Uutta Colosélta: SK 50 Aurinkosuojavoide kasvoille

Tänä vuonna olemme saaneet nauttia lämpimästä ja aurinkoisesta keväästä. Paistetta on riittänyt jo huhtikuun alkupuolelta saakka, mikä tietysti tarkoittaa sitä, että iho on suojattava huolellisesti auringolta! Iloksemme saammekin kertoa, että Colosén valikoima laajenee entistä korkeamman suojakertoimen aurinkosuojavoiteella, joka auttaa ehkäisemään UV-säteilyn haittavaikutuksia mahdollisimman pitkäkestoisesti.

Colosé Aurinkosuojavoide SK 50

Colosén kesän 2021 uutuus on äärimmäisen korkealla suojakertoimella varustettu aurinkosuojavoide kasvoille. Uutuustuote varmistaa huolettomat kesäpäivät ja ehkäisee tehokkaasti auringon UV-säteilyn aiheuttamia haittavaikutuksia.

Korkea suojakerroin ehkäisee esimerkiksi: 

  • Auringon aiheuttamaa ennenaikaista ikääntymistä
  • Auringonpolttamia ja ihon kesimistä
  • UV-säteilyn kumulatiivisia vaikutuksia

Colosén Aurinkosuojavoide SK 50 tarjoaa optimaalisen suojan sekä UVA- että UVB-säteitä ja jättää iholle miellyttävän mattapinnan. Se kuivuu nopeasti eikä tahmaa tai jätä ihoa valkoiseksi. Hoitava koostumus ehkäisee auringon UV-säteilyn haittavaikutuksia ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Voide sopii kaiken ikäisille.

Aurinkosuojavoide sisältää muun muassa antibakteerista ja ihoa hoitavaa karitevoita sekä tehokkaasti kosteuttavaa glyseriiniä. Yhdessä ne ylläpitävät ihon kosteustasapainoa ja pitävät sen pinnan pehmeänä. Kemiallisia ja fysikaalisia UV-suojafilttereitä yhdistävä koostumus tarjoaa laajaspektrisen suojan UVA- ja UVB-säteiltä ilman valkoista kerrosta iholla.

Colosén SK 50 Aurinkosuojavoiteen suositushinta on 39,50 €/50 ml.

Miksi valita korkea suojakerroin?

Ihotautilääkärit ovat jo vuosia suosittelleet mahdollisimman korkean suojakertoimen käyttöä, mutta moni luottaa silti yhä päivävoiteensa SK 15 -merkintään. Kevyemmät aurinkosuojat ovat usein edullisempia ja helpommin saatavilla, mutta onko sillä oikeasti merkitystä, kuinka suuri luku purkin kylkeen on painettu?

Usein ajatellaan, että korkeaa suojakerrointa tarvitsevat vain lapset ja herkästi auringossa palavat ihmiset. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. SPF-suojakerroin tarkoittaa nimittäin sitä aikaa, kuinka pitkään auringossa voi oleilla palamatta. Luku toimii kertoimena, joka tehostaa oman ihosi auringonsietokykyä. Jos tavallisesti ihosi kestää suorassa auringossa olemisen ilman palamista 5 minuutin ajan, suojakerroin 10 mahdollistaa 50 minuutin aurinkokylvyt. Näin ollen korkeampi suojakerroin pidentää aikaa, jonka ihosi pysyy suojattuna!

Kaikkia aurinkovoiteita suositellaan lisättäväksi 2-3 tunnin välein sekä uimisen jälkeen optimaalisen suojan varmistamiseksi. Matalan suojakertoimen voidetta joutuu kuitenkin lisäämään vielä useammin, jos ihon haluaa pitää tehokkaasti suojattuna. Korkealla suojakertoimella kesästä voi nauttia huolettomammin!

Valitse korkea suojakerroin erityisesti:

  1. Jos ihosi palaa herkästi tai on jo ehtinyt palamaan
  2. Lapsille ja nuorille, joiden iho on ohuempi
  3. Kasvoille aina kemiallisten kuorintojen jälkeen
  4. Ulkomaanmatkoilla tai keskikesällä ulkoillessa
  5. Tilanteissa, joissa aurinkosuojaa ei pysty lisäämään riittävän usein. Esimerkiksi ulkona tapahtuvien urheilusuoritusten aikana.

Varmimmin pidät ihosi suojattuna, kun käytät aina mahdollisimman korkeaa suojakerrointa. SPF-kertoimet päättyvät numeroon 50, joka on hyvä valinta kenelle tahansa!

Kysy Colosén uutta aurinkosuojavoidetta omalta Colosé-myyjältäsi tai tilaa tuote verkkokaupastamme.

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.