Iho kuivuu, mikä avuksi? Tutustu tehokkaasti kosteuttavaan kasvosuihkeeseen

Iho tarvitsee erityistä huomiota talviaikaan, sillä olosuhteiden muutokset aiheuttavat ihon kuivumista, mikä tuntuu kiristelynä ja ihon pinnan karheutena. Meikki ei levity enää kauniisti, ja iho voi tuntua jopa kipeältä. Kuivan ihotyypin lisäksi myös normaali, yleensä hyvinvoiva iho saattaa keskellä talvea muuttua kuivaksi ja karheaksi, eikä pelkkä hoitovoide riitä pitämään ihoa kosteutettuna ja kimmoisana. Tällaisissa tilanteissa iho vaatii ekstrakosteutusta, ja ihonhoitorutiinia onkin hyvä päivittää lisäämällä siihen tehokkaasti kosteuttava kasvosuihke.

Talvella iho altistuu pakkaselle, kuivalle huoneilmalle ja valon puutteelle. Hengitysliiton mukaan sisäilman kosteus voi laskea talviaikaan jopa alle 20%, mikä aiheuttaa ja lisää ihon ärsytysoireita. Lisäksi pakkanen ja kuiva huoneilma kuivattavat ja karhentavat ihoa, ja valon vähyys aiheuttaa ihon ohenemista. Kesällä iho on paksuimmillaan, kun se pyrkii suojautumaan runsaalta UV-säteilyltä. Talvella UV-säteilyn määrä vähenee ja iho ohenee, mikä tekee siitä herkemmän ulkoisille ärsykkeille.

Kuiva iho janoaa kosteutta, ja tarvitsee tuekseen tasaisesti kosteuttavan seerumin ja kasvovoiteen. Mikäli iho tuntuu siitä huolimatta kuivalta, tulisi hoitorutiiniin lisätä kosteuttava kasvosuihke. Kasvosuihketta voidaan käyttää ihon tehokosteuttamiseen ennen seerumia, mutta sen avulla voidaan säädellä ihon kosteutta myös pitkin päivää. Näin ihon kasvavasta kosteustarpeesta pystytään huolehtimaan aina tarpeen vaatiessa.

Kuivan ihon erikoistuote: virkistävä ja kosteuttava kasvosuihke

kosteuttava kasvosuihke

Colosé Saint Tropez Refresment spray 100 ml

Colosén Saint Tropez -spray on ihoa ravitseva ja kosteuttava suihke, jota voidaan käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Suihke sopii kesäkäytössä kasvojen virkistämiseen, mutta sen todellinen taika piilee hoitavissa ominaisuuksissa, jotka edistävät kuivan talvi-ihon hyvinvointia. Suihketta voidaan käyttää pitkin päivää pitämään iho raikkaana ja tehokkaasti kosteutettuna. Tuotteessa on mieto, raikas kukkaistuoksu, joka tuntuu miellyttävältä kasvoilla.

Kosteuttavan kasvosuihkeen vaikuttavat aineet:
  • Glyseriini on ihossa luonnollisesti esiintyvä kosteuttava ainesosa. Se on humektantti, joka toimii samaan tapaan kuin ihon omat kosteustekijät, keräten kosteutta ympäröivästä ilmasta ja auttaen pitämään ihon kosteutettuna. Lisäksi glyseriini suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä, ja tehostaa muiden ihoa hoitavien ainesosien imeytymistä.
  • Pantenoli – Provitamiini B5 omaa tulehduksia estäviä, suojaavia ja kosteuttavia ominaisuuksia. Se auttaa säilyttämään ja ylläpitämään ihon luontaisen kosteustasapainon jättäen ihon samettiseksi ja pehmeän tuntuiseksi.
  • Mentolilaktaatti on mentolin ja maitohapon esteri, joka rauhoittaa ja viilentää ihoa.
  • Aloe veran lehtiuute on antioksidanttinen ihoa hoitava aine, jolla on kosteuttavia ominaisuuksia. Lisäksi se rauhoittaa ärtynyttä ihoa.
  • E-vitamiini toimii antioksidanttina ja omaa ihoa kosteuttavia ominaisuuksia. Lisäksi se kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon sävyä.

Saint Tropez -kosteuttava kasvosuihke on hellävarainen tuote, joka sopii päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Kosteuttava hoitovesi levittyy iholle hienojakoisena suihkeena helppokäyttöisen ja hygienisen pakkauksen ansiosta. Suihketta voidaan käyttää aina, kun iho janoaa kosteutta tai piristystä. Tuote tukee erinomaisesti Colosén kosteuttavien seerumien ja emulsioiden toimintaa.

Kasvosuihke on omiaan kosteuttamaan kuivaa ja pintakuivaa ihoa. Lisäksi sillä on ihohuokosia pienentäviä ja epäpuhtauksia ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka tukevat rasvoittuvan ihon hoitoa. Tuotteen antioksidanttiset ja rauhoittavat ainesosat hoitavat myös jo tulehtunutta ihoa.

kosteuttava kasvosuihke

Kosteuttavan kasvosuihkeen käyttö

Kasvosuihkeella on useita erilaisia käyttötapoja. Puhtaalle iholle käytettäessä se kosteuttaa, ravitsee, rauhoittaa ja parantaa ihon kimmoisuutta. Meikin päälle lisättynä kasvosuihke pitää meikkipohjan raikkaana pidempään, virkistää ja viilentää ihoa. Suihke ei sotke meikkiä, tahmaa tai jätä ihoa rasvaiseksi.

Kokeile kasvosuihkeen erilaisia käyttötapoja:

  1. Buustaa kosteuttavaa ihonhoitorutiinia lisäämällä kasvosuihketta puhtaalle iholle ennen seerumia
  2. Elvytä kuivaa ja kiristelevää ihoa lisäämällä kasvosuihketta pitkin päivää
  3. Varmista kaunis ja kestävä meikki pohjustamalla iho kasvosuihkeella ennen meikkivoiteen levitystä
  4. Kiinnitä puuteriset meikkituotteet suihkaisemalla kasvosuihketta valmiin meikin päälle
  5. Pidä meikki hehkuvana ja raikkaana lisäämällä kasvosuihketta meikatulle iholle keskellä päivää

Vinkki: Ihon lisäksi St. Tropez -spray piristää myös mieltä! Kevyesti viilentävä kasvosuihke aikaansaa samanlaisen tunteen, kuin kasvojen huuhtelu viileällä vedellä.

 

Tutustu Saint Tropez -kasvosuihkeeseen ja tilaa omasi verkkokaupastamme tai lähimmältä Colosé-myyjältäsi!

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.