KIMALTAVA HUULIKIILTO HEHKU

KIMALTAVA HUULIKIILTO HEHKU

Careliána Cosmetics

KIMALTAVA HUULIKIILTO

Careliána Cosmetics Dazzling Lip Gloss Hehku 7 ml

Puolipeittävä, kauniisti kimaltava huulikiilto viimeistelee juhlavan meikin ja hoitaa huulten herkkää ihoa. Kiilto säihkyy upeasti kuparin sävyissä ja sopii käytettäväksi yksinään tai toisen huulipunan päällä. Fantastisen kaunis pakkaus on viimeistelty säihkyvillä strasseilla.

  • Vastustamatonta kiiltoa
  • Säihkyvä, puolipeittävä sävy
  • Tarkka applikaattori
  • Huulia hoitava koostumus
  • Ei tahmaista tunnetta
Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
18,00 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

SÄIHKYVÄ JA HOITAVA HUULIKIILTO

Careliána Cosmetics Kimaltava Huulikiilto on täydellinen tuote juhlameikin viimeistelyyn. Se lumoaa kuparin hohtavalla kimalluksella ja hoitavalla koostumuksella, joka pitää huulten ihon pehmeän hyvinvoivana. Puolipeittävä kiilto on helppo levittää pakkauksen tarkalla applikaattorilla huulten reunoja mukaillen. Kaunis kiilto korostaa huulia ja niiden pulleutta, saaden ne näyttämään terveiltä ja hyväkuntoisilta. Samalla sen täyteläinen, hellivä koostumus silottaa huulten pintajuonteita. Käytä sellaisenaan tai lisää toisen huulipunan päälle tuomaan erityistä juhlavuutta ja kimallusta! Säkenöivä pakkaus ihastuttaa meikkipöydällä ja sopii täydellisesti myös lahjaksi.

3003-29

MINERAL OIL – CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE – TITANIUM DIOXIDE – SILICA DIMETHYL SILYLATE – MICROCRYSTALLINE WAX – FRAGRANCE – RED 28 LAKE (Cl 45410) – TIN OXIDE (Cl 15850)

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle