Nopeuta hiusten kasvua: 4 vinkkiä ja täsmätuote!

hiusten kasvu

Hiukset kasvavat kuukauden aikana keskimäärin 1-1,5 senttimetriä. Päivän aikana hiuksia irtoaa päänahasta noin 100-150 kappaletta, mutta tavallisesti hiukset eivät harvene, sillä uusia hiuksia kasvaa riittävän nopeasti suhteessa vanhojen irtoamiseen. Iän myötä hiusten kasvu kuitenkin hidastuu, jolloin harveneminen voi kiihtyä ja muuttua näkyväksi.

Hiusten lähtöön vaikuttaa monet erilaiset tekijät. Useimmiten se johtuu perinnöllisistä tekijöistä, stressistä, joidenkin ravintoaineiden kuten raudan puutteesta, liiallisesta A-vitamiinin saannista, hiusten tai hiuspohjan mekaanisesta rasituksesta, UV-säteilystä tai erilaisista sairauksista. Mikäli hiusten lähtö käynnistyy äkillisesti tai hiuksia lähtee tukoittain, on syytä kääntyä lääkärin puoleen.

Hiljalleen etenevää hiusten harvenemista voi kuitenkin ehkäistä, ja kasvua edistää panostamalla hiusten ja päänahan hoitoon.

Kiinnitä huomiota ainakin näihin asioihin:

 1. Valitse hiuspohjallesi sopivat pesu- ja hoitotuotteet
  Valitse shampoo sen mukaan, onko päänahkasi kuiva vai rasvoittuva. Jos käytät hiusten muotoilutuotteita, valitse myös riittävän pesevä shampoo tai syväpuhdista hiukset säännöllisesti. Hoitoaine valitaan hiuslatvojen kunnon mukaan.
 2. Vältä muotoilulaitteiden käyttöä
  Kuumat muotoiluraudat vaurioittavat hiuksia ja voivat lisätä niiden katkeilua. Kuumia kiharrus- ja suoristusrautoja tulisi välttää etenkin silloin, kun pyrit kasvattamaan hiuksiasi.
 3. Käsittele hiuksia hellävaraisesti
  Erityisesti kovakourainen hiusten harjaaminen ja kireät kampaukset edistävät hiusten lähtöä ja katkeilua. Hiusten hieromista pyyhkeeseen tulisi myös välttää.
 4. Varmista, että saat ravinnostasi riittävästi vitamiineja ja kivennäisaineita
  Muista kuitenkin, että liika A-vitamiinin saanti voi harventaa hiuksia entisestään.

Kun hiustenhoitorutiinisi on kunnossa, voit saada extrabuustia hiusten kasvulle Colosén valikoimasta!

 

Ota avuksi hiusten kasvua edistävä hoitoneste

Colosé on kehittänyt erityisen hoitonesteen hiuspohjalle. Colosé Hair Growth Activator hellii päänahkaasi, kiihdyttää hiusten kasvua ja vähentää hiusten irtoilua. Tuote sopii sekä miesten että naisten hiuspohjan hoitoon.

hiusten kasvua kiihdyttävä hoitoneste

Colosé Hair Growth Activator -hiusten hoitoneste vaikuttaa viidellä tavalla

 1. Parantaa hiusten kasvukiertoa ja edistää hiusten kasvua
 2. Vähentää hiustenlähtöä ja irtoamista 10 viikossa
 3. Stimuloi ja vahvistaa hiusjuuria
 4. Suojaa hiusaiheita ja juuria surkastumiselta
 5. Rauhoittaa päänahkaa ja auttaa ehkäisemään tulehduksia

 

Tehokkaat aktiiviaineet tuovat uutta puhtia hiusten kasvuun

Colosén hiusten hoitoneste sisältää palkittua, hiusjuuria aktivoivaa ja hiusten kasvua edistävää Redensyl® -yhdistettä, hiuksia hoitavaa Ginseng-juuriuutetta, kosteuttavaa kasviglyseriiniä, päänahkaa rauhoittavaa ja hoitavaa B5-vitamiinia sekä verenkiertoa kiihdyttävää ja hiusten kasvua stimuloivaa kofeiinia.

Redensyl® on palkittu kansainvälisellä In-Cosmetics hopeapalkinnolla innovatiivisista raaka-aineistaan. Se sisältää Euroopanlehtikuusen uutetta sekä Vihreän teen uutteena tunnettua Camellia Sinensis -lehtiuutetta, jolla on antioksidanttisia ja tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia.

Redensyl® toimii aktivoimalla lepotilassa olevia hiusjuuria ja lisäämällä hiusten määrää sekä uudiskasvua. Näkyviä tuloksia alkaa ilmetä 6-10 viikon käytön jälkeen. Hiusten kasvu vilkastuu ja perinnöllinen hiusten harveneminen vähenee. Kasvuprosessi vaihtelee yksilöllisesti riippuen perinnöllisistä tekijöistä ja elämäntavoista.

 

Näin käytät Colosén hiusten hoitonestettä

Colosé Hair Growth Activator soveltuu sukupuolesta ja iästä riippumatta ohentuneiden hiusten hoitoon sekä hiusten ja päänahan hyvinvoinnin tukemiseen. Tuotetta levitetään 3-5 pumppausta suoraan hiuspohjaan, erityisesti alueille joissa hiukset ovat harventuneet. Tuote on nestemäinen, joten voit pumpata sitä suoraan päänahkaan ja levittää hellävaraisesti hieromalla.

Hiusten hoitoneste jätetään vaikuttamaan yön yli. Liuoksen kuivaamiseen ei tule käyttää hiustenkuivaajaa, vaan hiuspohjan annetaan kuivua itsestään. Tuote ei tahmaa päänahkaa, vaan kuivuu huomaamattomasti hiusten tyveen.

Hoitonestettä käytetään päivittäin edistämään hiusten ja karvatuppien terveyttä sekä elinvoimaa. Näkyviä tuloksia saadaan n. 6-10 viikon säännöllisen käytön jälkeen. Tämän jälkeen ylläpitohoito on tärkeää, jotta hiuksen kasvu ei hidastu.

Hiusten hoitonesteellä saadut tulokset hiusten kasvuun
Asiakkaan ottamat ennen & jälkeen -kuvat hiusnesteen käytöstä

 

Tutustu ja tilaa hoitoneste Colosén verkkokaupasta tai lähimmältä Colosé-myyjältäsi!

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.