KASVOT

Sadoer hoitosarja on ylpeä korkealaatuisista raaka-aineista. Tavoitteena on vastata kuluttajien vaativiin ihonhoitotarpeisiin ja auttaa heitä nopeasti iho-ongelmissa, kuten ihon ikääntymisen hallitsemisessa. Uusia ainesosia ja teknologioita etsitään ja käytetään jatkuvasti, jotta tuotteita voidaan kehittää juuri sinua varten. Olemme ylpeitä hyvästä laadusta ja luotettavasta, korkeatasoisesta teknologiasta.

Dr.Rashel ja Sadoer -kosmetiikkasarjat ovat vihdoin saatavana suoraan Suomesta!
LAADUKASTA, SERTIFIOITUA JA TODELLA EDULLISTA KOSMETIIKKAA LUOTETTAVASTI SUORAAN SUOMEN VARASTOLTA!

Careliána Oy on suomalainen kosmetiikan maahantuoja. Olemme palvelleet asiakkaitamme luotettavasti jo yli 40 vuotta! Tuotteemme lähetetään aina Suomesta. Yrityksemme kotipaikka on Imatralla, Vuoksen varrella – Saimaan sylissä.

TUOTTEET SAAT HELPOSTI JA VARMASTI
Sinä saat tuotteesi helposti tilaamalla verkkokaupastamme Suomesta. Tuotteet lähetetään tilauspäivän jälkeen toisena arkipäivänä. Helppoa eikö totta? Sinun ei siis tarvitse odotella lähetystäsi viikkoja, koska olemme lähellä sinua.

Emme ”dropshippaa”, eli tuotteesi lähtee suoraan meiltä Suomen maahantuonnin varastosta ja ovat perillä nopeasti sekä varmasti. Kun tilaat tuotteet suomalaisesta verkkokaupastamme, voit olla myös varma siitä, että tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle 100% varmuudella. Kauppaehdot ovat jokaisen suomalaisen kuluttajan turvana ja takuuna.

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle