Viime hetken joululahjavinkit koko perheelle

joululahja ideat

Etsitkö vielä sopivia joululahjoja perheenjäsenille, ystäville tai muille rakkaille läheisillesi? Aatto on jo ensi viikolla, mutta vielä ei ole myöhäistä! Kun toimit ripeästi, saat lahjat kotiisi tai suoraan läheisesi luo ajallaan ja valmiiksi paketoituna. Katsasta valmiit joululahja ideat tai kokoa itse mieleisesi lahjapaketit.

Valmiit lahjapakkaukset

Tänä vuonna olemme koonneet neljä valmista lahjasettiä, jotka voit tilata suoraan verkkokaupastamme tai omalta Colosé-myyjältäsi. Lahjasetit on suunniteltu ilahduttaviksi yllätyksiksi jotka ostamalla säästät selvästi tuotteiden yksittäishinnoista.

  1. Miehistä raikkautta

Miesten lahjapakkaus, joka sisältää Colosén hellästi hoitavan ja puhdistavan Suihkugeeli Body & Hairin sekä tyylikkään, mustan selänpesimen joka auttaa saavuttamaan selän hankalatkin paikat.

Suihkugeelin hoitava, rauhoittava ja kosteuttava koostumus jättää ihon puhtaaksi ja pehmeän tuntuiseksi sitä kuivattamatta. Se puhdistaa myös hiukset tehokkaasti ja jättää iholle miellyttävän, aromaattisen tuoksun.

Lahjahinta 29,00 € (33,00) voimassa 22.12. saakka.

joululahja ideat

  1. Hemmottelua jokaiselle iholle

Vartalonhoidon ylellinen lahjapakkaus sisältää koko perheen rakastaman Bain Moussant Stimulant -suihkuvaahdon, jalkoja hellivän Mollifiante -voiteen sekä hohkakiven, joka pitää jalkapohjat pehmoisina.

Suihkuvaahto hoitaa ihoa pesun aikana viherlevän ravitsevilla hivenaineilla. Se ehkäisee ihon kuivumista ja sopii koko perheen päivittäiseen peseytymiseen. Mollifiante -jalkavoide taas rauhoittaa ja kosteuttaa kipeitä, väsyneitä ja levottomia jalkoja. Se pehmittää kovettumia, kosteuttaa ihoa, ehkäisee bakteerien kasvua ja vähentää jalkojen liikahikoilua sekä tuoksuongelmia.

Lahjahinta 42,00 € (46,90) voimassa 22.12. saakka.

  1. Täydellisen meikin taikaa

Fantastinen lahjapakkaus täydelliseen meikkipohjaan sisältää Colosén suositun Sport Creamin, Peittävän meikkipuuterin ja Irtopuuterin! Tuotteilla loihdit luonnollisen kauniin, ihoa hoitavan meikkipohjan.

Sport Cream on kevyt päivävoide, joka antaa kasvoille luonnollisen heleän sävyn. Se kiinteyttää ihoa akaasiapuusta saadun kasvikollageenin avulla ja antaa suojaa ulkoisilta stressitekijöiltä sekä UV-säteiltä. Peittävä meikkipuuteri taas piilottaa ihon värivirheet, aknearvet, näppylät ja couperosan helposti. Meikkipohjan viimeistelee Colosén ihoystävällinen Irtopuuteri, joka kiinnittää värivoiteen ja suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta. Silkkinen, höyhenen kevyt koostumus silottaa ihon pintaa ja tekee siitä samettisen.

Lahjahinta 67,50 € (78,50) voimassa 22.12. saakka.

  1. Valloittava tuoksupari vartalolle

Vartalon valloittava lahjapakkaus sisältää ihastuttavan tuoksuisen Kollageeni -suihkugeelin, kookkaan pesukukan sekä ihoa hellivän Aprés Bain -bodytuoksun.

Kollageeni Suihkugeeli on ylellisen tuoksuinen, kasvikollageenia sisältävä suihkugeeli joka pitää vartalon ihon kosteutettuna ja kimmoisana. Sen feminiininen, aidon parfyymin tuoksu kestää iholla pitkään.

Ihoa hoitava Aprés Bain sisältää runsaasti kosteuttavia ja hoitavia ainesosia. Sen hienostunut ranskalainen parfyymi ja kosteuttavat kasviöljyt saavat aikaan hehkuvan ja itsevarman olon. Bodytuoksun pH-tasapainotettu, hellävarainen koostumus sopii myös herkälle iholle.

Lahjahinta 45,00 € (53,60) voimassa 22.12. saakka.

 

Pienet lahjaideat

Onko tärkeimmät lahjat jo mietitty, mutta etsit vielä sopivia pikkupaketteja perheen nuorisolle, kavereille tai työpaikan pikkujouluihin? Tässä sinulle muutama veikeä idea, jotka sopivat moneen makuun ja budjettiin!

  1. Hygieniageeli: Sitrustuoksullaan ilahduttava, ihon desinfioiva ja sitä kosteuttava Hygieniageeli sopii koko perheen tarpeisiin. Se tuhoaa haitalliset bakteerit ja virukset kuivattamatta ihoa. Kaunista pumppupulloa ei tarvitse piilotella!
  2. Kangasnaamio: Colosén välittömästi vaikuttavat kangasnaamiot tuovat tehoa ihonhoitorutiiniin. Ne antavat iholle todellisen kosteusbuustin, samalla keskittyen ihotyypin tarpeisiin ja ongelmiin. Valitse mieleisesi naamio ja sujauta se vaikka joulukortin väliin – tämä lahja kulkee perille yhdellä postimerkillä!
  3. Huulihoide: Talvella kaikkien huulet ovat koetuksella ja siksi tehokas Huulihoide onkin ajattelevaisen ystävän lahjavalinta. Auta läheisiäsi pitämään huulet pehmeinä ja ehkäisemään niiden rohtuminen, kiristely ja kipeä halkeilu. Tämä lahja sopii kaikille, ikään tai sukupuoleen katsomatta.
  4. Kauneudenhoitotarvikkeet: Jos epäröit lahjansaajan ihotyyppiä tai tuotemieltymyksiä, oheistuotteet ovat helppo ratkaisu! Esimerkiksi kuorintahanskat ja jaderullat sopivat lähes kenelle tahansa. Tutustu koko valikoimaan täällä.

joululahjojen paketointi

Lahja valmiiksi paketoituna

Mitä jos lähettäisimme valitsemasi lahjan suoraan ystävällesi?

Lahjapaketointipalvelumme varmistaa, että läheisesi saa pakettinsa nopeasti suoraan kotiinsa sinun tervehdyksesi kera! Kauniisti paketoitu lahja ilahduttaa saajaansa ja sinulta säästyy aikaa, vaivaa sekä rahaa.

Luontokin kiittää, kun yhtä lahjaa ei tarvitse lähettää moneen kertaan! Tutustu verkkokauppamme lahjapaketointipalveluun täällä tai kysy mahdollisuutta omalta Colosé-myyjältäsi.

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.