Colosén huikea kosmetiikkajoulukalenteri: ylellistä hemmottelua 24 päivälle

 

kosmetiikkajoulukalenteri Colosé

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja sen kunniaksi meillä täällä Colosén maahantuonnissa on tarjolla mahtavia uutisia!

Päätimme nimittäin laatia aivan ensimmäisen Colosé-kosmetiikkajoulukalenterin, jonka avulla Colosén tuotteisiin tutustuminen on helppoa, jännittävää ja uskomattoman edullista. Tänään kerromme tarkemmin huikeasta kosmetiikkakalenteristamme, ja teemme yhden tuotepaljastuksen. Älä siis lue juttua aivan loppuun asti, jos haluat säilyttää yllätyksen!

Colosén kosmetiikkajoulukalenteri 2020

Colosélla on vahvat perinteet joulun juhlinnassa, ja tarkoin mietityt lahjapakkauksemme ovat vuosittain ilahduttaneet perheen jäseniä sekä ystäviä suomalaisten kodeissa. Jouluihmisinä olemme pitäneet tärkeänä joulutunnelman ylläpitoa myös kaikessa viestinnässämme, ja laatineet erilaisia, ilahduttavia kalenteriluukkuja sosiaalisen median kanavillemme.

Tänä vuonna – aivan ensimmäistä kertaa, olemme ottaneet jouluun täysin uuden näkökulman, ja lisänneet jouluperinteitämme jännittävällä uutuudella.

Kyseessä on tietenkin Colosén fyysinen joulukalenteri, joka sisältää ylellisiä kauneudenhoitotuotteita jokaiselle päivälle joulukuun alusta aina aattoon saakka!

Millaisia tuotteita Colosén kalenterissa on?

Halusimme, että kalenterimme ilahduttaisi jokaista avaajaansa, joten täytimme sen monipuolisilla, kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille naisille sopivilla tuotteilla. Kalenteri sisältää muun muassa:

  • Tuotteita kasvojen ihonhoitoon
  • Vartalonhoitotuotteita
  • Värikosmetiikkaa

Suurin osa kalenterin luukuista sisältää täysikokoisia Colosén kosmetiikkatuotteita. Mukana on myös runsaita matkakokoja, joiden avulla pääset tutustumaan erikoisempiin sarjoihimme. Lisäksi sujautimme kalenteriin jokusen ehostusvälineen, jotka täydentävät tuotekattausta. Luukut eivät kuitenkaan sisällä mitään kauneudenhoitoon liittymätöntä, eikä tuotteita ole valittu niiden hinnan mukaan. Kalenterin arvokkaimman tuotteen ovh on 59€!

Ainutlaatuinen tilaisuus tutustua Colosén kosmetiikkaan

Sen lisäksi, että kalenteri ilahduttaa avaajaansa, ei pakkauksen hintakaan aiheuta mielipahaa. Saamme nimittäin ilolla kertoa, että joulumieli ei ole unohtunut kosmetiikkakalenterin suunnittelussa. Kalenteriin pakattiin lukuisia, arvokkaita tuotteita joiden tiedämme olevan monien asiakkaidemme suosikkeja. Näin kalenterin arvo pompsahtikin huomattavan korkeaksi, mutta teimme kaikkemme, jotta saimme sen hinnan pysymään alhaisena.

Colosén kosmetiikkakalenteri sisältää tuotteita yli 310 euron arvosta, ja sen voi tilata verkkokaupastamme tai Colosé-myyjiltä uskomattomaan 149€ hintaan!

Joulukalenteri tarjoaa siis ennennäkemättömän tilaisuuden päästä tutustumaan Colosén kosmetiikkalinjoihin ällistyttävän edullisesti. Se on myös ihana tapa kokeilla uusia tuotteita, vaikka osa Colosén kosmetiikasta olisikin jo tuttua. Yksi tärkeistä syistä, miksi halusimme luoda oman kalenterimme, ovat Colosén tuotteisiin ihastuneet vakiasiakkaamme. Uskomme, että tämä joulukalenteri tuo teille aivan erityistä iloa.

Colosén kosmetiikkajoulukalenteria on myynnissä rajoitettu, 120 kappaleen erä. Mikäli siis haluat ehdottomasti saada kalenterin itsellesi, kannattaa toimia nopeasti ja tilata se ennen kuin kalenterit loppuvat.

Luvassa tuotepaljastus – ethän lue tästä eteenpäin, jos haluat säilyttää yllätyksen!

Colosén kosmetiikkajoulukalenteri

Aika tehdä joulukalenterin jännittävä tuotepaljastus:

Yksi luukuista sisältää meidän ja monien asiakkaidemme kestosuosikin, eli ihoa uudistavat ja kirkastavat AHA-laput! Kyseessä on hedelmähappoihin pohjautuva kasvojen kuorintatuote, joka auttaa ylläpitämään ihon nuorekkuutta ja tehostaa muiden hoitotuotteiden imeytymistä. Aha-lapuilla kuorinta tehdään muutamassa minuutissa, ja hoito jättää ihon pehmeän kimmoisaksi. 

aha-happokuorinta

Paljastus: AHA 3 -kuorivat hedelmähappolaput 31,50€

Joulukalenterista löytyvät AHA-laput ovat tehokas mutta hellävarainen keino kasvojen ihon kuorintaan. Ne eivät raavi ihon pintaa, ja sopivat hyvin heille, joiden iho ärtyy mekaanisesta kuorinnasta. AHA-hapoilla kuorinta kohdistuu aina vain ihon uloimpaan kerrokseen, eivätkä ne vahingoita eläviä ihosoluja. Hedelmähappokuorinta on helppo ja nopea tapa kuulaan ihon tavoitteluun ja ylläpitoon, ja meikkikin levittyy kauniimmin säännöllisesti kuoritulle iholle.

Colosén AHA-laput sisältävät glykolihappoa, maitohappoa ja sitruunahappoa, jotka yhdessä kuorivat ihoa samalla sitä hoitaen ja kosteuttaen. Kuorinnan jälkeen kasvot ovat kirkkaat, pehmeät, ja hoitotuotteet imeytyvät ihoon vauhdilla! Lue tarkempi blogipostaus AHA-hapoista ja Colosén hedelmähappolapuista täältä.

 

AHA-lapot ovat yksi lukuisista laadukkaista tuotteista, joihin pääset tutustumaan Colosén kosmetiikkajoulukalenterin kautta. Joulukalenteri tulee myyntiin 12.10.2020 kello 12, ja on tilattavissa siihen asti kun niitä riittää.

Saatat pitää myös näistä