Kirkkaat kasvot kuorinnalla – huhtikuun asiakasedussa AHA-laput!

Kerroimme blogimme aiemmassa postauksessa ihonhoidon tärkeimmistä vaiheista. Vaiheisiin kuuluu hellävarainen puhdistus, kosteutus ja kuorinta. Säännöllisellä kuorinnalla ihon pinnalta puhdistuu kuollut ihosolukko, sen pintaverenkierto kiihtyy ja uudistuminen nopeutuu. Samalla kasvot saavat kirkastusta! Kevään kunniaksi Colosén asiakaseduksi on valittu pitkään toivottu suosikkituote, jonka avulla virkistät ilmettä ja valmistaudut tulevaan kesään.

Colosé AHA3 Hedelmähappokuorinta

Colosén AHA3 Hedelmähappokuorinta on kuorintatuote, joka helpottaa viikottaista ihonhoitorutiinia. Kertakäyttöisiin hoitopyyhkeisiin imeytetty kuorintaneste poistaa iholta kuolleen ihosolukon ja auttaa uudistamaan ihoa. Tuotteen toiminta perustuu kemiallisesti kuoriviin alfahydroksihappoihin, jotka ovat tuttuja myös kauneushoitoloista. Tehokkuudestaan huolimatta kuorinta sopii  useimmille ihotyypeille eikä se ärsytä ihoa herkästi.

Kuorintalaput sisältävät:
  • Glyseriiniä, joka on ihossa luonnostaan esiintyvä humektantti. Se kosteuttaa ihoa sitomalla vettä itseensä.
  • Pantenolia, joka omaa tulehduksia ehkäiseviä, ihoa suojaavia ja kosteuttavia vaikutuksia. B5-vitamiininakin tunnettu pantenoli auttaa säilyttämään kosteutta iholla jättäen sen pinnan samettiseksi ja pehmeäksi.
  • Glykolihappoa ja sitruunahappoa, jotka ovat AHA-happoja. Ne kuorivat ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti mutta hellävaraisesti.
  • Maitohappoa, eli erittäin hellävaraista AHA-happoa joka kuorii ihoa samalla sitä kosteuttaen ja hoitaen.
  • Happopitoisuus 5 %
  • pH-taso noin 3

Colosén hedelmähappokuorinnan käyttö on helppoa. Yksi lappu otetaan pakkauksesta, sillä hierotaan puhtaita kasvoja ja annetaan vaikuttaa tuotteen viisi minuuttia. Vaikutusajan jälkeen kasvot huuhdellaan runsaalla vedellä. Iho jää välittömästi pehmeämmäksi ja kirkkaamman näköiseksi – myös kosteuttavat tuotteet imeytyvät paremmin heti kuorinnan jälkeen.

Vinkki: Laput tulisi ottaa pakkauksesta hygienisesti, ja välttää bakteerien pääsyä purkkiin. Näin pakkaus säilyy viikottain käytettynä yli vuoden! Suosittelemme käyttämään puhtaita pinsettejä lappujen poimimisessa.

Muista myös aurinkosuoja

Kemiallisen kuorinnan jälkeen iho on alttiimpi UV-säteilyn haittavaikutuksille. Hoidon jälkeen onkin aina muistettava käyttää aurinkosuojavoidetta. Suosittelemme lisäksi tekemään kuorinnan ilta-aikaan, jolloin iho saa palautua rauhassa yön aikana.

Colosé suosittelee ihon suojaamiseen auringolta:

Huhtikuun toivottu asiakasetu

Huhtikuun asiakaseduksi valittiin kauan toivottu hedelmähappokuorinta. Asiakasetu sisältää AHA-lappujen lisäksi tyylikkäät pinsetit lappujen poimimista varten. Tuotteiden yhteishinnaksi jää 19,00 €, kun muita ostoksia tekee vähintään 60 € edestä.

Edun saat omalta Colosé-myyjältäsi! Lähimmän myyjäsi löydät täältä. Etu on voimassa 1.-30.4.2021.

AHA-laput Colosé

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.