HIUSTEN HOITONESTE

HIUSTEN HOITONESTE

Colosé

HIUSPOHJAA STIMULOIVA HOITONESTE OHENEVIEN JA LÄHTEVIEN HIUSTEN TUEKSI

Colosé Hair Growth Activator 150 ml

Colosé on kehittänyt hoitonesteen erityisesti edistämään hiusten ja päänahan hyvinvointia, jotta hiukset näyttävät paksummilta ja tuuheammilta. Hoitoneste stimuloi päänahkaa, vähentää hiusten irtoamista ja lisää hiusten kasvua.

Redensyl®, kasviglyseriini, provitamiini B5 eli pantenoli, ginseng-uute ja kofeiini yhdessä saavat aikaan tehokkaita tuloksia!

  • Vähentää hiuskatoa ja kaljuuntumista
  • Parantaa hiusten kasvukiertoa ja edistää hiusten kasvua
  • Vähentää hiustenlähtöä ja irtoamista 10 viikossa
  • Stimuloi ja vahvistaa hiusjuuria
  • Suojaa hiusaiheita ja juuria surkastumiselta
  • Rauhoittaa päänahkaa ja omaa anti-inflammatorisia eli tulehduksia estäviä sekä lieventäviä vaikutuksia
Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
59,00 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

HIUSTEN KASVUA LISÄÄVÄ HOITONESTE

Hiuspohjan ongelmat ja monet stressitekijät voivat rasittaa hiuksia.
Ne heikentävät hapen ja veren kulkeutumista hiustuppeen ja vaikuttavat näin hiusjuuren vitamiinien ja ravinteiden saantiin. Hiusjuurten toimintakykyä voi tehostaa huolehtimalla, että ne saavat oikeita ravintoaineita. Helppokäyttöinen hoitoneste imeytyy hyvin, eikä rasvoita hiuksia.

Lue lisää Colosén blogista.

VAIKUTTAVA JA PALKITTU REDENSYL® YHDISTELMÄ

Redensyl® aktivoi toimimattomia hiusjuuria ja lisää hiusten määrää sekä uudiskasvua.
Ensimmäisiä nähtävissä olevia muutoksia voidaan odottaa noin 6-10 viikon kuluttua. Hiusjuuren toiminta vilkastuu, hiusten kasvu nopeutuu ja perinnöllinen hiustenlähtö vähenee. Kasvuprosessin etenemiseen vaikuttaa myös perinnölliset ja ympäristötekijät (elämäntavat, liikunta, ruokavalio, stressi, jne.).

Redensyl® on palkittu kansainvälisellä In-Cosmetics hopea-palkinnolla innovatiivisten vaikuttavien raaka-aineidensa ansiosta.

Koko
150ml
Ominaisuus
Elvyttävä
Vahvistava
Vegaaninen
17001

AQUA - ALCOHOL - GLYCERIN - PANTHENOL - CAFFEINE - ZINC GLUCONATE - POLYSORBATE 20 - PHENOXYETHANOL - HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL - LARIX EUROPAE WOOD EXTRACT - GLYCINE - PANAX GINSENG ROOT EXTRACT - CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT - MAGNESIUM ASPARTATE - ZINC GLUCONATE - COPPER GLUCONATE - TOCOPHERYL ACETATE - ZINC CHLORIDE - ETHYLHEXYLGLYCERIN - SODIUM HYDROXIDE - PARFUM - CITRIC ACID - POTASSIUM SORBATE - DISODIUM EDTA

Redensyl® yhdistelmä: 
Camellia Sinensis / Vihreän teen lehtiuute 
Euroopanlehtikuusen uute

Gingseng uute

Kofeiini

Pantenoli - Provitamin B5

Kasviglyseriini

VAIKUTTAVA JA PALKITTU REDENSYL® YHDISTELMÄ

Redensyl® aktivoi toimimattomia hiusjuuria ja lisää hiusten määrää sekä uudiskasvua. Ensimmäisiä nähtävissä olevia muutoksia voidaan odottaa noin 6-10 viikon kuluttua. Hiusjuuren toiminta vilkastuu, hiusten kasvu nopeutuu ja perinnöllinen hiustenlähtö vähenee. Kasvuprosessin etenemiseen vaikuttaa myös perinnölliset ja ympäristötekijät (elämäntavat, liikunta, ruokavalio, stressi, jne.).

Redensyl® on palkittu kansainvälisellä In-Cosmetics hopea-palkinnolla innovatiivisten vaikuttavien raaka-aineidensa ansiosta.

- Redensyl® yhdiste sisältää Euroopanlehtikuusen uutetta sekä Camellia Sinensis lehtiuutetta. Se tunnetaan myös Vihreän teen uutteena, joka sisältää antioksidanttisia ja tulehduksia estäviä ominaisuuksia.
- Hoitonesteen Ginseng-juuriuute hoitaa hiuksia. Uutteen vaikuttavina aineina toimivat muun muassa ginsenosidit. Ginseng lisää lihaskudosten hapensaantia, suojaa soluja stressitekijöiltä, ylläpitää elinvoimaa ja nopeuttaa elpymistä.

Hiero 3-5 pumppausta päivittäin päänahkaan, kohtiin joissa hiuksen kasvu halutaan elvyttää.
Tuote on nestemäinen, joten voit pumpata kasvunestettä suoraan päänahkaan ja levittää sormin hellävaraisesti hieromalla.
Jätä vaikuttamaan yön yli. Älä käytä hiustenkuivaajaa käsittelyn jälkeen vaan anna liuoksen kuivua itsestään.

Hiusjuurten tarvitsemien ravintoaineiden saanti on olennaista hiusten terveydelle. 
Hoitonestettä käytetään päivittäin ylläpitämään hiusten ja karvatuppien terveyttä sekä elinvoimaa.
Näkyviä muutoksia saadaan n. 6-10 viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Tämän jälkeen ylläpitohoito on tärkeää, jotta hiuksen kasvu ei pysähdy.

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle