Hyödynnä maaliskuun asiakasetu ja tehosta ihonhoitoa kasvonaamiolla!

kasvonaamio

Miksi iho tarvitsee kasvonaamioita? Kerroimme muutama viikko sitten ihonhoidon perusvaiheista, joiden avulla voit löytää omalle ihotyypillesi sopivimman ihonhoitorutiinin. Ihonhoidon tärkeimpiä perusvaiheita ovat puhdistus, kuorinta ja kosteutus, mutta välillä iho tarvitsee myös erityishuomiota. Ihotyypistä riippuen erityishoitoa voivat vaatia esimerkiksi erilaiset epäpuhtaudet tai kuivuudesta johtuvat ongelmat. Säännöllisellä kasvonaamioiden käytöllä voidaan tehostaa omaa ihonhoitorutiinia ja ylläpitää ihon hyvinvointia.

Valitse kasvonaamio ihotyyppisi mukaan

Kasvonaamion valinnassa on tärkeää muistaa oma ihotyyppi. Ihotyyppi voi olla kuiva, rasvoittuva, normaali tai sekaiho. Lisäksi iho voi kärsiä herkkyydestä tai pintakuivuudesta.

  • Kuiva iho hyötyy erityisesti kosteuttavista naamioista
  • Rasvoittuva iho hyötyy talintuotantoa tasapainottavista ja syväpuhdistavista naamioista
  • Normaalille tai sekaiholle naamio valitaan sen ajankohtaisen tarpeen mukaan. Yleisesti hyötyä on kosteuttavista kasvonaamioista, mutta välillä myös syväpuhdistus on tarpeen.

Jos iholla esiintyy herkkyyttä tai pintakuivuutta, on kasvonaamio valittava nämä piirteet huomioiden. Herkkää ihoa on hyvä hoitaa hellävaraisilla ja rauhoittavilla naamioilla. Pintakuivalla iholla taas kannattaa suosia kosteuttavia naamioita, vaikka kasvoilla esiintyisi epäpuhtauksia. Jos epäpuhtauksia hoidetaan voimakkaasti syväpuhdistavilla tuotteilla, ihon pintakerros voi kuivua entisestään. Tällöin iho tukkeutuu helpommin ja epäpuhtaudet lisääntyy. Tarvittaessa voidaan käyttää hellävaraisesti puhdistavia naamioita, kunhan huolehditaan ihon huolellisesta kosteutuksesta naamion käytön jälkeen.

Muista multimasking!

Erityisesti sekaiholla ihotyyppi vaihtelee kasvojen alueen mukaan. Usein T-alue on rasvoittuva vaikka posket saattavat olla hyvinkin kuivat. Tällöin kannattaa kokeilla multimaskingia, eli kasvohoitoa jossa käytetään useampaa erilaista naamiota. Yleensä T-alueelle levitetään esimerkiksi aktiivihiiltä sisältävää syväpuhdistavaa naamiota ja kuiville ihoalueille kosteuttavaa kasvonaamiota.

Kokeile esimerkiksi

Colosélta löytyy runsas valikoima kasvonaamioita eri ihotyypeille ja erilaisiin ihon tarpeisiin. Tutustu koko valikoimaan täällä, tai valitse alta omalle ihollesi sopivin vaihtoehto!

  • Kuivalle tai normaalille iholle: Hyaluron4 -kangasnaamio on tehokkaasti syväkosteuttava naamio, jonka vaikutukset näkyvät iholla välittömästi. Naamio sopii erityisesti kuivalle iholle tai normaalille iholle buustaamaan ihon kosteuspitoisuutta. Kokeile myös pintakuivan ihon tehohoidossa!
  • Rasvoittuvalle tai sekaiholle: Detox syväpuhdistava naamio kirkastaa ja syväpuhdistaa ihoa aktiivihiilen avulla. Naamio ehkäisee epäpuhtauksia ja tasapainottaa ihon toimintaa. Se sopii erityisesti rasvoittuvalle iholle tai sekaihon T-alueelle.
  • Herkälle iholle: Vehnänalkionaamio on ravitseva ja rauhoittava kasvonaamio. Antioksidanttipitoista, ravitsevaa vehnänalkioöljyä ja rauhoittavaa allantoiinia sisältävä naamio kosteuttaa ja tasapainottaa herkkää ihoa.
  • Ikääntyvälle iholle: Anti-age -kangasnaamio on kiinteyttävä ja elvyttävä tehohoito, jonka vaikutuksen voi nähdä välittömästi. Erityisesti ikääntyvälle iholle sopiva kangasnaamio jättää kasvot kirkastuneiksi ja kiinteämmän tuntuisiksi. Se kosteuttaa tehokkaasti ohentunuttakin ihoa samalla sitä rauhoittaen.

 

Hyödynnä maaliskuun asiakasetu

Maaliskuun asiakasetuun on valittu kaksi erilaista kasvonaamiota, jotka sopivat iho-ongelmien tehohoitoon yksinään tai multimaskingissa. Voit valita joko rauhoittavan ja ravitsevan Vehnänalkionaamion hintaan 16,00€ (33.00) tai syväpuhdistavan Detox-naamion hintaan 17,00€ (39,50).

Edun saat omalta Colosé-myyjältäsi, kun tilauksesi kokonaissumma ylittää 50€. Jos sinulla ei ole omaa Colosé-yhteyshenkilöä, löydät lähimmän myyjäsi täältä! Etu on voimassa 1.-31.3.2021.

Colosé kasvonaamio

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.