DR.RASHEL

Dr.Rashel ja Sadoer -kosmetiikkasarjat ovat vihdoin saatavana suoraan Suomesta!
LAADUKASTA, SERTIFIOITUA JA TODELLA EDULLISTA KOSMETIIKKAA LUOTETTAVASTI SUORAAN SUOMEN VARASTOLTA!

Careliána Oy on suomalainen kosmetiikan maahantuoja. Olemme palvelleet asiakkaitamme luotettavasti jo yli 40 vuotta! Tuotteemme lähetetään aina Suomesta. Yrityksemme kotipaikka on Imatralla, Vuoksen varrella – Saimaan sylissä.

TUOTTEET SAAT HELPOSTI JA VARMASTI
Sinä saat tuotteesi helposti tilaamalla verkkokaupastamme Suomesta. Tuotteet lähetetään tilauspäivän jälkeen toisena arkipäivänä.
Helppoa eikö totta? Sinun ei siis tarvitse odotella lähetystäsi viikkoja, koska olemme lähellä sinua.

Emme ”dropshippaa”, eli tuotteesi lähtee suoraan meiltä Suomen maahantuonnin varastosta ja ovat perillä nopeasti sekä varmasti. Kun tilaat tuotteet suomalaisesta verkkokaupastamme, voit olla myös varma siitä, että tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle 100% varmuudella. Kauppaehdot ovat jokaisen suomalaisen kuluttajan turvana ja takuuna.

Dr.Rashel on Dubaissa vuonna 1989 kehitetty ammattimainen ihonhoitosarja. Kosmetiikkabrändin on perustanut Mr.Bakri, jonka tuotekehityksen tavoitteena oli, että sarja Dr Rashel Cosmetics tarjoaa ratkaisuja kaiken tyyppisiin iho-ongelmiin. Sarjan tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käyttää, sisältävät luonnollisia ainesosia ja ovat Cruelty-free kosmetiikkaa.
Raaka-aineet ovat puhtaita, turvallisia ja maailmanlaajuisten vertailuarvojen mukaisia. Dr. Rashel on ihonhoitobrändi, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten kasvonaamioita, voiteita, seerumeja ja vartaloemulsioita. Brändi tunnetaan edullisista hinnoistaan ja saatavuudestaan monissa maissa, mikä on tehnyt siitä suositun edullisia ihonhoitovaihtoehtoja etsivien keskuudessa.

Tuotteita on saatavilla jo yli sadassa maassa ympäri maailmaa ja nyt me voimme hankkia näitä korkealaatuisia ihonhoito- ja vartalonhoitotuotteita edullisesti suoraan Suomesta.

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle