Joululahjaideat – 5 lahjaa, jotka ilahduttavat saajaansa

Joulu lähestyy, ja päästään kiperän kysymyksen äärelle. Miten muistaa omia lähimmäisiä juhlapyhinä? Pitäisikö joululahjaksi antaa sukkia, suklaata vai kynttilöitä? Vai sanoiko äiti viime jouluna, että edellisvuodenkin suklaita on vielä jäljellä? Joululahjojen valitseminen on välillä vaikeaa, sillä kaikki eivät innostu samoista paketeista. Toisten koteja ei haluaisi hukuttaa turhaan tavaraan, mutta jotain olisi kuitenkin ihanaa päästä antamaan. Makean ystävälle lahjavalinta on helppo, sillä hänen kaappiinsa suklaarasia ei unohdu. Mutta onko jokavuotinen konvehtikäärö kuitenkin tylsä ratkaisu?

Onneksi samaa ajatusta voi hyödyntää myös erityisemmissä lahjoissa, ja miettiä pakettiin tuotteita, jotka kuluvat käytössä. Colosélta löytyykin laadukkaita kosmetiikkatuotteita moneen makuun, eikä niitä antaessa tarvitse huolehtia kaappitilan riittävyydestä. Tässä blogipostauksessa esittelemme viisi lahjansaajaa, ja heitä ilahduttavat joululahjaideat.

Joululahjaideat lähimmäisille

meikin pohjustaja

1. Äidille: Tuhkimonaamio, joka pidentää meikin kestoa

Colosén tyrninaamio on täydellinen hemmottelulahja äidille. Monitoiminen naamio on paitsi tehokas ihon kosteuttaja ja kiinteyttäjä, myös erinomainen meikinalusvoide. Naamio toimii tuhkimotippojen tavoin – se pikakaunistaa silottamalla kasvoja ja antaa pitkäkestoista kosteutusta iholle. Kuivuessaan naamio tarjoaa hyvän tarttumispinnan meikkivoiteelle ja pitää pohjameikin virheettömänä aamusta iltaan.

Välittömien vaikutusten lisäksi iäkkäämpi äiti ihastuu tyrninaamion kiinteyttävään voimaan: näkyviä tuloksia naamiolla saadaan jo muutamassa viikossa esimerkiksi löystyneellä kaulan iholla tai roikkuvilla luomilla.

Tutustu ja tilaa: Colosé Masque soin vital 50ml

joululahja hiusten hoito

2. Tyttärelle: Lahjapakkaus, joka pitää kutrit kuohkeina ja kiiltävinä

Hiukset ovat nykypäivän prinsessojen kruunuja. Talven tuiskut, kireät kampaukset ja kuumat muotoilulaitteet ovat rasitteita, jotka saavat kauneimmankin tiaran kadottamaan kiiltonsa. Ilahduta tytärtä Colosén joululahjapakkauksella, josta löytyy hiuksia elvyttävä ja tuuheuttava Tyrni-volyymishampoo, sekä hiusten elastisuutta ja rakennetta suojaava, tehohoitava hiusnaamio. Yhdessä nämä tuotteet palauttavat hiusten luonnollisen kiillon ja tuuheuden, sekä suojaavat niitä tulevilta rasituksilta.

Lahjapakkaus on erinomainen valinta tyttärelle, jolla on pohjoismaalaiseen tapaan hennot hiukset. Tuotteet sopivat myös värikäsitellyn hiuksen hoitoon, ja tyrnishampoo auttaa pitämään värin kauniina mahdollisimman pitkään.

Tutustu ja tilaa: Colosé Joulupaketti hiusten hoitoon

joululahja meikki

3. Ystävälle: Laadukkaat, kestävät meikkituotteet arkeen ja juhlaan

Meikkilahjapakkaus on loistava valinta meikkaavalle ystävälle. Lahjapussiin on pakattu Colosén peittävä meikkipuuteri, joka sulautuu saumattomasti ihoon ja peittää erilaiset värivirheet, kuten tummat silmänaluset tai couperosan. Voidepuuteri on paitsi peittävä, myös hyvin kestävä tuote meikkipohjan valmisteluun. Pakkauksesta löytyy myös Colosén silkinpehmeä, hienojakoinen irtopuuteri joka viimeistelee meikin ja suojaa ihoa talven pakkasilta.

Lisäksi lahjapussiin on pakattu runsaan kokoinen ja pehmeä puuterivippa, jolla on miellyttävää taputella puuterimaisia tuotteita kasvoille.

Tutustu ja tilaa: Colosé Joulupaketti meikkaamiseen

hoitava parranajovoide

4. Isälle: Hellästi hoitava parranajovoide

Isä, joka ajelee partaansa säännöllisesti, ilahtuu varmasti tästä lahjasta! Colosén Shave & Care -partabalsamilla iho säästyy kutinalta ja näppylöiltä, ja partahöylä liukuu iholla kuin rasvattu. Rasvaista tunnetta tuote ei kuitenkaan aiheuta, vaan sen voide-geeli koostumus imeytyy ihoon hyvin.

Partabalsami sopii käytettäväksi yhdessä partahöylän ja -koneen kanssa, eikä sitä tarvitse huuhdella iholta pois parranajelun jälkeen. Imeytyessään balsamin hoitava koostumus jättää leuan pehmeäksi ja rauhoittaa ihoa ehkäisten tulehduksia ja ärsytystä.

Tutustu ja tilaa: Colosé Men Shave & Care 2 IN 1 150ml

tuoksulahja miehelle

5. Miehelle: Ajaton tuoksulahja modernille miehelle

Hemmottele omaa rakastasi elegantilla tuoksulla, jonka sydän sykkii vilkasta kaupunkielämää. Souffle Vertissä yhdistyy makean sitruksinen veriappelsiini ja lempeä viikuna. Pehmeisiin elementteihin tuo kontrastia maskuliininen setripuun, santelipuun ja guajakkipuun liitto.

Colosé miestensarjan tuoksu Souffle Vert on virkistävä, aistikas tuoksu ripauksella eleganssia. Se sopii hyvin klassisten tuoksujen ystäville, jotka kaipaavat arkikäyttöön astetta kevyempää ja raikkaampaa tuoksumaailmaa.

Tutustu ja tilaa: Colosé EdT for Men Souffle Vert 50ml

 

Jäikö jokin lahja mietityttämään? Tutustu myös muihin Colosén joululahjapakkauksiin verkkokaupassamme!

Saatat pitää myös näistä