KOLLAGEENI HUULINAAMIO 10 kpl
KOLLAGEENI HUULINAAMIO 10 kpl
KOLLAGEENI HUULINAAMIO 10 kpl
KOLLAGEENI HUULINAAMIO 10 kpl
KOLLAGEENI HUULINAAMIO 10 kpl
KOLLAGEENI HUULINAAMIO 10 kpl
KOLLAGEENI HUULINAAMIO 10 kpl
KOLLAGEENI HUULINAAMIO 10 kpl

KOLLAGEENI HUULINAAMIO 10 kpl

Careliána Cosmetics

KOSTEUTTAVA JA KIINTEYTTÄVÄ KOLLAGEENIHUULINAAMIO 10 kpl
Careliána Cosmetics Moisturizing and Firming Collagen Lip Mask 10 kpl

Kasvikollageenia sisältävä huulinaamio sopii hoitamaan kaikkia huulten iho-ongelmia. 100 % biokollageenista valmistettu naamio syväkosteuttaa ja ravitsee huulia luonnollisesti, vähentäen niiden kuivumista, kuoriutumista ja halkeilua. Ohut koostumus imeytyy nopeasti syvälle huuliin. Iho tuntuu kosteutetulta, mutta ei tahmealta, joten naamio sopii erinomaisesti käytettäväksi myös ennen huulimeikin tekoa.

 • Kosteuttaa ja ravitsee huulten ihoa
 • Korjaa huulten vaurioita ja suojaa
 • Tasoittaa ryppyjä ja juonteita
 • Tekee huulista sileät, täyteläiset jakiiltävät
 • Syventää huulten väriä
 • Vähentää kuivuutta, kuoriutumista ja halkeilua
 • Imeytyy nopeasti
 • Pehmentää huulia
Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
17,50 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

KUIVIEN JA ROHTUNEIDEN HUULTEN TÄSMÄHOITOON

Ravitseva huulinaamio tekee huulista täyteläiset!

Huulinaamiossa käytetty punalevä korjaa vaurioitunutta ihoa ja vähentää juonteita huulten ympärillä. Se vahvistaa ihoa ja muodostaa luonnollisen suojan ulkoisia haittoja, kuten tulehduksia, vastaan. Ravitseva naamio imeytyy tehokkaasti ja sen sisältämä ruusunkukkauute tekee huulista sileät, täyteläiset ja kiiltävät. Hyaluronihappo tekee karheista ja elottomista huulista pehmeät, ja samea huulten väri kirkastuu ja syvenee. Sopii kaikille ihotyypeille. Geelimäinen naamioliuska on helppo asettaa paikalleen sekä se on miellyttävä käyttää avautuvan suuaukon ansiosta.

NAAMIO RATKAISEE HUULTEN IHO-ONGELMIA

Kosteuttava ja kiinteyttävä huulinaamio on täydellistä täsmähoitoa kuiville ja kurttuisille huulille. Kollageeni”pommi” täydentää kollageenivajeitamme ja tukee uuden kollageenin muodostumista, jotta iho pysyy nuorekkaana, joustavana ja kimmoisana. Naamion säännöllinen käyttö auttaa ehkäisemään ryppyjen muodostumista ja estää ikääntymisen ennenaikaisia merkkejä huulilla sekä ympärysiholla.

Huulinaamio hoitaa monia iho-ongelmia. Jos sinulla on mitään näistä huuliongelmista, suosittelemme lämpimästi kokeilemaan kollageenihuulinaamiota

 • kuivat ja kuoriutuvat
 • halkeilevat, verestävät
 • rypyt ja juonteet
 • himmeä ja hailakka väri
Koko
10kpl
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Ominaisuus
Anti age
Kiinteyttävä
Kosteuttava
Vegaaninen
3006-10

WATER - GLYCERIN - PROPYLENE GLYCOL - BETA-GLUCAN - CHONDRUS CRISPUS POWDER - ROSA RUGOSA FLOWER EXTRACT - TREHALOSE - HYDROLYZED COLLAGEN - METHYLPARABEN - XANTHAN GUM - SODIUM HYALURONATE - CHLORPHENESIN - PARFUM - CI 14700

GLYCERIN
Glyseriini toimii kosteudensitojana ja -säilyttäjänä iholla.

BETA-GLUCAN
Kuten hyaluronihappo, beeta-glukaanit kosteuttavat ihoa syvästi. Ne lukitsevat kosteuden ja estävät kosteuden haihtumista iholta. Ihosta tulee sileämpi ja joustavampi.

CHONDRUS CRISPUS POWDER
Karrageenilevä (punalevälajike) omaa monia ihoa kuntoa parantavia vaikutuksia; säätelee ihon öljyntuotantoa, parantaa ruusufinnin oireita, sitoo kosteuden ihoon, vähentää juonteiden ja ryppyjen muodostumista sekä kevyesti kuorivana, tekee ihosta kauttaaltaan heleän.

ROSA RUGOSA FLOWER EXTRACT
Ruusunkukkauutteen erinomaiset tulehdusta estävät ominaisuudet tekevät siitä arvokkaan ainesosan kosmetiikkateollisuudelle. Fenolien, fenolihappojen, flavonoidien, tanniinien ja karotenoidien monimuotoisuus määrittää sen antioksidanttiset ja antimikrobiset ominaisuudet sekä sen kyvyn rauhoittaa, tasoittaa, puhdistaa ja nuorentaa ihoa.

TREHALOSE
Trehaloosi on vettä sitova kasvisokeri, jolla on ihoa kosteuttavia sekä antioksidanttisia ominaisuuksia.

HYDROLYZED COLLAGEN
Hydrolysoitu kollageeni (HC) on suosittu antioksidanttina käytetty ainesosa. Se on turvallinen kosmeettinen biomateriaali, jolla on hyvät ihoa kosteuttavat ominaisuudet.

SODIUM HYALURONATE
Hyaluronihapon suolamuoto. Sen pienempi molekyylirakenne ja vesiliukoisuus tarkoittavat, että se voi tunkeutua syvemmälle ihoon ja kosteuttaa tehokkaasti ihon pinnan ulkopuolella. Hyaluronihappo on superkosteuttaja, jolla on ainutlaatuinen kyky säilyttää kosteutta.

1. Puhdista huulet ja kuivaa iho.

2. Avaa pakkaus ja levitä naamio huulille. Painele naamioita niin, että se kiinnittyy huuliin ja iholle. Naamio kestää hyvin paikoillaan, kun seerumi on hieman imeytynyt.

3. Anna naamion vaikuttaa noin 15-20 minuuttia, hieroen huulia hellävaraisesti. Huulinaamion hoitavat ainesosat liukenevat ja imeytyvät nopeasti ihoon

4. Ota naamio pois ja imeytä seerumi huuliin hieromalla niitä kevyesti.

Käytä säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa ylläpitääksesi hoidon vaikutukset.

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle