Suuri Colose kasvonaamiovertailu

Viime blogipostauksessa jaoimme sinulle vinkkejä kasvovoiteen valintaan. Myös kasvonaamion valinta voi välillä tuottaa vaikeuksia. Colosen kasvonaamioista löytyy jokaiselle sopiva naamio, mutta mistä tietää mikä on juuri se itselle sopivin naamio? Kasvonaamioista olisi myös hyvä tietää miten naamiot eroavat toisistaan? Tässä postauksessa teemme suuren Colose kasvonaamiovertailun sinun puolestasi.

Löydä kasvonaamio juuri sinun tarpeisiisi!

Coloselle on viimeaikoina tullut uusia tuotteita valikoimaan ja vanhat ovat kokeneet niin sanotun kasvojen kohotuksen. Naamioilla halutaan tuoda lisätehoa kasvojen kotona tehtävään ihonhoitoon ja siksi on hyvä löytää se omiin tarpeisiin sopiva kasvonaamio. Jotta valinta olisi mahdollisimman yksinkertainen ja helppo, olemme koonneet tähän postaukseen vertailun kaikista kasvonaamioistamme.

Vertaile ja löydä kasvonaamiosi

Colosella on tällä hetkellä markkinoilla neljä tehokasta kasvonaamiota. Savinaamio, Vehnänalkionaamio sekä Tyrninaamio ovat tuttuja pidempään Colose- tuotteita käyttäneelle. Detox-naamio on uusin tulokas, joka on noussut suureen suosioon heti ilmestymisensä jälkeen. Suuressa kasvonaamiovertailussa käymme läpi jokaisen naamion osalta kenelle tuote on ensisijaisesti suunniteltu, mitkä ovat naamion vaikutukset, miten naamiota käytetään ja mitkä ovat naamion vaikuttavat aineet.

DETOX NAAMIO

KENELLE: Epäpuhdas iho, Rasvainen iho. Sekaiho. Samean värinen ja eloton iho. Iho, joka kaipaa syväpuhdistusta.

VAIKUTUS: Iho syväpuhdistuu, kirkastuu ja tasoittuu. Naamio syväkosteuttaa tehokkaasti. Naamio sisältää myös Anti- age-vaikutuksen.

VAIKUTTAVAT AINEET: Hiilijauhe- Ubame tammi, Rakkoleväuute, Avokadoöljy, Taikapähkinäuute, Sinkki-kupari-magnesium-yhdiste, B5 Provitamiini, Neidonhiuspuu- uute, Karitevoi, Rejuven effect ja Granaattiomenen kukka- uute.

KÄYTTÖ: Hieman kosteille puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna vaikuttaa 10-15 min. Rasvaiselle iholle väh. 20 min. Huuhtele pois vedellä.

SAVINAAMIO

KENELLE: Herkälle ja couperosa iholle. Kaikille ihotyypeille. Hellävaraista kuorintaa ja syväpuhdistusta kaipaavalle iholle.

VAIKUTUS: Hellävarainen rakeeton kuorinta. Syväpuhdistava naamio. Iho kirkastuu ja pehmenee. Rauhoittaa ja ehkäisee tulehduksia, sekä kosteuttaa ihoa. Tasoittaa ja rauhoittaa ihon punakkuutta.

VAIKUTTAVAT AINEET: Kaoliini savi, Aloe vera, C- ja E-vitamiini.KÄYTTÖ: Puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna vaikuttaa 20-30 min. Anna kovettua kasvoille. Normaalille, kuivalle ja herkälle iholle 1x vkossa, Rasvaiselle 2-3 x vkossa. Paikallishoitona näppyjen päälle yön ajaksi. Huuhtele pois vedellä.

TYRNINAAMIO

KENELLE: Meikin pohjustukseen, Antiage naamioksi, Kaikille ihotyypeille.

VAIKUTUS: kiinteyttää, tasoittaa, kosteuttaa, ylläpitää ihon kollageenin tuotantoa. Tehonaamiona ihon kiinteyttämiseen. Toimii myös meikin primerina ja pitää meikin paikallaan.

VAIKUTTAVAT AINEET: Tyrni, C-vitamiini, Vehnäproteiini, Merilevät (Codiaceae- ja Karrageenilevä), Hiivauute

KÄYTTÖ: Tehonaamiona ihon kiinteyttämiseen käytettävä vähintään kuukauden kuuri. Levitä runsas kerros puhdistetulle iholle. Anna vaikuttaa 10-15 min. kunnes ihossa tuntuu hyvä ”kiristys”. Huuhtele pois vedellä.  Meikin pohjustukseen primerina: levitä kasvovoiteen päälle ohut kerros. Anna kuivua. Meikkaa normaaliin tapaan.

VEHNÄNALKIONAAMIO

KENELLE: Kuivalle, herkälle ja couperosa-iholle. Normaalille iholle. Iholle, joka kaipaa kosteutusta ja rauhoitusta.

VAIKUTUS: Rauhoittaa ERITTÄIN tehokkaasti ihoa. Tehokas kosteuttaja. Parantaa ihon joustavuutta ja korjaa ihoa. Pehmentää ja raikastaa. Vahvistaa ihoa. Vähentää tehokkaasti punoitusta.

VAIKUTTAVAT AINEET: Vehnänalkioöljy, E- ja F-vitamiini, iholle tärkeitä rasvahappoja.

KÄYTTÖ: Puhdistetulle iholle. Anna vaikuttaa 15 min. Pyyhi imeytymättömät pois. Voi jättää vaikuttamaan kasvoille myös yön yli yövoiteen sijaan. 2-3 x vkossa naamiona tai öisin ohuelti yövoiteena. Käytä auringon polttamille hätätilanteessa.

Tutustu kaikkiin kasvonaamioihin tarkemmin TÄSTÄ linkistä.

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.