TYRNINAAMIO

34,50 €
sis. alv

KIINTEYTTÄVÄ TYRNINAAMIO

Colosé Masque soin vital 50ml

Colosé Tyrninaamio eli Pikakaunistaja kiinteyttää,  tasoittaa,  kosteuttaa ja ylläpitää ihon kollageenin tuotantoa.  Pikakaunistajassa on tyrnin elvyttäviä rasvahappoja sekä kosteutta sitovia ainesosia.  Sopii hyvin päivittäin käytettävänä, kiinteyttävänä tehohoitona meikin alle – se pitää meikin raikkaana ja tasaisena koko päivän.  Meikki ei kiillä iholla ja ehostus kestää paikoillaan vaativissa tilanteissa. 

Määrä
Varastossa

KIINTEYTTÄVÄ JA TASOITTAVA C VITAMIINIPOMMI KASVOILLE

Colosén ohut geelimäinen Tyrninaamio kiinteyttää kasvoja, löystynyttä kaulanseutua ja lurppuluomia tuhkimonaamion tavoin. Naamio on erittäin monikäyttöinen tuote.

  • Käytä pikakaunistajana päivävoiteen alla. Iho näyttää ja tuntuu levityksen jälkeen sileämmältä ja tasaisemmalta.
  • Käytä vahvistavana naamiona illalla ja jätä yöksi tehoamaan eli kiinteyttämään löysää kasvojen ihoa.
  • Öljytön tuote toimii myös meikin kiinnittäjänä primerina, eli meikinalusvoiteena. Meikki pysyy kasvoilla rankankin menon ja ihon kiiltely vähenee.
Colosé
11150

Tuotetiedot

Koko
50ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Sinetti
Kyllä

Erityispiirteet

5 tapaa käyttää Tyrninaamiota

1. Pikakaunistaja 
Levitä aamulla ohuelti puhdistetulle iholle. Hetken kuluttua laita päälle päivävoide.

2. Vahvistava naamio
Levitä runsaampi kerros illalla puhdistetulle iholle ja anna vaikuttaa 10-15 min. (kunnes ihossa tuntuu hyvä ”kiristys”). Halutessasi voit pyyhkiä ylimääräisen naamion pois kasvovedellä. Levitä päälle yövoide.

3. Juhla- tai kuvausmeikki
”Ikuisen meikin” saat levittämällä ohuen kerroksen tyrninaamiota kuten edellä. Tee meikki kuitenkin suoraan naamion päälle ilman kosteusvoidetta. Kuivaihoinen voi käyttää tarvittaessa tyrninaamion alla kosteuttavaa Liposomigeeliä.

4. Kaksoisleuan ja kaulan kiinteytys
Säännöllisellä jokapäiväisellä käytöllä ihmeitä jo muutamassa viikossa löystyneelle iholle. Huomioi! Tätä tuotetta ei levityksen jälkeen hierota iholle.

5. Raskaat luomet, silmäpussit = ikääntyvät silmät
Säännöllisellä käytöllä huomaat jo 3-4 viikon kuluttua selvästi kiinteytymistä laskeutuneissa luomissa ja silmäpusseissa.

Vinkki meikkipohjaan 

Jos huomaat meikin rullautuvan iholla, on tyrninaamiota liian paksu kerros alla.  Levitä naamiota vain ohut kerros meikin alle, ehdottomasti ilman kosteusvoidetta.

Vinkki silmän alueelle

Käytettäessä silmien kiinteyttämiseen ja luomivärin kiinnittämiseen. Kun levität naamiota silmien alueelle, pidä hetki silmiä kiinni ja anna naamion imeytyä kunnolla.  Tämän jälkeen voit levittää voiteen tai jatkaa luomivärin laittamista.

Saatat pitää myös