5 tapaa käyttää Banaaniemulsiota

Esittelimme viime kesänä kaikki Colosén hedelmäemulsiot ja kerroimme niiden monikäyttöisyydestä. Kevyet, nopeasti imeytyvät kosteusemulsiot ovat kaivattuja kesähelteillä, mutta yksi niistä ylittää kaikki odotukset myös talven kylminä kuukausina. Banaaniemulsio on erityisesti kuivan ja karhean ihon elvyttäjä, joka pitää kosteustasapainon kohdillaan pakkaspäivinäkin! Lue tästä postauksesta, missä kaikessa voit käyttää emulsiota.

Banaani kosmetiikassa

Banaanista käytetään kosmetiikassa sen eri osia, kuten kuoria ja hedelmälihaa. Viime aikoina erityisesti banaanin hedelmäuute on noussut trendikkääksi raaka-aineeksi sen kosteuttavan vaikutuksen vuoksi! Kosteustehojen lisäksi uutteessa piilee ravitseva voima, sillä se sisältää runsaasti iholle tärkeitä B1-, B2- ja B6-vitamiineja. Tämä on toki tiedetty Colosélla jo pitkään, sillä uute on ollut alusta asti mukana klassisissa hedelmäemulsioissamme.

Colosé Banaaniemulsio

Kuten muutkin hedelmäemulsiomme, on Banaaniemulsio kehitetty erityisen monikäyttöiseksi tuotteeksi. Sen hellävarainen koostumus sopii käytettäväksi kaikkialla ihollamme – päästä varpaisiin!

Nimensä mukaisesti emulsio sisältää ravitsevaa banaaniuutetta. Uutteessa esiintyy runsaasti ihon terveydelle tärkeitä B1-, B2- ja B6-vitamiineja. Koostumukseen lisätyt C- ja E-vitamiinit taas pitävät huolta ihon nuorekkuudesta, ehkäisten vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita ja elvyttäen ihon luonnollista kollageenin tuotantoa.

Banaaniemulsio sopii erityisen kosteusköyhälle, kuivalle ja karhealle iholle. Sen ohut koostumus mahdollistaa nopean imeytymisen, jollloin iho jää pehmeän kosteutetuksi ilman tahmeaa tunnetta. Emulsio ravitsee ja syväkosteuttaa kuivaa ihoa tehokkaasti ja kevyen koostumuksensa vuoksi sillä on monenlaisia käyttömahdollisuuksia.

Banaaniemulsio ihastuttaa tehonsa lisäksi tuoksullaan! Autenttinen banaaniaromi on koko perheen mieleen.

5 tapaa käyttää Banaaniemulsiota
  1. Päivävoiteena. Tämä on varmasti perinteisin tapa käyttää Banaaniemulsiota, sillä sen hellävarainen koostumus sopii kosteuttamaan kaikkia ihotyyppejä. Käytä yksinään tai seerumin päällä!
  2. Käsivoiteena. Etsitkö välittömästi kosteuttavaa käsivoidetta, joka ei jää pyörimään iholle? Banaaniemulsio pitää kädet pehmeinä ilman tahmaista kerrosta. Voit siis jatkaa nopeasti arjen askareita!
  3. Meikkivoiteen seassa. Kaipaatko erityisen luonnollista meikkipohjaa tai ärtyykö kuiva ihosi tavallisista meikkivoiteista? Sekoita pieni määrä meikkivoidetta banaaniemulsioon esimerkiksi kämmenselällä ja saat tehokkaasti kosteuttavan, sävyttävän päivävoiteen!
  4. Vartalovoiteena. Banaaniemulsion edut korostuvat myös vartalonhoidossa – se pehmentää nopeasti karheaakin ihoa ja ylläpitää sen kosteustasapainoa. Käytä koko keholla tai paikallisesti siellä, missä ihosi tarvitsee erityistä huolenpitoa.
  5. Ravitsevana yönaamiona. Jos kasvosi tuntuvat todella kärsivän pakkasista, kokeile ravitsevaa yönaamiota. Levitä kasvoille 2-3 kerrosta Banaaniemulsiota ja anna sen vaikuttaa 15-20 minuuttia. Tämän jälkeen voit pyyhkiä imeytymättömän naamion esimerkiksi vanulapulla, mutta älä huuhtele kasvoja. Aamulla ihosi tuntuu hämmästyttävän pehmeältä!

Banaaniemulsio on yksi kaikkien aikojen suosituimmista tuotteistamme. Asiakkaidemme lisäksi myös kauneusalan ammattilaisille suunnatun This Is Beauty -lehden tuotetestaajat tykästyivät emulsioon ja antoivat sille täydet pisteet!

Tilaa omasi nyt ja hyödynnä tammikuun 2022 tarjous 25,00 € (28,00). Banaaniemulsio saatavilla kaikilta myyjiltämme sekä verkkokaupasta.

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.