UUTTA: Colosén Kollageeni-suihkugeeli palaa valikoimaan

hellävarainen suihkugeeli

Douche Gel on täällä! Kasvikollageenia sisältävä, ihon kimmoisana pitävä Douche Gel on vihdoin saatu takaisin valikoimaamme. Kaivattu uutuus täydentää naisten suihkutuotteiden tarjontaa ja jättää kylpyhuoneeseen ylellisen pehmeän tuoksun. Tässä postauksessa esittelemme Kollageeni suihkugeelin uudistetun koostumuksen!

Kasvikollageenia sisältävä suihkugeeli

Douche Gel on monelle ennestään tuttu ja kovasti kaivattu tuote. Välissä tuotannosta poistunut suihkugeeli on nyt tullut takaisin hieman parannellulla koostumuksella. Uudesta koostumuksesta on vaihdettu säilöntäaineita ja hajusteita siten, ettei Douche Gelin valmistuksessa käytetä enää parabeeneja. Myös tuoksusta on saatu voimakkaampi ja entistä pitkäkestoisempi.

Uudistetun Douche Gelin ominaisuudet:
  • Pehmeästi vaahtoava suihkugeeli pesee ihon puhtaaksi ja jättää sen pehmeäksi
  • Ylellisesti parfymoitu koostumus vapauttaa iholle pitkäkestoisen, hurmaavan tuoksun
  • Suihkugeelin sisältämä kasvikollageeni edistää ihon kimmoisuutta
  • Hellävarainen, pH-tasapainotettu koostumus pitää ihon kosteutettuna ja ehkäisee ihon ärtymistä
  • Hemmotteleva pesuhetki on ihana lahjaidea ylellisyyttä arvostaville naisille!

Hurmaavan tuoksuinen, kasvikollageenia sisältävä suihkugeeli pitää vartalon ihon kosteutettuna ja kimmoisana! Sen Aprés Bain -emulsiosta tuttu, aidon parfyymin tuoksu kestää iholla pitkään.

Ihon kollageenitason laskeminen johtaa kimmoisuuden vähenemiseen sekä ihon ohenemiseen, veltostumiseen ja löystymiseen. Akaasiapuusta saatava kasvikollageeni on proteiini, joka elvyttää ja korjaa ihoa. Samalla se hidastaa ihon ikääntymisen merkkejä, kuten juonteiden muodostumista. Säännöllisessä käytössä suihkugeeli lisää ihon joustavuutta ja kimmoisuutta sekä vahvistaa ihoa. Sen pH-tasapainotettu koostumus ehkäisee ihon kuivumista jopa päivittäisessä pesussa.

Douche Gel on nyt saatavilla riittoisassa 200 ml pakkauksessa hintaan 18,00 €. Tilaa omasi verkkokaupastamme tai lähimmältä Colosé-myyjältäsi!

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.