AHA 3 HEDELMÄHAPPOKUORINTA

AHA 3 HEDELMÄHAPPOKUORINTA

Colosé

AHA 3 KUORIVAT HEDELMÄHAPPOLAPUT

Colosé Exfoliation AHA3 Pads 60 kpl

Colosén anti-age-vaikutteiset kuorivat AHA-hedelmähappopyyhkeet poistavat hellästi, mutta tehokkaasti kuolleita ihosoluja ihon uloimmasta kerroksesta ja edistävät solujen uudistumista, jolloin ihon pinta tasoittuu. Palauttaa iholle nuorekkaan elinvoiman ja säteilyn.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
36,00 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

LUONNOLLINEN ANTI-AGE HEDELMÄHAPPOKUORINTA

Colosén AHA3 -kuorivat hedelmähappopyyhkeet uusivat ihoa voimakkaasti ja poistavat toimimatonta, kuollutta ihosolukkoa. Kuorinta jättää ihon pehmeäksi ja vastaanottavaiseksi muille anti-age-hoitoon tarkoitetuille tuotteille. Erittäin tehokas kotona tehtävä happokuorinta sisältää luonnollisia hedelmähappoja. Lapuissa on myös rauhoittavia sekä kosteuttavia ainesosia, joten iho palautuu hoidosta nopeammin.

Kosmeettisten lappujen etuna on niiden hygieenisyys, helppokäyttöisyys ja riittoisuus. Tuotetta on annosteltu aina oikea määrä helpottamaan hoitavan kertamäärän mittaamista. Ota puhtain käsin tai pinseteillä pyyhe rasiasta, jolloin tuote ei pääse kosketuksiin bakteerien kanssa ja se säilyy kauemmin.

Koko
60kpl
Ihotyyppi
Epäpuhdas iho
Herkkä iho
Kaikille ihotyypeille
Kuiva iho
Sinetti
Kyllä
Ominaisuus
Vegaaninen
11080

WATER  -  GLYCERIN  -  GLYCOLIC ACID   -  LACTIC ACID  - CITRIC ACID  -  PANTHENOL  -  PHENOXYETHANOL  -  ETHYLHEXYLGLYCERIN  - SODIUM BENZOATE  - SODIUM HYDROXIDE

Glyseriini on ihossa luonnostaan esiintyvä humektantti, joka kosteuttaa ihoa sitomalla vettä itseensä.

Pantenoli eli provitamiini B5 omaa tulehduksia ehkäiseviä, ihoa suojaavia ja kosteuttavia vaikutuksia. Auttaa säilyttämään kosteutta iholla jättäen ihon samettiseksi ja pehmeäksi.

Glykolihappo ja sitruunahappo ovat AHA-happoja, jotka kuorivat ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti mutta hellävaraisesti.

Maitohappo on hellävarainen AHA-happo, joka kuorii ihoa samalla sitä kosteuttaen ja hoitaen.

Happopitoisuus 5 %

pH ≈ 3

Pyyhi hoitopyyhkeellä hellävaraisesti puhdistetut kasvot, kaula ja dekoltee. Anna vaikuttaa 5 minuuttia. Vaikutusaikana pyörittele hoitopyyhkeellä tukkeutuneita kohtia, kuten nenänpieliä ja leukaa. Käy juonteiden pohjat ja rypyt huolellisesti läpi, mutta vältä silmänympärysihoa. Huuhtele kasvot huolellisesti lämpimällä vedellä.

Kasvojen puhdistussienet helpottavat vesipesua, mutta käytä niitä hellävaraisesti kuoritulle iholle. Tee kuorinta ihon kunnosta riippuen 1-2 kertaa viikossa. Auringonvaloa tulee välttää heti käytön jälkeen. Suosittelemme tekemään tämän hoidon illalla, jolloin hoidosta saa suurimman hyödyn sekä iholle jää aikaa palautua yöllä, jolloin solut uudistuvat vilkkaimmin. Ihon suojaus auringolta on voimakkaan kuorinnan jälkeen välttämätöntä!

Couperosaihon vinkki

T-alue kasvoissa, eli otsan, nenän ja leuan alue saattaa rasvoittua vaikka poskilla olisi voimakasta couperosaa ja herkkyyttä. Älä käytä happokuorintoja kohtiin joissa on couperosaa, tee hoito vain rasvoittuville alueille.

Vinkki aurinkoon

Happokuorinnan jälkeen on aina muistettava käyttää aurinkosuojavoidetta tai suojattava ihoa muuten auringolta, sillä vasta kuorittu iho on alttiimpi UV-säteilyn haittavaikutuksille.

Suositellaan käytettäväksi suojaamaan ihoa:

Colosén Edelweiss päivävoide SK 30

Sävyttävä aurinkosuojavoide Creme Solaire Teintée SK 15

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle