TYRNI-VOLYYMISHAMPOO

14,50 €
sis. alv

TYRNI-VOLYYMISHAMPOO

Colosé Shampooing volumateur 200ml

Colosén Volyymishampoo on suunniteltu erityisesti pohjoismaista hiustyyppiä ja ilmastoa ajatellen.  Sisältää hiusten ja päänahan kuntoa elvyttävää tyrniöljyä sekä ravitsevaa ja suojaavaa kookosta.  Shampoo tekee hiuksista kuohkeat ja kimmoisat,  vähentää sähköisyyttä ja hilseilyä sekä säilyttää värjättyjen hiusten sävyn mahdollisimman pitkään.

Määrä
Varastossa

Tuuheuttava tyrnishampoo

Kaikille hiuksille ja hiuspohjille sopiva shampoo antaa tuuheutta,  korjaa hiuksen rakennetta ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät.  Hoitava koostumus antaa hiuksille kiiltoa ja kestävyyttä.  Hiukset eivät haurastu ja kestävät rasitusta katkeilematta.  Koostumus on kehitetty lisäämään hiusten tuuheutta shampoopesun jälkeen. 
E - vitamiinipitoisella tyrnillä on parantavia ja hiuspohjaa rauhoittavia ominaisuuksia.  Lähellä ihon omaa pH -arvoa oleva koostumus vähentää päänahan herkkyyttä,  hilseilyä ja kutinaa.
Hiusten pesu päivittäin rasittaa hiusta ja päänahkaa,  joten hiuksia suositellaan pestäväksi ainoastaan tarvittaessa.  Hellävarainen tyrnishampoo sopii silloinkin,  kun päivittäinen hiusten pesu on tarpeen.  Vähentää rasvoittumista ja vahvistaa hiuspohjaa kestämään rasitusta.

Colosé
16070

Tuotetiedot

Koko
200ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille

Erityispiirteet

Saatat pitää myös