Kevyttä kosteutusta kesäiholle: tutustu Colosén hedelmäemulsioihin!

kevyt kosteusvoide kesäksi

Kesällä ilmankosteus nousee talven kuiviin pakkaskeleihin verrattuna, eikä ihon pinta tunnu enää niin kuivalta. Pitkä ihonhoitorutiini alkaa tuntua puuduttavalta ja tuhdit voiteet hiostavilta. Siitä huolimatta ihon kosteutus kesäaikaan on valtavan tärkeää. Paahtava aurinko kuivattaa ihoa hiljalleen ja kosteusvoidetta kaipaava hipiä tuottaa enemmän talia paikatakseen putoavaa kosteustasapainoaan. Näin iho altistuu jatkuvalle näppylöiden kierteelle, kun rasvoittuvan tuntuista ihoa ei haluta voidella lainkaan.

Kesäaikaan iho pysyy parhaiten tasapainossa kun sitä ravitaan kosteuttavilla aineilla ja hoitavilla öljyillä tasaisesti. Voiteen ei kuitenkaan tarvitse olla paksu tai rasvainen – kesäiho kiittää kevyistä tuotteista jotka imeytyvät nopeasti. Näin olo pysyy raikkaana ja iholle voidaan lisätä vielä aurinkosuojavoidetta tarpeen mukaan.

Kevyt kosteusvoide kesäksi: Colosén hedelmäemulsiot

Kesän paras kosteusvoide on koostumukseltaan kevyt ja nopeasti imeytyvä. Se ravitsee ihoa ja kosteuttaa sitä tehokkaasti ilman, että ihon pinta jäisi rasvaisen tuntuiseksi. Colosé on kehittänyt kevyet hedelmäemulsiot vastaamaan ihon tarpeisiin erityisesti hellepäivinä. Ohutkoostumuksiset kosteusemulsiot imeytyvät nopeasti ihoon ja kosteuttavat sitä pitkäkestoisesti. Ne pitävät ihon pinnan kimmoisana ja mahdollistavat keskikesän tasaisen rusketuksen.

Kosteuttavat hedelmäemulsiot sisältävät nimensä mukaisesti ravintorikkaita hedelmä- ja kasviuutteita. Ohut emulsio koostuu lisäksi laadukkaista, ihoa hoitavista öljyistä ja ihoa tehokkaasti kosteuttavista ainesosista. Emulsiot ovat monikäyttöisiä hoitotuotteita, jotka sopivat ihon kosteuttamiseen kaikkina vuodenaikoina. Talviaikaan emulsioita voidaan kerrostaa iholle ja käyttää ravitsevina naamioina. Ne sopivat myös yövoiteen alle tehostamaan ihon elpymistä. Kasvojen lisäksi emulsiot sopivat käytettäväksi koko vartalon iholla hoitamaan erilaisia iho-ongelmia ja kuivuutta.

Löydä paras kosteusemulsio omalle ihotyypillesi

Colosén hedelmäemulsiot ovat kesän kestosuosikkeja kaikilla ihotyypeillä. Ne kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja imeytyvät nopeasti, tarjoten iholle sen kaipaamaa elvytystä helteisinä kesäpäivinä. Hedelmäemulsio toimii kuten kevyt kosteusvoide: se hoitaa ja kosteuttaa kasvojen ihoa ilman tahmaista tunnetta ja sopii myös vartalon ongelmakohtien tehohoitamiseen.

Valikoimaan kuuluu neljä erilaista emulsiota: jokaisella niistä on omat erityispiirteensä, jotka tukevat eri ihotyyppien tarpeita. Valitse sopivin omalle ihollesi ja valmistaudu nauttimaan kesästä!

Emulsiot ihotyypeittäin:

 • Kuiva iho: Banaaniemulsio
 • Normaali ja sekaiho: Mandariini
 • Rasvainen iho: Aloe Vera
 • Kaikki ihotyypit, erityisesti rasittunut iho: Avokado

 

Banaaniemulsio kuivalle ja karhealle iholle

Colosé Lait de Banane 150 ml 

Tuoreelta banaanilta tuoksuva emulsio on suosittu lapsiperheissä ja erityisen kuivaihoisilla. Emulsion ravitseva koostumus pehmittää karheaa ihoa ja ylläpitää sen kosteustasapainoa pitkäkestoisesti. Nappivalinta etenkin kuivan ihon päivittäiseen hoitoon!

 • Banaaniemulsio kosteuttaa ja pehmittää ihoa, tasapainottaen tehokkaasti kuivan ihon kosteusarvoja
 • Iholla miellyttävä ja stimuloiva, autenttinen banaaniaromi
 • Sopii myös viilentämään ja palauttamaan ihon kosteustasapainoa auringonoton jälkeen
 • Emulsion sisältämässä banaaniuutteessa esiintyy runsaasti iholle tärkeitä B1-, B2- ja B6-vitamiineja
 • Koostumukseen lisätyt C- ja E-vitamiinit pitävät ihon nuorekkaana, ehkäisevät vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita ja elvyttävät ihon luonnollista kollageenin tuotantoa

 

Mandariiniemulsio normaalille ja sekaiholle

Colosé Lait de Mandarine 150 ml

Kevyt, lähes geelimäinen emulsio tuoksuu raikkaalta mandariinilta ja imeytyy hetkessä. Se jättää iholle pehmeän mattapinnan ja tarjoaa sille pitkäkestoista kosteutusta. Erityisen ihana kesätuote kaikille ihotyypeille ihonsävyä kirkastavan ominaisuutensa vuoksi: mandariiniemulsio antaa rusketukselle kauniin kuparisen sävyn!

 • Emulsion tärkein aktiivinen aine, mandariiniöljy sisältää kosteutta sitovia sokereita, ihoa kirkastavia tanniineja, suojaavia flavonoideja, C-vitamiinia sekä elvyttäviä orgaanisia happoja
 • Emulsioon on lisätty myös C- ja E-vitamiinien yhdistelmä, joka suojaa ihoa vapaiden radikaalien vanhentavalta vaikutukselta
 • Ihon kosteuttavaa vaikutusta on tehostettu glyseriinillä ja kosteutta sitovilla öljyillä
 • Hellävarainen koostumus sopii hoitamaan ja kosteuttamaan myös lasten herkkää ihoa

 

Aloe Vera -emulsio rasvaiselle ja herkälle iholle

Colosé Lait d´Aloe Vera 150 ml

Aloe Veraa sisältävä, kevyt kosteusvoide sopii erityisesti herkän ja rasvoittuvan ihon rauhoittamiseen. Nopeasti imeytyvä koostumus kosteuttaa ihoa tehokkaasti samalla tasapainottaen talintuotantoa. Kokeile myös kesäpäivän päätteeksi after sun -voiteena!

 • Emulsio rauhoittaa ihoa ja tasapainottaa talintuotantoa, sopien erityisesti nuorelle, akneen taipuvaiselle iholle
 • Aloe Veraa sisältävä koostumus rauhoittaa ja viilentää ihoa esimerkiksi aurinkoisen päivän jälkeen
 • Erittäin ohut koostumus imeytyy nopeasti ja jättää ihon pehmeän ravituksi
 • Aloe on erinomainen myös akneihon tehonaamiona sekä päivittäisenä kosteusvoiteena

 

Avokadoemulsio rasittuneelle iholle ihotyypistä riippumatta

Colosé Lait d´ Avocat 150 ml

Pehmeä, voidemainen avokadoemulsio jättää iholle silkkisen pehmeän pinnan. Se imeytyy ihoon nopeasti ja ravitsee sitä pitkäkestoisesti. Emulsion hienostunut, aromaattinen tuoksu herättelee kaikkia aisteja kohti kesän rientoja! Sopii kaikille ihotyypeille tasapainottamaan ihon toimintoja ja suojaamaan ihoa ulkoisilta rasitustekijöiltä.

 • Sisältää avokadoöljyä, jossa on runsaasti iholle tärkeitä vitamiineja kuten A-, B-, E-, ja D-vitamiinia sekä ihoa suojaavia rasvahappoja
 • Käytetään täsmänaamiona syväpuhdistuksen jälkeen, aina, kun iho vaatii erityistä huolenpitoa
 • Sopii myös rasvoittuvalle ja sekaiholle, sillä avokadon rasvahapot ja vitamiinit rauhoittavat talintuotantoa ja ehkäisevät ihon pintakuivuutta
 • Avokadohedelmän sisältämät ravintoaineet ja vitamiinipitoisuus ovat ainutlaatuisia ja sen rasvahapot suojaavat ja hoitavat kuivaa ihoa
 • Erityisen tehokas pintakuivan ihon kosteuttaja

 

Tutustu kaikkiin hedelmäemulsioihin verkkokauppamme puolella. Emulsioista on saatavilla myös pieniä testikokoja, mikäli et osaa heti valita omalle ihollesi sopivinta vaihtoehtoa. Voit ottaa myös yhteyttä lähimpään Colosé-myyjääsi, hän neuvoo sinua mielellään juuri oman ihosi hoidossa!

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.