• -2,50 €

ALUSMASKARA BASIC

21,50 €
24,00 €
sis. alv

HOITAVA ALUSMASKARA BASIC  

Colosé Mascara Basic 10ml

Kauniisti taipuvat, vahvat ja pitkät ripset antavat katseeseen säihkettä ja syvyyttä. Colosé alusmaskaran koostumuksen ainutlaatuiset vahat rakentavat upeat ripset nopeasti ja kestävästi. Erittäin mieto tuote ei ärsytä herkkäsilmäisiä ja -ihoisia. Käytä silmämeikin poistamiseen Colosén Sensitive tai Waterproof Silmämeikinpoistolappuja.

Määrä
Varastossa

RIPSIÄ TUUHEUTTAVA ALUSMASKARA

Tuuheutta lisäävä alusmaskara tuo ripsiin runsautta ja pituutta. Rakennetta lisäävä voidemainen emulsio on valmistettu oliiviöljystä uutetuista hellävaraisista, hoitavista estereistä ja luonnonvahoista. Maskara tekee ripsistä näyttävät antaen ripsille pituutta ja tuuheutta. Sisältää ainesosia, jotka suojaavat ripsien luonnollista kasvua.

Alusmaskaraa voidaan käyttää värimaskaran alla eli primerina ripsien pohjustukseen, jotta saadaan aikaan tuuheat ripset, sekä ravitsevana ja hoitavana yönaamiona ripsille.

Colosé
14050

Tuotetiedot

Koko
10ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille

Erityispiirteet

AQUA - ETHYLENE/VA COPOLYMER - COPERNICIA CERIFERA CERA - CERA ALBA - HYDROGENATED OLIVE OIL STEARYL ESTERS -
GLYCERYL STEARATE - NYLOS-12 - PALMITIC ACID - STEARIC ACID - TRIETHANOLAMINE - HYDRATED SILICA - SILICA - PHENOXYETHANOL - HYDROXYETHYLCELLULOSE - DIMETHICONE - ASCORBYL PALMITATE - ETHYLHEXYLGLYCERIN - SODIUM NITRATE

Saatat pitää myös