TUTKIMUS- JA KEHITYSTYÖ COLOSÉ LABORATORIOSSA

Laboratorion henkilökunta on erittäin motivoitunutta ja kokenutta, heillä on laajaa ammattitaitoa ihonhoitotuotteiden kehityksestä, mukaan lukien ihonhoitoon kehitetyt puuvillaiset hoitopyyhkeet, -laput sekä -tyynyt.

Cosmetic SA:n monitieteellinen tiimi on erikoistunut kosmetiikan kehitykseen viimeisimmän teknologian avulla sekä tuotekehityksen uusiin oivalluksiin. Laboratorion päämäärä on kehittää jokaisesta tuotteesta täydellinen. Erilaisten aktiivisten raaka-aineiden vaikutuksia tutkitaan, jotta tuotteiden toimivuus ja teho on parhain tarkoitetulle ihotyypille. Laboratorion tutkimusvälineistö on alan viimeistä huippua.

Tutkimus- ja kehitystyön johtaja David Faivre omaa laajan
kokemuksen kosmetiikan kehityksestä tunnetuissa laboratorioissa Euroopassa ja Aasiassa

faivre david

David Faivre
R&D Colosé Director
Colosé tuotteiden aatemaailmasta

Miksi valita Colosé kosmetiikkaa?

1. Kehittämieni uusien Colosé tuoteperheiden biomimeettisten koostumusten ja yhdisteiden ymmärtäminen on tärkeää, jotta ymmärrämme tuotteen toimintaa ja tehoa.

Bio, koska se sisältää identtisiä tai täysin verrattavissa olevia ainesosia ihon omien rakennusaineiden kanssa. Raaka-aineita pystytään viemään halutulle kerrokselle ihoa ja varmistetaan tuotteiden tehokkain vaikutus.

Koostumuksen ainesosat eivät reagoi keskenään, jolloin raaka-aineet toimivat tehokkaammin. Silloin myös tuotteen vaikuttavuus iholla paranee ja saadaan näkyviä tuloksia ihonhoidossa

2. Synergiset aineet eli yhteensopivat raaka-aineet on huolellisesti koottu parhaiden ja näkyvien vaikutusten aikaansaamiseksi.

3. Olemme käyttäneet ensiluokkaista osaamista luodaksemme laadukkaita, toimivia ja turvallisia tuotteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

4. Periaatteemme kehityksessä ja eettisyys

Koostumukset ja raaka-aineet on tehty uusimman teknologian ja parhaimman sveitsiläisen laatukehityksen mukaan. Tuotteissa on vältetty käyttämästä tällä hetkellä epähaluttavia raaka-aineita, kuten: ftalaatteja, OGM, THA, BHT, BHA, väriaineita jne. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja sekä kaikki tuotteet ovat terveydelle turvallisia käyttää.

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaan mahdollisen tuotteen ja ihonhoitokokemuksen!