Toimitusehdot

Nämä ehdot ovat voimassa ainoastaan tämän verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa.
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitus- ja maksuehtoja.
(viim. tarkistus 16.4.2019)


TOIMITUSTAVAT
Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti Postin tai Matkahuollon kautta.
Emme toimita tilauksia postiennakolla tai bussiennakolla.
Kirjeeseen mahtuvat tuotteet toimitetaan suoraan annettuun toimitusosoiteeseen (XXS-paketti).

TOIMITUSKULUT (sis. ALV:n)
Emme peri toimituskuluja yli 50€:n tilauksista
Nouto toimipaikaltamme 0€
Matkahuolto 5,90€
Postipaketti asiamiespostiin 6,90€
Postin pakettiautomaattiin 6,90€
Asiakas saa itse valita saatavilla olevan toimitustavan kassalle mentäessä ennen tilauksen hyväksymistä.

TOIMITUSAIKA
Varastossa olevat tuotteet lähetetään varastostamme 3-5 arkipäivän kuluessa kun maksuehdot täyttyvät. Tuotteen kohdalla on merkintä, jos tuote on väliaikaisesti loppu varastosta, ja toimitusaika poikkeaa varastotuotteen toimitusajasta. Otamme aina yhteyttä asiakkaaseen, jos toimitusaika pitenee vielä ilmoitetusta ajasta.

TILAUKSEN NOUTAMATTA JÄTTÄMINEN
Kun tilaus on postitettu, asiakas saa paketin noutamiseen seurantakoodin (jos kyseessä on paketti). Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja muuttaa niitä tarpeen vaatiessa oman tilinsä asetuksista.
Asiakas vastaa lähetyksestä aiheutuvista kuluista, jos paketti joudutaan postittamaan hänelle uudelleen.
Asiakas vastaa myös palautuneen paketin aiheuttamasta mahdollisista kuluista kauppiaalle. Jos tuote palautuu kauppiaalle ja asiakas peruu samalla kaupan, voidaan asiakasta velvoittaa maksamaan kauppiaalle korvausta tarkoituksenmukaisesti aiheutetusta taloudellisesta tappiosta. Tällöin tulkitaan, että asiakkaalla ei ole ollut aikomustakaan lunastaa tilaustaan. (Palautusoikeus - Kilpailu ja kuluttajavirasto)


Kun saat tilauksesi
Tarkista tilaus heti ja ilmoita mahdollisista vioista meille 7 vuorokauden kuluessa. Ilmoituksen voi, ja kannattaa tehdä sähköpostin kautta, jotta ilmoitus on kirjallinen. Saat samalla myös palautusohjeet. Tarkistamme aina tilattujen tuotteiden pakkaukset ja laatikoiden sisällön ennen kuin toimitamme ne asiakkaillemme.

Vaihtaminen ja palautus
Avaamattomalla pakkauksella, jossa on sinetti paikoillaan, on palautusoikeus 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Niissä tuotepakkauksissa, joissa sinettiä ei ole, ei ole palautusoikeutta. Tuotekuvauksen lisätiedoissa on erikseen maininta em asiasta.

Tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta. Poikkeuksena vialliset tuotteet.

Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat kulut (poikkeuksena tuotteen laatuvirhe).
Jos aiot palauttaa tilausta, ota ensin aina yhteyttä saadaksesi tarkemmat palautusohjeet. Älä palauta, ennen kuin varmistat palautusohjeet. Emme ota vastuuta ohjeiden huomioimatta jättämisestä.
Palautusosoite:
Careliána Oy
Pikkutatinkuja 3
55510 IMATRA

Maksuehdot

PayPal (myös luottokortti)
Maksa kätevästi ja turvallisesti PayPalin kautta! PayPalin kautta voit maksaa ostoksesi myös luottokorteilla ilman, että tarvitset PayPal-tiliä. Maksu suoritetaan tilauksen yhteydessä siirtymällä kassalta PayPal-maksutapahtumaan.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Checkout
Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.
Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle.
Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Mobiilimaksutavat
Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay
Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Masterpass
Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla:
masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

Siirto
Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla
Siirto-palvelun käyttöehdot S-Pankissa

GSM-maksu
Ainapay
Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:
Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)
Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)
Enintään kaksi ostosta päivässä
Ei toimi prepaid-liittymillä
Lisätietoja: aina.fi

Lasku- ja osamaksupalvelut
Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.


OPn lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:
jousto.com
mash.com/fi

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle