Kauneusvinkki: Näin loihdit hehkuvan meikin

 

hehkuva meikki

Talviaikaan moni kärsii kuivasta ihosta, joka saattaa punoittaa ja tuntua kipeältä. Tällöin iho halutaan meikata mahdollisimman virheettömäksi, mutta paksu, mattainen meikkivoidekerros ei imartele ennestään kuivaa ihoa. Talven meikki onkin parhaimmillaan kevyt ja hehkuva, mutta silti riittävän peittävä piilottaakseen ihon virheet. Tässä blogipostauksessa jaamme kauneusvinkin, jonka avulla saat arkimeikkisi hehkumaan!

Hehkuvan meikin tähtituote: Colosé Make-up Highlighter

Suurimmalla osalla meistä on jo käytössä omalle iholle parhaiten sopivat, mieluisimmat meikkituotteet. Sopivan meikkivoiteen löytäminen on usein hankalaa, eikä sitä kannata heti vaihtaa kun suosikki on jo meikkipussissa. Hehkuvan meikin haaveilijan ei siis ole syytä lähteä meikkivoideostoksille, sillä täsmätuotteitakin löytyy!

Colosén Highlighter eli valokynä on valoa heijastavia pigmenttejä sisältävä, nestemäinen meikkituote joka saa mattaisimmankin meikkipohjan terveen hohtavaksi. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, ja toimii erityisen hyvin silloin, kun meikkipohjalta toivotaan peittävyyttä ja hehkua. Esimerkiksi rasvoittuvalla ihotyypillä parhaiten kestävä, mattapintaiseksi asettuva meikkivoide saa uutta eloa, kun otetaan avuksi valokynä.

Colosén valokynä asettuu iholle silkkisesti eikä tahmaa. Se sekoittuu helposti meikkivoiteeseen ja sitä pystyy lisäämään suoraan valmiin meikkipohjan päälle.

Tapa 1: Koko kasvojen hehkuva meikki

hehkuva meikkipohja

Jos toiveenasi on koko kasvojen terve hehku, sekoita pieni määrä valokynää meikkivoiteeseen. Highlighterin annostelua muuttamalla voit säädellä kasvojen hehkun voimakkuutta. Kokeile 50/50 -suhdetta kun haluat hohdokkaan glamour-meikin!

  1. Annostele meikkivoide puhtaalle paletille tai kämmenselälle.
  2. Lisää meikkivoiteen viereen haluttu määrä Highlighteria.
  3. Sekoita tuotteet siveltimellä, ja levitä hehkuva meikkivoide kasvoille.

Tapa 2: Korosta kasvojen korkeita kohtia

hehkuva meikki poskipäille

Hienostuneempi meikki syntyy lisäämällä valokynää valmiin meikkipohjan päälle. Näin voit korostaa kasvojen korkeimpia kohtia, ja tuoda valoa esimerkiksi silmänalusille. Kasvojen korkeita kohtia, kuten poskipäitä, kulmaluita ja nenän vartta korostamalla saat vahvuutta piirteisiisi. Samalla meikkisi hehkuu, kun valo osuu korostetuille alueille.

  1. Työstä ensin meikkipohja valmiiksi. Halutessasi erityisen hohdokkaan meikin, lisää Highlighteria myös meikkivoiteen sekaan.
  2. Sipaise valokynää kasvojen korkeimpiin kohtiin.
  3. Häivytä hehku siveltimellä tai puhtain sormin taputtelemalla.

 

Kokeile myös!

  • Valokynä on oiva apu syvien uurteiden häivyttämiseen. Sipaise valokynää uurteen pohjalle ja häivytä varovasti siveltimellä.
  • Tummat silmänaluset kirkastuvat, kun lisäät hieman valokynää silmän alle ja häivytät sen alaspäin.
  • Piristä suosikkihuulipunaasi pienellä määrällä Colosén Highlighteria. Huuletkin saavat hehkua!

 

Tutustu Colosén Highlighteriin ja tilaa tuote verkkokaupasta tai omalta Colosé-myyjältäsi.

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.