Löydä joululahjat Colosén Pop Up -myymälästä!

Pauliina Keltanen ja Klara Kivilahti

Mietitkö vielä, mitä antaisit joululahjaksi läheisillesi? Jaoimme Colosén blogissa joululahjavinkkejä aikaisemmin, mutta nyt sinulla on tilaisuus päästä tutustumaan lähemmin tuotteisiin ja saada tarkkaa opastusta lahjavalinnassa. Helsingissä on avautunut pienimuotoinen Colosén kosmetiikkaa ja käytettyjä design-vaatteita tarjoava Pop Up -myymälä.

Pop Up -myymälä avattiin joulukuun alussa, ja se palvelee vielä tämän viikon ajan osoitteessa Vuorimiehenkatu 10. Myymälän taustalla vaikuttavat Colosén ryhmäpäällikkönä ja myyntikouluttajana tunnettu Pauliina Keltanen sekä muotialan asiantuntija Klara Kivilahti. Lämminhenkisessä Pop Upissa saat asiantuntevaa palvelua turvallisesti, sillä myymälän asiakasmääristä huolehditaan tarkasti, pinnat pidetään desinfioituina ja Colosén ihoa hoitavaa hygieniageeliä on aina saatavilla käsien huolelliseen desinfioimiseen.

Pop Up -myymälän avajaiset
Pop Upin avajaisten herkulliset tapakset ja muut tarjoilut sponsoroi autenttinen, italialainen ravintola Casa Italia.

Pop Up -myymälän valikoima

Myymälästä löydät laajan kattauksen Colosén ihonhoitotuotteita sekä meikkejä Colosélta ja KotiSalongilta. Pauliina opastaa tuotteiden käytössä ja antaa hyviä tuotevinkkejä, jos lahjaideat ovat hukassa! Samalla voit pyytää ihonhoito-opastusta omalle ihotyypillesi, ja valita rauhassa itsellesi sopivia, laadukkaita kosmetiikkatuotteita.

Pop Upin muotipuolella pääset tekemään löytöjä tunnettujen luksusmerkkien valikoimasta. Myymälän hyväkuntoiset, käytetyt high-end -brändien vaatteet ovat ekoteko ympäristölle ja tekevät hyvää lompakolle. Huomaa myös, että tämän vuoden nousevana trendinä on käytettyjen lahjojen antaminen, sillä moni lahjansaaja arvostaa ympäristöystävällistä tekoa enemmän kuin ehkä aavistatkaan.

Colosé tuotteiden pop up

Rentoudu kosmetiikan ja muodin parissa

Mikäli joululahjat on jo ostettu, kannattaa ainutlaatuiseen Pop Upiin silti suunnata. Lauantaihin asti avoinna oleva myymälä tarjoaa uniikin palvelukokemuksen, joka nostattaa mieltä kiireisenä joulunalusaikana. Samalla, kun tutustut Colosén hemmotteleviin ihonhoitotuotteisiin tai sovitat upeaa luksusmekkoa, voit nauttia myymälän rentouttavasta tunnelmasta ja päästää irti arjen stressistä.

Pop Up -myymälä palvelee vielä tämän viikon ajan ma-la klo 10-19. Myymälä löytyy osoitteesta Vuorimiehenkatu 10, Helsinki. Lisätietoja, kuvia ja tiedustelut: Colosé by Paulina.

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.