Täyteläiset huulet 5 minuutissa ilman pistoksia

täyteläiset huulet

Täyteläiset huulet on kauneustrendi, joka ei vaikuta laantuvan lähitulevaisuudessa. Huuliin haetaan pulleutta pistoshoidoilla, kosteuttavilla voiteilla, meikkitekniikoilla ja jopa imukupeilla, joiden tarkoitus on turvottaa huulia väliaikaisesti.

Huulten pulleus on yksi niistä kauneustrendeistä, jotka liittyvät ikääntymiseen. Täyteläiset, juonteettomat huulet viestivät nuoruudesta ja koko kehon kattavasta hyvinvoinnista. Huulten muoto ja paksuus riippuvat kuitenkin jokaisen omasta genetiikasta, ja nuorillakin voi olla luonnostaan hyvin kapeat huulet. Iän myötä huulet kapenevat lisää, ja niihin muodostuu juonteita. Usein muutoksia voidaan havaita jo 30-vuotiaana, kun ihon kollageenin ja hyaluronihapon tuotanto hidastuvat.

Miten saavuttaa täyteläiset huulet?

 • Huulia voidaan korjata pistoshoidoilla, mutta hoidot ovat kalliita ja tuloksia pitää ylläpitää uusilla pistoksilla tasaisin väliajoin. Esimerkiksi hyaluronihappopistosten vaikutus kestää keskimäärin 6-9 kuukautta.
 • Huulten muotoa voidaan myös manipuloida meikin avulla. Tavallisesti huulet rajataan huolellisesti ja niille levitetään tummempaa huulipunaa. Lopuksi huulten keskiosiin lisätään hitunen vaaleampaa huulipunaa. Sävyt häivytetään toisiinsa siveltimellä, ja näin saadaan vaikutelma pulleammista huulista.
 • Kuten muuhunkin ihoon, kuivuus vaikuttaa myös huuliin. Omien huulten luonnollisesta täyteläisyydestä voi siis pitää huolta riittävällä veden juonnilla ja tehokkaalla huulivoiteella. Kokeile Colosén kosteuttavaa ja suojaavaa huulihoidetta, tai Brillant-huulikiiltoa joka hoitaa huulia ja antaa niille kauniin kevyen sävyn.

Mikäli huulesi kaipaavat erityistä buustia, mutta vahva huulimeikki tuntuu raskaalta arkikäyttöön eivätkä pistoshoidot houkuttele, Colosélta löytyy myös erityistuote jolla saa täyteläiset huulet hetkessä!

Colosé Lip Booster: huulia stimuloiva ja täyteläistävä huulikiilto

Colosén kehittämä huuliboosteri tarjoaa välitöntä pulleutta huulille, samalla hoitaen ja kosteuttaen niitä. Boosteria  voidaan  käyttää  huulimeikin  alla,  tai  sellaisenaan huulikiiltona.  Boosterin  vaikutus  kestää  jopa  neljä  tuntia!täyteläiset huulet huuliboosterilla

Huuliboosteri sisältää modernin yhdistelmän mentolia, jojobaöljyä, manteliöljyä, paprikauutetta ja chiliä, joka kosteuttaa, tasoittaa ja täyteläistää huulia. Tuote sekä kosteuttaa huulia, että sitoo niihin kosteutta, mikä aikaansaa täyteläisen vaikutelman. Lisäksi boosteri muokkaa huulten muotoa. Geelimäinen kiilto saa huulet näyttämään täyteläisemmiltä ja tasaisemmilta tarkentaen huulten rajaa. Huulilla boosteri tuntuu miellyttävältä, eikä se tahmaa niitä toisiinsa. Boosteri häivyttää huultenpinnan juonteita sekä ravitsee huulten ohutta ihoa korostaen huulten kauneutta ja luonnollisuutta.

Huuliboosteri sopii sellaisenaan tuomaan huulille täyteläisyyttä ja kiiltoa, mutta sitä voidaan käyttää myös meikin alla. Tällöin huulipunaa tai huulikiiltoa tarvitaan normaalia vähemmän, sillä tuote antaa jo itsessään upean kiillon ja sileän pinnan huulille, johon pigmenttipitoiset tuotteet tarttuvat erityisen hyvin.

Huuliboosteriin on valittu tehokas aktiiviaineiden yhdistelmä:

 1. B3-vitamiinin johdannainen bentsyylinikotinaatti lämmittää ja stimuloi
  huulten ihoa sekä kiihdyttää huulten pintaverenkiertoa
 2. Chiliuute ja mentoli aktivoivat huulten verenkiertoa
 3. Arganöljy pehmittää ja kiinteyttää huulia
 4. Manteli- ja jojobaöljyt pehmittävät huulia ja sitovat kosteutta huuliin

huuliboosteri colose

Näin loihdit täyteläiset huulet Colosén huuliboosterilla

 1. Puhdista kasvot ja levitä ihotyyppisi mukaiset hoitotuotteet kuten seerumi ja kasvovoide.
 2. Kuori huulet tarvittaessa hellävaraisesti.
 3. Levitä huulille ohut kerros huuliboosteria. Pieni pisara riittää!
 4. Odota muutama minuutti, kunnes huulet pullistuvat.
 5. Halutessasi meikkaa kasvot ja lisää mieleisesi huulikiilto tai -puna.

Boosterin vaikutus kestää jopa neljä tuntia. Se sopii hyvin päivittäiseen käyttöön, tai silloin tällöin käytettäväksi erityistilaisuuksissa. Tutustu tuotteeseen ja tilaa omasi Colosén verkkokaupasta tai omalta Colosé-myyjältäsi.

Vinkki: Tilatessasi lokakuun aikana kolme tuotetta omalta Colosé-myyjältäsi, saat huuliboosterin mielettömään 19€ tarjoushintaan! Listan Colosé-myyjistä löydät täältä.

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.