Kauneusvinkki: Huijaa huulet pulleiksi meikillä

huulten contour-meikki

Yksi suurimmista tämän hetken kauneustrendeistä on täyteläisen näköiset, pulleat huulet. Luonnostaan kapeat huulet halutaan täyttää kookkaammiksi, tai vähintään meikata mahdollisimman pullean näköisiksi. Huulten varjostus ja korostus onkin uusin contour-trendin käänne, joka on levinnyt katukuvaan. Tänään keskitymme tähän nousevaan trendiin, ja kerromme teille, miten huulten muotoon voi vaikuttaa meikillä!

Pohjustus: Huulia pullistava kiilto

Kun huulista halutaan mahdollisimman täyteläiset, pohjustetaan ne huulia pullistavalla kiillolla. Suosittelemme Colosén Lip Boosteria, joka on nopeasti vaikuttava huulten pohjustaja. Se stimuloi huulten pintaa, turvottaa huulia sekä selkeyttää niiden rajoja. Lopputuloksena on täyteläisemmän näköiset huulet,

huulia pullistava kiilto
Huulia pullistava Lip Booster: Ennen ja jälkeen

Tee näin: Levitä huuliboosteri tuotteen omalla applikaattorilla puhtaille huulille. Käy huulten rajat tarkasti läpi. Anna tuotteen vaikuttaa 15 minuuttia ennen huulimeikin aloittamista.

Huulten varjostus ja korostus

Huulet muotoillaan varjostamalla niiden reunoja ja korostamalla niiden keskiosia. Tähän tarvitaan vähintään huulipuna ja sitä pari astetta tummempi huultenrajauskynä. Mitä kiiltävämpää huulipunaa käytät, sen täyteläisemmän lopputuloksen saat. Suosittelemme kokeilemaan KotiSalongin huulikiiltoja! Niissä on voimakkaat, peittävät sävyt ja upea kiilto.

Näin muotoilet huulet:
  1. Rajaa huulet huultenrajauskynällä. Voit piirtää kynällä myös aavistuksen omien huultenrajojesi yli, etenkin, jos huulesi ovat epäsymmetriset ja haluat suurentaa pienempää puolta.
  2. Väritä rajauskynällä myös osa huulten pinnasta. Pehmennä otetta mitä keskemmälle huulia tulet, jolloin rajaus häivyttyy kohti huulten keskustaa.
  3. Lisää huulten keskiosiin huulipunaa, joka on hieman rajausväriä vaaleampi.
  4. Painele huulia yhteen, ja häivytä rajoja tarvittaessa erillisellä siveltimellä.

Varjostusten ja korostusten avulla kapeat huulet saavat selkeämmän muodon ja huomattavaa täyteläisyyttä. Efektiä voidaan korostaa käyttämällä huulten keskiosissa kiiltävää huulipunaa ja reunoilla mattaista huultenrajauskynää. Näin huulten keskiosat heijastavat valoa voimakkaammin ja ne näyttävät entistä pulleammilta!

kapeat huulet täyteläisiksi huulipuna
1. Meikittömät huulet 2. Huulet Lip Boosterilla 3. Valmiit, muotoillut huulet

Loihdi kapeat huulet täyteläisiksi KotiSalongin huultenrajauskynällä, huulikiillolla ja Colosén Lip Boosterilla! Tutustu valikoimaan ja tilaa tuotteet verkkokaupastamme tai omalta Colosé-myyjältäsi!

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *