Rajaus, joka kestää koko päivän: uudet KotiSalonki Eyelinerit ovat täällä!

KotiSalonki eyeliner

Maahantuonti Careliánan oma meikkisarja KotiSalonki® kasvaa jälleen. Kevään luomivärituutuuksien lisäksi valikoimaan saadaan nyt uudet nestemäiset eyelinertussit! Vedenkestävät ja vegaaniset eyelinerit jäävät valikoimaan neljässä sävyssä. Lisäksi saatavilla on rajoitettu erä kevään ihanista kausisävyistä.  Tutustu hurmaaviin uutuuksiin ja nappaa omasi ennen kuin ne loppuvat!

Uudet vedenkestävät Eyelinerit

KotiSalonki Eyelinerit ovat tarkalla huopakärjellä varustettuja, vedenkestäviä eyelinertusseja. Voimakaspigmenttiset sävyt on suunniteltu niin juhla- kuin päivämeikinkin viimeistelyyn. Tarkalla kärjellä rajauksen paksuutta pystyy säätelemään helposti ja raskaallekin luomelle saa piirrettyä riittävän ohuen rajauksen. Eyelinereista on saatavilla kuusi sävyä, joista neljä jää pysyvään valikoimaan.

Pysyvässä valikoimassa sävyt:
  1. Tummansininen 
  2. Ruskea
  3. Tummanvioletti
  4. Musta
Kevään kausisävyt (rajoitettu erä):
  1. Pinkki
  2. Turkoosi

KotiSalonki eyeliner

Yhdistele luovasti eri sävyjä

KotiSalonki® Eyelinereiden käyttö on helppoa. Rajaus piirretään suoraan tussin omalla huopakärjellä luomivärien levityksen jälkeen. Väri kuivuu nopeasti eikä sen suttaantumista tarvitse pelätä. Vedenkestävä rajaus pysyy luomilla kosteissakin oloissa eikä leviä helposti edes rasvoittuvilla luomilla.

Ota mallia Instagramin Angelicmakeups -meikkitaiturilta ja käytä yhdessä meikissä useampaa eri sävyistä eyelineria! Perinteisen silmänrajauksen lisäksi eyelinereilla voi piirtää myös liikkuvalle luomelle. Kokeile esimerkiksi turkoosia tai tummansinistä sävyä luomivaossa!

Vinkki: Pitkäkestoisten Eyelinereiden poisto onnistuu helposti Waterproof -silmämeikinpoistolapuillamme. Aseta lappu silmäluomelle, anna vaikuttaa hetki ja pyyhi rajaus pois. Näin poistat meikin nopeasti hankaamatta herkkää silmänympärysihoa.

Tutustu uutuuksiin!

Uudet KotiSalonki® Eyelinerit ovat nyt saatavilla verkkokaupassamme – tutustu kaikkiin sävyihin täällä.

Voit myös ottaa yhteyttä omaan Colosé-myyjääsi, ja pyytää häntä esittelemään Eyelinereita tarkemmin. Samalla saat apua sävyn valintaan. Etsi lähin myyjäsi täältä.

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.