RIPSISEERUMI

RIPSISEERUMI

Colosé

EXTREME RIPSISEERUMI

Colosé Extreme Eyelash Serum 4,5 ml

Ripsien ja kulmakarvojen kasvua edistävä, karvaa vahvistava ja pidentävä seerumi. Ripsiseerumi ehkäisee ripsien putoamista pidentämällä karvan kasvukaarta, ja elvyttää uusien karvojen kasvua mikä johtaa ripsien ja kulmakarvojen tuuhentumiseen. Sopii käytettäväksi myös ripsenpidennysten kanssa.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
51,00 €
Sisältää alv:n

 

TEHOSEERUMI RIPSILLE JA KULMAKARVOILLE

Colosén Ripsiseerumi on täydellinen ripsien ja kulmakarvojen hoitotuote. Se tekee ripsistä ja kulmista vahvemmat, tuuheammat ja pidemmät. Seerumi ehkäisee ripsien ja kulmakarvojen katkeilua ja ohentumista ja pidentää niiden kasvukaarta samalla elvyttäen uusien karvojen kasvua.

Öljytön koostumus sopii myös ripsenpidennysten kanssa. Seerumi auttaa pidentämään huoltoväliä vähentämällä omien ripsien putoilua. Aktiiviset raaka-aineet koostuvat nejää aminohappoa yhdistävästä asetyylitetrapeptidi-3:sta sekä isoflavonista biokaniini A:sta jota saadaan puna-apilan uutteesta.

Koko
4,5ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
14090

AQUA - GLYCERIN - BUTYLENE GLYCOL - ACETYL TETRAPEPTIDE-3 - TRIFOLIUM PRATENSE (CLOVER) FLOWER EXTRACT – DEXTRAN – PHENOXYETHANOL – ETHYLHEXYLGLYCERIN - ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER – HYDROXYETHYLCELLULOSE - CITRIC ACID - SODIUM HYDROXIDE

Kasvojen puhdistuksen jälkeen seerumia sivellään suoraan ripsien juureen tai kulmakarvoihin. Yksi veto riittää, jätä kuivumaan. Tämän jälkeen voit käyttää normaalit ihonhoitotuotteesi.

Käytä ripsiseerumia aamulla ja illalla kahden kuukauden ajan. Sen jälkeen ylläpitohoitoon riittää yksi käyttökerta päivässä.

Ei arvosteluja

Saatat pitää myös

Tuote lisätty toivelistalle