivoiksi, niiden kasvatuksessa menee aikaa. Kasvuvaihetta voi nopeuttaa Colosén Ripsiseerumilla, joka aktivoi karvankasvua ja vahvistaa yksittäisiä karvoja. Sen avulla myös iän myötä harventuneet kulmat voivat saada lisärunsautta!
  3. Käänny kosmetologin puoleen. Joissain tapauksissa karvankasvu ei enää elvy. Tämä voi johtua esimerkiksi liiallisen nyppimisen aiheuttamasta karvatupen arpeutumisesta tai hormonimuuutoksista. Tällöin kannattaa harkita kulmakarvojen kestopigmentointia tai ainakin värjäämistä. Värjäys saa vaaleatkin karvat erottumaan ja kulmille tulee luonnollista tuuheutta.

Kulmakarvat korostavat katsetta ja kehystävät kasvoja. Näyttävät kulmat elävöittävät koko ilmettä ja viimeistelevät hempeän ehostuksen! Vaikka kulmia ei nypitä enää tarkkaan muotoon, pieni siistiminen ei ole pahitteeksi jos karvat kasvavat sikin sokin.

Näin meikkaat huolettomat ja tuuheat kulmakarvat

Siistimisen jälkeen kulmat meikataan kevyesti. Luonnostaan tuuheat kulmakarvat tarvitsevat vain yhden tuotteen, joka antaa tasaisen sävyn ja nostaa vaaleatkin haituvat näkyviin. Ohuita kulmia taas voidaan huijata tuuheammiksi lisäkarvoja piirtämällä. Tärkeintä kesän kulmameikissä on kuitenkin kestävyys! Valitse tuotteet, jotka eivät säpsähdä sadetta tai hellepäivän hikoilua.

1. Levitä Taupea kulmaväriä koko kulmakarvojen alueelle viistopäisellä kulmasiveltimellä. Voit täyttää ensin mahdolliset kolot kulmissa ja sipaista sitten siveltimeen jääneen värin muihin karvoihin.

Kokeile: KotiSalonki Voidemainen kulmaväri on pigmenttirikas pomade, joka on helppo levittää kulmiin viistopäisellä siveltimellä. Käytetyn värin määrä vaikuttaa lopputuloksen tummuuteen: pikkusipaus riittää, jos halutaan kevyttä sävyä arkimeikkiin. Kulmaväri on koostumukseltaan vedenkestävä ja vegaaninen. Se pitää pintansa kesän vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Kulmavärivoiteen mukana tulee kaksipäinen viistosivellin/kierreharja. Sivellintä käyttäen loihdit helposti huolitellut ja siistit kulmakarvat. Saatavilla kolmessa sävyssä (Blonde, Taupe ja Medium brown).

2.  Harjaa kulmat kulmasiveltimen harjaosalla ja levitä väri tasaisesti kaikkiin karvoihin.

3. Piirrä tarvittaessa lisäkarvoja Ruskealla Eyelinerilla jos kulmiin jää koloja tai haluat tuuheamman lopputuloksen.

Kokeile: KotiSalonki Eyeliner on tarkalla huopakärjellä varustettu eyelinertussi. Tussin kapea kärki mahdollistaa erittäin ohuen ja siistin rajauksen piirtämisen. Voimakaspigmenttinen rajaus piirtyy helposti ja kestää koko päivän kauniina myös rasvoittuvalla iholla. Vedenkestävä ja vegaaninen. Ruskealla sävyllä voi piirtää lisäkarvoja kulmiin!

 

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai kysy lisää ja tilaa omasi lähimmältä Colosé-myyjältäsi!

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.