TYÖ KAUNEUDEN PARISSA

Hae Colosén SalonkiOppaaksi tai Aluepäälliköksi

Oletko innostunut ihonhoidosta tai kiinnostunut kauneudesta? Haaveiletko työstä, jossa pääset oppimaan uutta ja jakamaan tietoa kosmetiikasta? Onko työn joustavuus sinulle tärkeää? Oletko myös hyvä myyjä, ja loistat sosiaalisissa tilanteissa?

Colosélla pääset myymään laadukkaita kosmetiikkatuotteita joustavilla työajoilla. Työtä voit tehdä missä vain, juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Mikä parasta, palkka on itsestäsi kiinni ja voit aina edetä kohti uusia tavoitteita!

Työ on myyntityötä, jossa pääset rakentamaan oman asiakaskuntasi ja esittelemään Colosén tuotteita KotiSalongeissa ja haluamissasi paikoissa. Asiakkaasi voivat koostua täysin tuntemattomista ihmisistä, jotka löytävät sinut esimerkiksi sosiaalisesta mediasta. Voit myydä tuotteita myös omassa yrityksessäsi, kuten hoitolan myymälässä. Mikäli innostut SalonkiOppaan työstä, voit hakea myös aluepäälliköksi, jolloin tuet ja koulutat oman ryhmäsi Salonkioppaita.

Miksi valita Colosé?

  • Tarjoamme täyden tuen ja koulutuksen tehtäviin. Kuka vain voi menestyä Colosén myynnissä aiemmasta kokemuksesta riippumatta!
  • Työ on tehty helpoksi ja selkeäksi. KotiSalonki -konseptiin kuuluvat tuote-esittelyt noudattavat aina samoja teemoja, eikä pyörää tarvitse keksiä uudelleen.
  • Työtä on mahdollista tehdä myös kotoa käsin. Uusia asiakkaita voi hankkia tekemällä omat Facebook-sivut, ja tuote-esittelyjäkin saa pidettyä livevideoilla.
  • Myyntiprovisiot ovat huipputasoa. Omista myyntimääristäsi riippuen voit saada SalonkiOppaana 15-40% provisiota ja aluepäällikkönä 40-50%.
  • Saat ostettua omat tuotteesi aina edullisesti. Työn aloittamista varten tarjoamme myös erityisen edullisen aloitusnäytteistön, jonka avulla pääset pitämään KotiSalonkeja. Näytteistö maksaa 129,00€ ja sisältää yli 300€ arvosta tuotteita ja välineitä.
  • Myyt trendikkäitä ja korkealaatuisia tuotteita, joihin on helppoa ihastua.
  • Tutustut muihin kauneudesta kiinnostuneisiin ihmisiin! Colosén maahantuonti Careliánassa toimii noin 500 SalonkiOpasta tai aluepäällikköä. Pääset tapaamaan muita esimerkiksi yhteisissä koulutuksissamme tai ryhmäkokouksissa.
  • Järjestämme myös palkintomatkoja, jotka ovat lisäbonusta tavoitteisiin pääsystä.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat kuulla lisää Colosé-työstä tai aloittaa tuotteiden myymisen, lähetä meille viestiä sähköpostilla careliana@colose.fi tai yhteydenottolomakkeemme kautta! Lisää aiheeksi "Työksi kauneus".