Mikä on KotiSalonki?

Tuo salonki kotiisi, ja tarjoa itsellesi ja ystävillesi rentouttava hemmotteluhetki kauneuden äärellä!

KotiSalonki on Colosén tarjoama mahdollisuus oppia uutta kauneudenhoidosta ja rentoutua arjen keskellä. KotiSalongin voi järjestää usealla erilaisella teemalla, jotka sopivat kaikenikäisille vieraille.

KotiSalonkeja pidetään yleensä olohuoneessa tai keittiön pöydän ääressä. Tilojen ei tarvitse olla suuret ja mittavat, eikä kodin tule olla salonki ennestään. Mikäli et jostain syystä kuitenkaan halua pitää KotiSalonkia omassa kodissasi, voit sopia sen järjestämisestä myös hankkimissasi tiloissa tai kauneusneuvojan luona.

Miten KotiSalonki toimii?

1. Ota yhteyttä oman alueesi kauneusneuvojaan, ja sovi KotiSalongin pitämisestä.

2. Kutsu ystäväsi KotiSalonkiin.

3. Kauneusneuvoja huolehtii kaikesta! Tuomme hoitovälineet ja tuotteet kotiisi, sinun tehtäväksesi jää vieraiden hoito, kahvin keitto ja illasta nauttiminen.

Kun kutsut ystäväsi KotiSalonkiin, sinusta tulee SalonkiLady. Saat Colosé -kosmetiikkalahjan kiitokseksi, kun sovitte KotiSalongin päivämäärän Kauneusneuvojan kanssa.

Mitä KotiSalongissa tehdään?

KotiSalongissa tehdään erilaisia ihon hemmotteluhoitoja ja ehostuksia. Kun sovit KotiSalongista, voit valita illan teemaksi yhden seuraavista:

1. Pikavisiitti kauneuteen: Päivittäinen ihonhoito

2. Armelias kotisohvahoito: Perusteellinen ihonhoito ja meikkipohja

3. Luksusta käsille ja jaloille: Käsi- ja jalkahoito sekä kuorinta

4. Saunasalongin lumo: Perusteellinen vartalonkuorinta ja -hoito, sisältää myös kasvokuorinnan

5. Make up -salonki: Ehostuskurssi arki- tai juhlameikkiin KotiSalongissa huomioidaan myös SalonkiLadyn toiveet illan kulusta. Mikäli ystävilläsi on jokin erityinen kauneuspulma, voit pyytää kauneusneuvojaasii antamaan neuvoja sen ratkaisemiseen.

Rentoudutaan yhdessä!

KotiSalonki on tunnelmaltaan rento ja lämminhenkinen. Tuotteisiin tutustutaan yhdessä tuumin ja jutellaan kauneudenhoidosta avoimesti. Uusiin tuotteisiin tutustuminen on jännittävää ja hoitojen aikana onkin kiva ottaa kaverikuvia vaikka kasvonaamioiden vaikuttaessa! Lopuksi hörpitään kupponen kuumaa ja ihastellaan kasvohoidon kirkastamia poskia peilistä.

Hemmotteluhetken päätteeksi voitte jatkaa ystävysten iltaa, minkä vuoksi KotiSalonki on loistava tapa aloittaa esimerkiksi syntymäpäiväjuhlat, työpaikan hyvinvointipäivät tai polttarit. Kauneusneuvojan voi kutsua myös mökkilomalle, mikä onkin ihana aloittaa Saunasalongilla.

Haluatko SalonkiLadyksi?

KotiSalongin voit sopia suoraan oman Colosé myyjäsi kanssa. Katso Colosé myyjät
tai laita KotiSalonki® toiveesi Colosé maahantuontiin ja otamme sinuun yhteyttä. 

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle