Kauneusvinkki: Näin muotoilet täydelliset kulmakarvat

täydelliset kulmakarvat

Kukapa ei haluaisi, että omia kasvoja kehystäisi täydelliset kulmakarvat? Kulmien muodolla ja värillä on suuri vaikutus koko yleisilmeeseen, ja niiden avulla voidaan esimerkiksi saada kasvot kohotetun näköisiksi tai syventää katsetta. Tänään kerromme, miten kulmakarvat kannattaa muotoilla ja meikata jotta ne näyttäisivät mahdollisimman imartelevilta.

Muotoile täydelliset kulmakarvat

Klassinen siipimuoto sopii lähes kaikille kasvoille. Oikein muotoiltuna siipimäiset kulmakarvat kohottavat kasvoja ja korostavat katsetta tehden siitä intensiivisemmän. Omat, luonnolliset kulmakarvat voidaan muotoilla pinseteillä siipimäiseen muotoon helposti.

Tee näin: Aluksi tarkistetaan oikeat linjat asettamalla kynä nenänpieltä vasten. Kun kynä osoittaa suoraan ylöspäin, nähdään, mistä kulmakarvan tulisi alkaa. Sen jälkeen kynää käännetään niin, että se osoittaa nenänpielestä kohti silmän keskiosaa. Näin löydetään kulmakarvan korkein kohta. Viimeiseksi käännetään kynä kohti silmän ulkonurkkaa. Kulmakarvan tulisi päättyä tällä linjalla, yleensä samalla korkeustasolla kulmakarvojen alun kanssa. Katso esimerkkilinjat yllä olevasta kuvasta.

Kaikkien kulmakarvat eivät kasva siten, että niitä saataisiin nypittyä täydelliseen siipimuotoon. Tällöin voidaan mukailla kulmakarvan luonnollista linjaa nyppimisvaiheessa. Varo kuitenkin, ettet vahingossa muotoile kulmakarvojasi surullisen tai väsyneen näköisiksi! Seuraavasta listasta löydät yleisimmät virheet, joita muotoilussa on hyvä välttää.

Vältä näitä virheitä:

  • Liian aikaisin alkavat kulmakarvat saavat silmät näyttämään pienemmiltä
  • Voimakkaasti kaarevat kulmakarvat tekevät ilmeestä surullisen näköisen
  • Liian alas jatkettu kulmakarvan häntä tekee katseesta väsyneen
  • Liian terävä kulmakarvan kulma tekee ilmeestä vihaisen

kulmakarvojen piirtäminen

Kulmakarvojen meikkaaminen

Kulmakarvat voidaan meikata esimerkiksi kulmakynällä tai pomade-tyyppisellä kulmakarvavärillä. Pomade levitetään viistopäisellä siveltimellä, ja sillä täytetään kulmakarvoissa esiintyviä aukkoja sekä tasoitetaan ja tummennetaan kulmien väriä. Tarkalla siveltimellä voidaan tarvittaessa myös jatkaa kulmakarvan häntää pidemmäksi.

Vaihe 1. Ota kulmakarvaväriä pieni määrä viistoon siveltimeen, ja aloita kulmakarvojen väritys kevyin vedoin kulman keskiosasta. Luonnollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi väritä kulmakarvan häntä sen alkupäätä tummemmaksi. Jos kulmakarvoissa on aukkoja, täytä ne painamalla sivellintä voimakkaammin. Näin saat tummempaa jälkeä joka piilottaa raot helpommin.

Vaihe 2. Harjaa kulmakarvat muotoonsa kierreharjalla. Kulmakarvan alku harjataan ylöspäin suuntautuvin liikkein, ja loppuosa sivuttain. Näin kulmakarva saa ryhtiä. Samalla väri häivyttyy ja lopputulos näyttää luonnollisemmalta.

kulmakarvojen muotoilu

Näin valitset oikean sävyisen kulmatuotteen

Täydelliset kulmakarvat syntyvät oikein valitulla kulmatuotteella. Pomade-tyyppiset kulmakarvavärit ovat turvallisin valinta, sillä niiden avulla kulmakarvan tummuusastetta on helppo säädellä. Lähtökohtaisesti parhaan värinen kulmatuote vastaa omaa tyvikasvuasi. Mikäli hiuksesi ovat hyvin vaaleat, voit valita astetta tummemman kulmatuotteen. Mustille hiuksille taas sopii parhaiten neutraalit tummanruskeat sävyt.

KotiSalonki® Kulmaväri

KotiSalonki® Kulmaväri on voimakaspigmenttinen vedenkestävä pomade, joka levitetään kulmakarvoihin siveltimellä. Valikoimaan kuuluu kolme sävyä, joiden tummuusastetta voidaan säädellä kevyemmällä tai voimakkaammalla levitysotteella ja tuotteen annostelulla.

Sävyt:
  • Blonde: Neutraali/lämmin vaalea sävy luonnostaan vaaleahiuksisille
  • Taupe: Viileä sävy vaaleille ja keskitummille hiuksille
  • Mebium brown: Neutraali/lämmin ruskea sävy tummille ja mustille hiuksille

Kulmavärin mukana tulee kaksipäinen sivellin, jolla voi levittää värin ja harjata kulmakarvat muotoonsa.

Vinkki: Mikäli kaipaat apua sävyn valinnassa tai tarkempaa opastusta kulmakarvojen muotoilussa, ota yhteyttä lähimpään Colosé myyjääsi. Asiantuntevat myyjämme opastavat sinua kaikissa kauneudenhoidon pulmissa!

KotiSalonki kulmakarvaväri

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.