SILMÄNYMPÄRYSVOIDE MIRACLE

29,50 €
sis. alv

KOLLAGEENISILMÄNYMPÄRYSVOIDE 

Colosé Crème Miracle 15ml

Colosén kosteuttava,  silmänympärysihon ohutta ihoa suojaava ja ravitseva voide sisältää kasvikollageenia,  joka sitoo kosteutta ja siten ehkäisee pienten ryppyjen syntymistä.  Jojobaöljy estää mekaanisen ärsytyksen vaikutuksia,  kuten meikin poisto.  Ohut,  kevyt koostumus sopii kaikille ihotyypeille.  UVA -suojafiltteri.
Käytä puhdistuksen jälkeen aamuin ja illoin,  myös meikin alle ja huulien hoitamiseen. 

Määrä
Varastossa

Ihoa rakentava kollageenisilmänympärysvoide

Kollageeni on proteiini, joka antaa kudoksille tukea, kestävyyttä ja muotoa. Kollageenin väheneminen johtaa kimmoisuuden menettämiseen sekä ihon ohenemiseen, veltostumiseen ja löystymiseen. Tulee ryppyjä, joka on osa ihon vanhenemisprosessia.

Kevyt, hyvin imeytyvä voide hidastaa ryppyjen kehittymistä ohuella iholla. Niitä syntyy UV -säteilyn vaikutuksesta mutta myös kasvojen luonnollisen liikkeen eli ilmeiden takia. Kollageenivoiteen jojobaöljy muistuttaa ihon itse tuottamaa öljyä, joten se suojaa, pehmittää ja ravitsee ihoa luonnollisella tavalla. Akaasiapuusta saatu kollageeni on yhtä tehokas ihon kiinteyttäjä ja silottaja kuin eläinperäinen kollageeni. Sisältää ihon kauneuden kannalta tärkeitä E - ja C - vitamiineja. Suojaa UVA -säteiltä, jota saamme myös sisätiloissa esim. neonvaloista. Silottaa ja auttaa pitämään ihon hehkeänä.

Colosé
11610

Tuotetiedot

Koko
15ml
Ihotyyppi
Kuiva ja herkkä iho

Erityispiirteet

Saatat pitää myös