Kauneusvinkki: Nopea päivämeikki KotiSalonki-uutuuksilla

nopea päivämeikki

Esittelimme viime viikkoisessa postauksessamme uudet KotiSalonki® Eyelinerit. Eyelinereiden lisäksi kevään uutuuksiin kuuluu KotiSalonki® Duo -luomivärit. Tuotteet on suunniteltu pitkäkestoiseen ja helppoon meikkaamiseen arkea ja juhlaa silmällä pitäen. Tänään kerromme, miten syntyy nopea päivämeikki KotiSalonki-uutuuksilla. Tämä meikki tehdään luonnollisen ruskeissa sävyissä, ja se sopii lähes kaikkiin tilanteisiin!

Nopea päivämeikki – näin onnistut

Onnistunut arkimeikki korostaa kantajansa luonnollista kauneutta. Sen tulisi syntyä helposti ja kestää virheettömänä koko päivän ajan. Nopea päivämeikki syntyykin vaivattomasti laadukkailla tuotteilla myös aloittelijalta. Kokeile allaolevia ohjeita ja korosta katsetta pehmeillä ruskean sävyillä! Meikissä käytetään KotiSalonki Duoa sävyssä Ruska sekä ruskeaa Eyelineria. 

Vaihe 1: Pohjusta silmäluomet. Jotta meikki pysyy kauniina koko päivän, suosittelemme pohjustamaan luomet monikäyttöisellä Tyrninaamiolla. Se ehkäisee luomen rasvoittumista ja pitää luomivärit paikoillaan. Kun naamio on kuivunut, levitetään koko luomelle Ruska Duon vaaleanbeigeä sävyä Kaisla.

Vaihe 2: Luomivaon ja silmän ulkonurkan varjostus. Tässä vaiheessa silmää muotoillaan luomivaon ja ulkonurkan kevyellä varjostuksella. Näin silmä saadaan näyttämään suuremmalta ja katse korostuu. Varjostuksessa käytetään Ruska Duon tummaa Kastanja -sävyä ja pyöreää häivytyssivellintä.

Vaihe 3: Silmänrajaus. Alaluomi rajataan Ruska Duon Kastanja -sävyllä ja litteällä ripsisiveltimellä. Näin saadaan pehmeän utuinen lopputulos. Yläluomen rajaus tehdään ruskealla KotiSalonki Eyelinerilla. Ohut, tarkka rajaus tuo katseeseen intensiivisyyttä ja saa ripset näyttämään tuuheammilta.

Vaihe 4: Meikin viimeistely. Nopea päivämeikki viimeistellään mustalla maskaralla jota levitetään 1-2 kerrosta. Lisätuuheutta kaipaava voi käyttää alla Colosén Basic Alusmaskaraa. Näin ripsiin saadaan enemmän näyttävyyttä, mitä tarvitaan etenkin voimakkaammassa juhlameikissä.

 

Tutustu kaikkiin KotiSalonki Duo -luomiväreihin ja nestemäisiin Eyelinereihin täällä. Voit ottaa yhteyttä myös omaan Colosé-myyjääsi, mikäli kaipaat neuvoa sävyjen valinnassa tai opastusta meikkaamisessa. Etsi lähin myyjäsi täältä.

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.