UUTTA: Syväpuhdistava ja rauhoittava Yrttinaamio

Epäpuhtaudet eivät ole yksinomaan rasvaisen tai akneihon ongelmia. Niitä esiintyy säännöllisesti myös kuivalla, herkällä ja normaalilla iholla. Välillä herkkyyksiin taipuvainenkin iho tarvitsee tehokasta syväpuhdistusta, mutta liian voimakkaat tuotteet saattavat kuivattaa ja ärsyttää ihoa entisestään. Tähän tarpeeseen Colosé haluaa vastata tuomalla markkinoille uudistetun Yrttinaamion!

Syväpuhdistava Yrttinaamio sopii kaikille ihotyypeille

Colosén uusi Yrttinaamio on savea ja hoitavia yrttejä sisältävä voidemainen kasvonaamio. Se on suunniteltu erityisesti epäpuhtaan ihon syväpuhdistamiseen ja tulehduksien ehkäisemiseen. Tavallisista savinaamioista poiketen tehokkaaseen naamioon on yhdistetty runsaasti rauhoittavia yrttejä, jotka mahdollistavat turvallisen käytön myös herkemmällä ja nuoremmalla iholla.

Yrttinaamio kirkastaa ihoa, imee epäpuhtauksia ihohuokosista ja kuorii ihon pintaa. Se jättää ihon pehmoisen tuntuiseksi ja tasaisemman näköiseksi. Samalla naamio edistää muiden hoitotuotteiden imeytymistä ja tasapainottaa talintuotantoa. Sen säännöllinen käyttö vähentää ihon tukkeutumista ja tulehtumista sekä kiihdyttää ihon uusiutumista. Näin iho pysyy kirkkaamman, tasaisemman ja eloisamman näköisenä.

Tehokkuudestaan huolimatta Yrttinaamio sopii kaikille ihotyypeille. Sen sisältämät kosteuttavat aineet ja luonnonöljyt ehkäisevät ihon kuivumista käytön aikana ja hoitavat yrtit rauhoittavat herkkää ja nuorta ihoa.

Yrttinaamion käyttö

Yrttinaamion käyttö on helppoa ja vaivatonta! Riittoisa naamio on pakattu käytännölliseen pumppupulloon, eikä tehokas kasvohoito vaadi onnistuakseen montaa vaihetta. Toimi näin:

  1. Puhdista iho Puhdistusemulsiolla tai pelkällä Virkistävällä kasvovedellä jos iholla ei ole meikkiä.
  2. Levitä reilu kerros Yrttinaamiota kasvoille, vältä silmänympärysihoa.
  3. Anna naamion vaikuttaa vähintään 15 minuuttia. Tarvittaessa voit jättää naamion pidemmäksi ajaksi, esimerkiksi yöksi.
  4. Huuhtele naamio iholta lämpimällä vedellä.
  5. Viimeistele hoito pyyhkimällä kasvot vanulappuun imeytetyllä Virkistävällä Kasvovedellä.

Vaikutusaikanaan Yrttinaamio kuivuu ihon peittäväksi, joustavaksi kalvoksi, joka aikaansaa ihon pinnan lämpenemisreaktion. Tällöin ihohuokoset aukeavat ja tali sekä ihon epäpuhtaudet nousevat pintaan. Kaoliinisavi imee epäpuhtauksia itseensä, kuorii kuollutta ihosolukkoa ja kirkastaa ihoa. Samalla se rauhoittaa ihoa ja ehkäisee herkkyysreaktioita yhdessä kehäkukan ja sitruunamelissan kanssa.

Naamio sisältää myös ihoa stimuloivia, antiseptisiä yrttejä, kuten tulehdusta ehkäisevää ja talintuotantoa tasapainottavaa mäkikuismaa. Lisäksi sitruunamelissa pehmentää, kirkastaa ja ravitsee kirkastaa ihoa.

Kaikki vaikuttavat aineet:
  • Kaoliinisavi syväpuhdistaa ihohuokosia, kuorii ja kirkastaa ihoa. Kehäkukka ehkäisee tulehduksia, rauhoittaa, ja kirkastaa ihoa.
  • Sitruunamelissa virkistää ihoa ja rauhoittaa sekä ehkäisee ihoärsytystä.
  • Mäkikuisma on tunnettu antiseptisistä sekä tulehduksia ehkäisevistä ominaisuuksistaan. Samalla se tasapainottaa ihon talintuotantoa ja vahvistaa ihoa.
  • Oliiviöljy ja glyseriini ehkäisevät ihon kuivumista ja helpottavat naamion levitystä sekä huuhtelua.

 

Yrttinaamio on saatavilla riittoisaan 150 ml pumppupulloon pakattuna. Tilaa tuote joko omalta Colosé-yhteyshenkilöltäsi tai verkkokaupastamme. Voit myös etsiä lähimmän myyjäsi täältä!

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.