DR.RASHEL LINJAT

Dr.Rashel on Dubaissa vuonna 1989 kehitetty ammattimainen ihonhoitosarja. Kosmetiikkabrändin on perustanut Mr.Bakri, jonka tuotekehityksen tavoitteena oli, että sarja Dr Rashel Cosmetics tarjoaa ratkaisuja kaiken tyyppisiin iho-ongelmiin. Sarjan tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käyttää, sisältävät luonnollisia ainesosia ja ovat Cruelty-free kosmetiikkaa.

Raaka-aineet ovat puhtaita, turvallisia ja maailmanlaajuisten vertailuarvojen mukaisia. Dr. Rashel on ihonhoitobrändi, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten kasvonaamioita, voiteita, seerumeja ja vartaloemulsioita. Brändi tunnetaan edullisista hinnoistaan ja saatavuudestaan monissa maissa, mikä on tehnyt siitä suositun edullisia ihonhoitovaihtoehtoja etsivien keskuudessa.

Tuotteita on saatavilla jo yli sadassa maassa ympäri maailmaa ja nyt me voimme hankkia näitä korkealaatuisia ihonhoito- ja vartalonhoitotuotteita edullisesti suoraan Suomesta.

Lupauksemme asiakkaille: Luotamme tuotteisiimme ja haluamme sinun tuntevan samoin. Dr.Rashelilla on 100 % tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseemme, vaihdamme sen mielellämme.

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle