KANGASNAAMIO DETOX

KANGASNAAMIO DETOX

Colosé

PUHDISTAVA JA RAUHOITTAVA KANGASNAAMIO KASVOILLE

Colosé Detox Purifying Sheet mask 20 ml

Puhdistava ja rauhoittava kangasnaamio supistaa ihohuokosia sekä vähentää ihon rasvoittumista. Naamiossa yhdistyy ginkgo biloban antioksidanttiset ja taikapähkinän rauhoittavat vaikutukset. Alppihorsma ja sinkkiglukonaatti vähentävät rasvoittuvan ihon kiiltävyyttä ja tulehduksia iholla. Kangasnaamion kosteuttavat ainesosat hoitavat pintakuivaa ihoa ja ehkäisevät sen tukkeutumista. Ihosta tulee kirkkaampi, heleämpi ja tasapainoisempi.

Kangasnaamio on täydellinen tuote ihon pikakaunistukseen, sillä sen vaikutukset näkyvät iholla välittömästi.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
7,50 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

TASAPAINOTTAVA JA IHOHUOKOSIA SUPISTAVA KANGASNAAMIO EPÄPUHTAALLE IHOLLE

Colosé Detox kangasnaamio on helppo ja yksinkertainen tapa tehostaa ihonhoitoa. Naamio sopii täydellisesti rasvoittuvan sekä epäpuhtaan ihon pikakaunistukseen, koska sen vaikutukset näkyvät iholla välittömästi. Se tasapainottaa ihoa tehokkaasti, jonka ansiosta iho näyttää kirkkaammalta, laajentuneet ihohuokoset pienenevät ja ihon pinnasta tulee tasaisempi.

Koostumuksen ansiosta kangasnaamioon imeytetyt aktiiviaineet imeytyvät syvemmälle ihoon kuin voidenaamiota käytettäessä. Se syväkosteuttaa ihoa ja saa vaikuttavat aineet imeytymään ihoon tehokkaammin. Kangas estää myös hoitonesteen haihtumista ja tehostaa näin naamion vaikutusta.

Kertakäyttöinen, pieneen tilaan menevä pakkaus on ihanteellinen mukana matkoilla. Kangasnaamion helppokäyttöisyyden vuoksi se sopii mihin tahansa tilanteeseen!

Koko
20ml
Ihotyyppi
Epäpuhdas iho
Rasvainen iho
Sekaiho
Ominaisuus
Vegaaninen
15701

WATER - GLYCERIN - ALLANTOIN - EPILOBIUM FLEISCHERI EXTRACT - BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) SEEDCAKE EXTRACT - PANAX GINSENG ROOT EXTRACT - HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACT - DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE - CAPRYLOYL GLYCINE - SARCOSINE - CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK EXTRACT - ZINC GLUCONATE - BUTYLENE GLYCOL - XANTHAN GUM - PHENOXYETHANOL - BENZOIC ACID - DEHYDROACETIC ACID - POTASSIUM SORBATE - CITRIC ACID

Glyseriini kosteuttaa ja sitoo kosteutta ihoon.

Allantoiini pehmittää, parantaa kosteudensitomiskykyä, ehkäisee ihon ärsytyksiä.

Alppihorsmauute tasapainottaa ihoa ja supistaa ihohuokosia.

Voipuun siemenuute suojaa, kosteuttaa ja ehkäisee tulehduksia.

Ginsengin juuriuutteella on elvyttävä ja ihon kuntoa parantava vaikutus.

Taikapähkinän lehtiuute on rauhoittava ja tulehduksia ehkäisevä raaka-aine.

Kanelinkuoriuute on antiseptinen, virkistävä ja puhdistava.

Sinkkiglukonaatti parantaa ihon vastustuskykyä.

Käytä säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Käyttöä suositellaan iltaisin, jotta naamion hoitoaineet saavat vaikuttaa iholla koko yön.

Puhdista kasvot puhdistustuotteella ja kasvovedellä ennen kangasnaamion käyttöä. Taittele naamio auki ja aseta se tasaisesti kasvoille. Silmät ja suu kohdistetaan niille tehtyihin reikiin naamiossa. Anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Poista kangas kasvoilta vaikutusajan jälkeen ja taputtele ylimääräinen hoitoneste ihoon. Naamiota ei pestä tai huuhdella kasvoilta pois. Naamion jälkeen on tärkeää levittää hoitovoide iholle, sillä sen avulla lukitaan kangasnaamion hoitavat aineet ihoon.

Kangasnaamio on kertakäyttöinen. Pussiin jääneen seerumin voi levittää käsin kaulalle ja dekolteelle tai vartalolle. Naamion hoitavista vaikutuksista saa viimeisetkin rippeet irti, kun pyyhkii sääret tai käsivarret kosteaksi jääneellä kankaalla.

Käytä etenkin seuraavissa tilanteissa

Ennen juhlia: Iho saa aimo annoksen hoitavia aineita ja ihon pinta tasoittuu, lisäksi kosteutetulle iholle tehty meikki näyttää aina paremmalta.

Ilta venähtää tai yöunet jäävät vähiin: Virkistää ja kirkastaa ihon pirteäksi uuteen päivään.

Ulkoilun jälkeen: Aurinko, tuuli ja pakkanen rasittavat sekä kuivattavat ihoa. Kangasnaamio tehohoitaa, elvyttää ja kosteuttaa ihoa kestämään ympäristön rasituksia paremmin.

Matkassa mukana: Ilmastointi, kuiva huoneilma, aikaerojen aihettama väsymys ja lämpötilan vaihtelut kuivattavat ja rasittavat ihoa. Kangasnaamio virkistää ja palauttaa ihon elinvoiman pikaisesti. Erinomainen käytettäväksi esimerkiksi lentokoneessa.

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle