Hoivaa kädet kauniiksi – 5 vinkkiä ja tehotuotteet

käsien hoito

Talvi on nyt kylmimmillään ja käsien iho joutuu koetukselle pakkasten ja kuivan huoneilman lisäksi tiheän käsienpesun ja desinfioinnin vuoksi. Käsien iho voi tuntua kuivalta, kutisevalta ja aralta. Pahimmillaan kämmenselät halkeilevat ja voiteiden levitys kirvelee ihoa. Myös kynnet kärsivät kuivuudesta ja niiden pinta liuskottuu. Nyt on tärkeää kiinnittää käsien hoitoon erityistä huomiota! Tässä postauksessa kerromme, miten saat pidettyä käsien ihon pehmeänä ja kynnet vahvoina.

Kauniit kädet = pehmeä iho ja vahvat kynnet

Käsien iho vaatii säännöllistä hoitoa samaan tapaan, kuin kasvotkin. Huomionarvoista on kuitenkin, että käsiä pestään ja desinfioidaan paljon tiheämmin kuin muuta ihoa. Se kuivattaa käsiä entisestään ja on erityinen rasite kynsille. Kädet vaativat tehokasta kosteutusta ja suojaa ulkoisilta tekijöiltä. Yhtä tärkeää on kynsien kosteutus ja suojaus, mikä ehkäisee niiden liuskottumista ja katkeilua. Pehmeä iho ja hyvinvoivat kynnet takaavat kauniit kädet, joita on ilo esitellä!

Näin saavutat kauniit kädet – 5 vinkkiä

  1. Suojaa kädet pakkasilta: kylmä ilma kuivattaa ihoa, joten kädet on hyvä sujauttaa paksujen hanskojen sisään ennen ulos astumista.
  2. Kosteuta tehokkaasti: hoida käsien ihoa säännöllisesti sekä kosteuttavalla käsivoiteella, että kosteutta sitovalla hoitoöljyllä. Hoitavat öljyt pitävät käsien pinnan pehmeänä ja ehkäisevät ihon kuivumista.
  3. Minimoi käsien rasitus: pitkät kylvyt, tiskaaminen ja vahvat pesuaineet liuottavat ihon omaa rasvakerrosta ja altistavat ihon kuivumiselle. Siirry siis pikaisiin suihkuihin, hellävaraisiin pesuaineisiin ja suojaa kädet kumihanskoilla siivouksen ajaksi.
  4. Valitse hoitava desinfiointiaine: käsien ahkera desinfioiminen on tällä hetkellä äärimmäisen tärkeää, mutta valitettavasti desinfiointiaineet ovat usein ihoa voimakkaasti kuivattavia. Ota siis käyttöön kosteuttavia aineita sisältävä desinfiointiaine, joka ylläpitää käsien pehmeyttä. Kokeile esimerkiksi Colosén hoitavaa Hygieniageeliä!
  5. Panosta kynsienhoitoon: vaikka et käyttäisi värilakkaa, kynnet on hyvä huoltaa kerran viikossa. Lyhennä kynnet viilalla, työnnä kynsinauhat paikoilleen ja hiero kynsiin hoitoöljyä. Kynnen pinta on myös hyvä suojata värittömällä lakalla, joka ehkäisee kynsien vaurioitumista.

 

Tehotuotteet käsien ja kynsien hoitoon

kauniit kädet käsivoide

Suojaava ja hoitava Erikoiskäsivoide

Colosén erikoiskäsivoide kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti karheaa käsien ihoa, kynsinauhoja ja kynsiä. Se muodostaa ihon pinnalle huomaamattoman kalvon, joka sitoo kosteutta ja suojaa ihoa ulkoiselta rasitukselta. Voide sisältää ihoa kosteuttavaa glyseriiniä ja ihon pintaa hoitavia ja pehmentäviä rasvoja, kuten sheavoita, joka ylläpitää ihon kimmoisuutta ja sileyttä. Voiteeseen lisätty allantoiini rauhoittaa ihoa ja UV-suojafiltteri ehkäisee auringon vanhentavaa vaikutusta.

Käyttö: Sopii käsien ihon päivittäiseen kosteuttamiseen. Nopeasti imeytyvä voide jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi eikä sotke esimerkiksi näppäimistöä päätetyötä tehdessä. Levitä käsille aina, kun ne tuntuvat kuivilta.

ihonhoitoöljy

Ravitseva ja pehmentävä Ihonhoitoöljy

Tehokas ihonhoitoöljy koko perheen käyttöön. Laadukas öljyseos sisältää ihoa ravitsevia kasviöljyjä kuten jojoba-, manteli- ja oliiviöljyä sekä rauhoittavaa mäkikuismaa. Se pehmentää ihon pintaa, lisää sen elastisuutta sekä vahvistaa ihon luonnollista suojabarrieria ja vastustuskykyä.

Käyttö: Ihonhoitoöljy sopii käytettäväksi erityisesti iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Se ravitsee ja hoitaa ihon pintaa ehkäisten käsien kuivumista, ja aamulla kädet tuntuvat ihanan pehmeiltä. Öljy sopii myös kynsille ja kynsinauhoille.

vahvistava aluslakka

Kynttä vahvistava Alus-päällyslakka

Alus-päällyslakka vahvistaa luonnonkynttä ja ehkäisee sen liuskoittumista. Värilakan alla käytettynä se parantaa lakan tarttumista ja pidentää lakkauksen kestoa, samalla ehkäisten värilakan aiheuttamia, mahdollisia värjäymiä. Värilakan päällä käytettynä alus-päällyslakka tuo lakkaukselle kauniin, voimakkaan kiillon ja vahvistaa sen pintaa. Näin lakkauksesta tulee kestävämpi.

Käyttö: Käytä alus-päällyslakkaa kynsien suojaamiseen ja vahvistamiseen yksinään, tai värilakan päällä lakkauksen kestoa pidentämässä. Tutustu myös Colosén pitkäkestoisiin värilakkoihin täällä.

 

Tutustu koko valikoimaan ja tilaa tuotteet verkkokaupastamme tai omalta Colosé-myyjältäsi!

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.