Sadepäivän hemmotteleva käsihoito

käsihoito kotona

Lokakuu. Sade ropisee kattopeltejä vasten ja ikkunasta näkee vain loputonta harmautta. Syyssateet väsyttävät mieltä, eikä uloskaan varsinaisesti tekisi mieli mennä. Mitä kylmänä sadepäivänä voisi tehdä? Meillä on sinulle idea. Keitä kupponen kuumaa ja rentoudu hemmottelevan käsihoidon parissa. Samalla saat kynsille pirteän sävyn, joka auttaa unohtamaan ulkona vallitsevan harmauden!

Hemmotteleva käsihoito kotona

Koska kädet ovat käyntikorttimme, niistä on syytä pitää huolta. Viikottainen käsihoito pitää ihon pehmeänä, kynsinauhat siisteinä ja kynnet kauniina. Hyvin huollettuja käsiä ei tarvitse piilottaa taskun pohjalle, eikä kaunis manikyyri tule kalliiksi. Hemmotteluhoito onnistuu kotioloissa vain muutamalla tarvikkeella!

 

1. Poista aluksi kynsilakat

Hemmotteleva käsihoito aloitetaan vanhojen kynsilakkojen poistamisella. Colosén hoitavia öljyjä sisältävillä Kynsilakanpoistolapuilla pyyhit edelliset lakkakerrokset vaivattomasti. Samalla ne hellivät kynsiä ja kynsinauhoja. Yksi lappu riittää useamman kynnen puhdistamiseen.

2. Muotoile kynnet

Jatka käsihoitoa viilaamalla kynnet haluttuun malliin. Lyhyetkin kynnet näyttävät upeilta, kun ne ovat keskenään yhtä pitkiä ja samanmuotoisia. Käytä laadukasta kynsiviilaa ja viilaa kynsiä pitkin, samansuuntaisin vedoin. Vältä viilan painamista tai edestakaisin sahaamista, joka saattaa aiheuttaa kynsien liuskoittumista.

3. Levitä ihonhoitoöljy

Levitä seuraavaksi yksi painallus Colosén Ihonhoitoöljyä kynsille, kynsinauhoille, kämmenselkiin ja kämmenille. Hiero öljy huolellisesti käsien kuiviin kohtiin ja kynsinauhoihin. Ravitsevia kasviöljyjä kuten jojoba-, manteli- ja oliiviöljyä sisältävä Ihonhoitoöljy pehmentää ihoa ja tehostaa seuraavaksi tehtävän kuorinnan vaikutusta.

4. Kuori kädet

Kuori seuraavaksi käsien iho Colosén Vartalon kuorintavoiteella. Mehiläisvahaa, sheavoita ja pyöristettyä merihiekkaa sisältävä kuorintavoide poistaa hellävaraisesti kuivan ja kuolleen ihosolukon käsiltä ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi.

Hiero kuorintavoidetta huolellisesti käsille kahden minuutin ajan. Keskity erityisesti käsien kuiviin kohtiin ja kynsinauhoihin. Huuhtele kädet lopuksi lämpimällä vedellä.

5. Työnnä tarvittaessa kynsinauhat

Kuivaa käsien iho huolellisesti pehmeään pyyhkeeseen. Nyt kun iho on pehmentynyt, voi kynsinauhatkin työntää paikoilleen. Käytä appelsiinipuutikkua, kynsinauhatyönnintä tai omaa peukalon kynttä ja painele kynsinauhoja hellävaraisesti taaksepäin. Näin kynnet näyttävät siistimmiltä ja kynsilakka tarttuu paremmin.

6. Lakkaa kynnet

Viimeiseksi lakataan kynnet. Aloita levittämällä yksi kerros Colosén kynsiä vahvistavaa Alus-päällyslakkaa.

Valitse sen jälkeen haluamasi sävyinen, pitkäkestoinen värilakka Colosén seitsemästä sävyvaihtoehdosta. Levitä lakkaa kynsille kaksi kerrosta. Odota 5 minuuttia jokaisen lakkakerroksen välissä ja tee kerroksista mahdollisimman ohuita. Näin lakkaus kuivuu nopeasti ja kestää pitkään kauniina.

Viimeistele manikyyri levittämällä värilakan päälle kerros Alus-päällyslakkaa. Se antaa kynsille upean kiillon ja pidentää lakkauksen kestoa entisestään!

Kun kynsilakat ovat kuivuneet, voit viimeistellä hemmottelevan käsihoidon Colosén Erikoiskäsivoiteella. Levitä voide koko käsien iholle ja kynsinauhoille. Se kosteuttaa ja suojaa ihoa ylläpitäen käsien ihanaa pehmeyttä! Suosittelemme käyttämään voidetta iltaisin ja aina, kun kädet tuntuvat kuivilta. Se imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi.

Kysy lisävinkkejä omalta Colosé-yhteyshenkilöltäsi tai etsi lähin myyjäsi täältä!

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.