Tehohoitoa herkälle iholle: toukokuun uskomaton asiakasetu

herkkä iho

Kerroimme aikaisemmin blogissa siitä, mitä tarkoittaa herkkä iho ja miten sitä tulisi hoitaa. Herkän ihon hoito on huomioitu myös Colosén toukokuisissa tarjouksissa. Tarjousesitteestä löytyvän Sensitif -kasvoveden ja Sensitive -silmänympärysvoiteen lisäksi halusimme mahdollistaa herkän ihon tehokkaan kosteutuksen sitä tarvitseville. Toukokuun asiakaseduksi on siksi valittu Sensitive -linjan seerumi!

Herkkäkin iho tarvitsee huolellista hoitoa ja tehokkaita aktiiviaineita. Herkkyyteen taipuvainen iho hyötyy erityisesti rauhoittavista, suojaavista ja kosteuttavista ainesosista. Siksi niitä on yhdistetty hellävaraiseen Sensitive -tuotelinjaamme. Linjan tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, erityisesti helposti reagoiville ja/tai stressaantuneille ihoille. Tuotteet rauhoittavat punoittavaa ihoa, vahvistaen ja suojaten herkistynyttä ihoa. Hajusteettomat tuotteet sopivat myös hajusteyliherkille ja tuoksuallergikoille.

Sensitive-tuotteet sisältävät muun muassa pehmentävää seesamiöljyä, rauhoittavaa sembramännyn uutetta sekä kosteuttavaa ja korjaavaa ksylitol-yhdistelmää. Ne elvyttävät kuivaa ihoa ja vahvistavat herkän ihon luontaista suojabarrieria.

Toukokuun asiakasetu: herkän ihon seerumi

Toukokuun asiakaseduksi valittiin herkkää ihoa hellivä Sensitive -seerumi. Seerumi ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja rauhoittaa ihoa ehkäisten herkkyysreaktioita.

Sensitive -linjan seerumi sisältää ihoa uusivia ja suojaavia raaka-aineita, jotka tuovat herkälle iholle elinvoimaa sekä suojaavat ulkoisilta haitoilta. Sen sisältämät rauhoittavat aineet, kuten allantoiini, sembramännyn uute ja kamomillasta uutettu bisabolol auttavat ehkäisemään ihon punoitusta ja ärsytystä. Lisäksi seerumi kosteuttaa ihoa kasviglyseriinin, pantenolin ja ksylitoliyhdistelmän avulla.

Kun teet vähintään 50€ kertaostoksen, voit hankkia Sensitive -linjan seerumin uskomattomaan asiakasetuhintaan 19,00 € (ovh. 59,00 €)!

Edun saat ainoastaan omalta Colosé-myyjältäsi. Lähimmän myyjäsi löydät täältä. Asiakasetu on voimassa 1.-31.5.2021.

asiakasetu

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.