Colosén Irtopuuterista on moneen! 7 käyttötapaa + asiakasetu

irtopuuterin käyttö

Puuterien erilaiset tyypit aiheuttavat välillä hämmennystä. Markkinoilta löytyy puutereita hyvin monenlaisissa muodoissa: kiinteinä, jauheina, jopa voidemaisina. Puuterien nimetkin vaihtelevat paljon käyttötarkoituksen mukaan ja sopivan tuotteen löytäminen vaatii usein melkoista perehtyneisyyttä.

Esimerkiksi viimeistelypuuterin ja kiinnityspuuterin perimmäistä eroa on vaikea päätellä ilman asiantuntevaa opastusta, eikä valinta silti vaikuta kovin helpolta. Mitä jos puuteria tarvitsee sekä viimeistelyyn että meikin kiinnitykseen? Onneksi Colosén Irtopuuteri taipuu moneen! Nappaa tästä postauksesta käyttövinkit ja hyödynnä kuukauden mahtava asiakasetu.

Colosén Irtopuuteri

Colosén Poudre de beauté on läpikuultava, mattapintainen irtopuuteri päivittäisen ehostuksen kiinnittämiseen ja kasvojen ihon suojaamiseen. Sen avulla aikaansaadaan pitkäkestoinen meikki joka ei kiiltele. Puuterin silkkinen, kevyt koostumus silottaa ihon pintaa ja tekee siitä samettisen.

Koostumukseltaan neutraali ja ihoystävällinen irtopuuteri sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Kevyt koostumus ei tuki ihohuokosia, jolloin iho saa hengittää eikä siihen muodostu niin herkästi epäpuhtauksia.

Sisältää:

 • Farmaseuttinen, puhdistettu talkki silottaa ihoa ja pehmentää puuterin koostumusta.
 • Sinkki tuo puuteriin ilmavuutta ja pidentää sen kestoa iholla.
 • Riisileseellä on erinomainen kyky sitoa kosteutta ja ehkäistä ihon kiiltelyä.
 • + UV-suojafiltteri ja ihonsävyä tasoittavia läpikuultavia pigmenttejä.

Irtopuuterin käyttö

Ensisijaisesti Irtopuuterilla viimeistellään aina pohjameikki. Se kiinnittää värivoiteen ja tekee meikistä huippukestävän! Tämän lisäksi Irtopuuteri taipuu moneen muuhunkin ja toimii varsinaisena meikkipussin supersankarina. Tässä esimerkiksi seitsemän pulmaa, joiden ratkaisu löytyy puuterivipan alta!

7 nerokasta tapaa käyttää Irtopuuteria
 1. Ihon silottaminen: Irtopuuteri riittää jo yksinään silottamaan ihon pintaa ja virkistämään ilmettä. Samalla se tasottaa hieman ihonsävyä ja häivyttää ihohuokosia. Meikkivoiteen päällä irtopuuteri viimeistelee kokonaisuuden ja tekee ihosta silkkisen sileän – aivan, kuin tosielämän kauneusfiltteri!
 2. Meikkivoiteen kiinnittäminen: Mikään ei pilaa huoliteltua tyyliä yhtä nopeasti kuin juonteisiin karkaileva meikkivoide. Annostele irtopuuteria kämmenelle ja painele ohut kerros puuterivipalla koko kasvoille. Näin meikki pysyy paikoillaan koko päivän.
 3. Kiiltelyn ehkäisy: Irtopuuteri ehkäisee tehokkaasti ihon kiiltelyä rasvaisilla iho-alueilla kuten otsassa ja nenällä. Erityistilaisuuksiin voit kokeilla baking-tekniikkaa: irtopuuteria annostellaan paksu, näkyvä kerros rasvoittuville alueille meikkivoiteen päälle ja odotetaan 5-10 minuuttia. Lopuksi ylimääräinen puuteri pyyhkäistään siveltimellä pois ja jäljelle jää virheettömän blurrattu iho. Näillä alueilla meikki pysyy täysin kiillottomana aamusta iltaan. Tekniikka sopii erityisesti juhlameikin viimeistelyyn.
 4. Huulipunan keston pidentäminen: Irtopuuteri pitää myös huulipunan paikoillaan! Levitä ensin kerros huulipunaa ja aseta sitten huulien päälle kasvopaperista irrotettu kerros. Pidä toisella kädellä paperia paikoillaan ja töpöttele toisella kädellä Irtopuuteria huulille kabukisiveltimen avulla.
 5. Ihon suojaus: Ehostuksen lisäksi Irtopuuterilla voidaan suojata ihoa ulkoisilta ärsytystekijöiltä. Se jättää iholle hengittävän kerroksen joka ehkäisee ilmansaasteiden ja allergiatekijöiden kosketusta ihon kanssa. Irtopuuterin sisältämä UV-suojafiltteri auttaa myös ehkäisemään auringon valovanhentavaa vaikutusta.
 6. Luomivärin häivytys: Irtopuuteri on korvaamaton apulainen tumman silmämeikin tekemisessä! Jos luomivärin häivyttäminen vaikuttaa työläältä, voit kastaa luomivärisiveltimen välissä puuteripurkkiin. Irtopuuteri pehmentää silmämeikin kovia rajoja ja auttaa häivyttämään sävyjä yhteen.
 7. Silmänalusten siistiminen: Luomiväri varisee helposti silmämeikin työstövaiheessa ja pilaa kauniisti viimeistellyn meikkipohjan. Ehkäise ongelma painelemalla reilu kerros Irtopuuteria silmänalusille. Kun silmämeikki on valmis, pyyhkäise ylimääräinen puuteri pois suurella siveltimellä. Näin meikki pysyy virheettömänä!

 

Syyskuun upea asiakasetu

Toukokuun asiakaseduksi valittiin Colosén supersuosittu Irtopuuteri! Kun tilaat vähintään 3 muuta Colosén tuotetta, voit hankkia Irtopuuterin mielettömään asiakasetuhintaan 13,00 € (ovh. 27,00 €).

Edun saat ainoastaan omalta Colosé-myyjältäsi. Lähimmän myyjäsi löydät täältä. Asiakasetu on voimassa 1.-30.9.2021.

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.