Colosé Maahantuonti Careliána Oy

Careliána Oy on korkealaatuisen Colosé-kosmetiikan ja Careliána Cosmetics-meikkituotteiden maahantuontiyritys. Koulutamme eri puolella Suomea toimivat aluepäälliköt ja kauneusneuvojat kattavasti ihon- ja kauneudenhoitoon sekä asiakkaiden yksilölliseen palvelemiseen. Ammattitaidolla he opastavat sinua huolehtimaan itsestäsi kokonaisvaltaisesti.

Maahantuonnissa toimimme kolmen vakituisen ja viiden freelancerin voimin. Olemme moniammatillinen ihonhoidon, maskeerauksen, suoramyynnin ja valokuvauksen luova osaajaporukka, sekä tehokas ja toimiva perheyritys jo 40 vuoden ajalta. Karjalaisiin sukujuuriin viittaava yrityksemme nimi on vuosien saatossa vaihtunut Careliána Ky:stä Careliána Oy:ksi.

Olemme Colosén tehtaan virallinen edustaja Suomessa ja toimimme tiiviissä yhteistyössä tehtaan kanssa.

Miksi Coloséa myydään suoramyyntinä?

Verkkokaupan lisäksi Colosén tuotteita voi ostaa ammattitaitoisilta myyjiltämme. Haluamme tarjota laadukkaita, korkeatasoisia tuotteita opastamalla asiakkaita heidän henkilökohtaisten tarpeidensa mukaan. Opastamme ja neuvomme mitä tuotteita kannattaa käyttää, miksi ja miten niitä käytetään. Jokaisen iho on erilainen, siksi neuvomme henkilökohtaisesti juuri sinun ihotyypillesi sopivat tuotteet.

Jokaisella asiakkaalla on mahdollisuus tutustua tuotteeseen ennen ostopäätöstä KotiSalonki® -kauneusilloissa. Rento hetki ihonhoidon tai ehostuksen äärellä tarjoaa helpon tavan löytää omalle iholle sopivat tuotteet. Voit testata, tuoksutella ja tunnustella miltä tuote tuntuu iholla. Samalla saat nauttia hemmotteluhoidoista tai kokeilla erilaisia meikkaustekniikoita ammattilaisen opastuksella. Kauneusillasta ostaminen Suomessa on myös hyvin turvallista, sillä ostajan suoja on paljon kattavampi kuin kaupasta ostettaessa. Ostajalla on lakiin perustuva oikeus muuttaa mielensä 14 päivän kuluessa ja perua kauppa.

Ilman asiantuntevaa myyjää voi kosmetiikan ostaminen olla haastavaa ja saatamme tehdä täysin vääriä hankintoja! Colosén SalonkiOpas on juuri ja yksinomaan asiakasta varten. Henkilökohtainen opastus muulloinkin kuin KotiSalonki® -tapahtumissa kuuluu jokapäiväiseen upeaan työhömme.

Tutustu KotiSalonkiin® täällä ja varaa oma hemmotteluhetkesi!

Mahdollisuus kouluttautua Colosé-ihonhoidon ammattilaiseksi

Kauneusneuvojan työ antaa tekijälleen hyvän mielen ja positiivisen ympäristön, kun hän saa opastaa asiakkaitaan tärkeissä kauneudenhoidon kysymyksissä. Työ on ihmisten auttamista ja hoitamista parhaalla mahdollisella henkilökohtaisella palvelulla.

Suoramyynti on vaativaa työtä, joka palkitsee ahkeran tekijänsä. Motivaationa voi olla esimerkiksi kiinnostus kosmetiikkaan ja ihonhoitoon, raha, uuden oppiminen, kiinnostavat palkinnot, omien työtuntien suunnittelu tai kasvava sosiaalinen verkosto.

Yhteishenki Coloséssa on palkitsevaa, autamme ja kannustamme toisiamme kohti uusia saavutuksia!

Kauneusneuvojaksi voi päästä, vaikka sinulla ei olisi vielä mittavaa kokemusta tai koulutusta ihonhoidosta tai myyntityöstä. Me koulutamme osaavaa henkilöstöämme säännöllisesti ja annamme eväät, valmiin toimintamallin ja opastuksen tähän kiehtovaan Colosé-työhön.

Sinulla on mahdollisuus hakeutua positiiviseen joukkoomme ottamalla yhteyttä Maahantuonti Careliánaan. Täältä voit lukea lisätietoa työn sisällöstä!

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle