NIASIINIAMIDISEERUMI
NIASIINIAMIDISEERUMI
NIASIINIAMIDISEERUMI
NIASIINIAMIDISEERUMI

NIASIINIAMIDISEERUMI

Colosé

NIASIINIAMIDISEERUMI

Colosé Niacinamide Serum 30 ml  

10 %:n Niasiiniamidiseerumi elvyttää ihoa ja sen toimintoja kokonaisvaltaisesti, sillä se lisää ihon kosteuspitoisuutta, vahvistaa, suojaa ja uudistaa ihoa. Niasiiniamidi tasoittaa ihoa ja sen sävyä sekä kirkastaa ihoa. Niasiiniamidiseerumi sisältää kosteuttavaa ja kosteutta ihoon sitovaa glyseriiniä sekä tehokkaan yhdistelmän neljää erilaista hyaluronihappoa, jotka täyttävät ihon kosteusvarannot ja ehkäisevät ihon kuivumiselta. 

Hajusteeton ja vegaaninen.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
35,50 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

SUPERSEERUMI KASVOILLESI

Hyaluronihappojen ja niasiiniamidin yhdistelmä kosteuttaa ihoa tehokkaasti sekä madaltaa ihon kuivuudesta johtuvia pintajuonteita. Seerumi tehostaa ihon kykyä tuottaa kollageenia, jolloin ihon juonteet ja rypyt tasoittuvat. Niasiiniamidiseerumi ehkäisee pigmenttimuutoksia aiheuttavan melaniinin muodostumista ja tasoittaa ihon väriä.

Niasiiniamidi on B3-vitamiinin muoto. Se on erittäin hyvin siedetty raaka-aine, josta puhutaan myös superraaka-aineena sen monikäyttöisyyden takia. Seerumi sopii lähestulkoon kaikille ihotyypeille, sillä niasiiniamidilla voidaan vaikuttaa niin ihon kiinteyteen ikääntyvällä iholla, kosteuttamiseen kuivuuteen taipuvaisella iholla, herkän/ärtyneen ihon rauhoittamiseen ja epäpuhtaan ihon talintuotannon vähentämiseen sekä laajentuneiden ihohuokosten supistamiseen.

Niasiiniamidiseerumi sopii monille herkkäihoisillekin, sillä raaka-aine lievittää tulehduksia, kuten ihon punoitusta.

Koko
30ml
Ihotyyppi
Epäpuhdas iho
Herkkä iho
Ominaisuus
Hajusteeton
Vegaaninen
11770

AQUA - 
GLYCERIN - 
NIACINAMIDE - 
SODIUM HYALURONATE - 
PHENOXYETHANOL
 - ETHYLHEXYLGLYCERIN - 
PENTYLENE GLYCOL
 - SODIUM ACETYLATED HYALURONATE
 - SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER - 
HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE

Levitä 1 – 2 tippaa taputtelemalla hellästi puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin ja/tai illoin ennen muita hoitotuotteitasi. Pipettipullosta tuotteen annostelu on helppoa, kun tiputat seerumitipan kämmenselälle ja levität siitä kasvoille.    

Vältä tuotteen joutumista silmiin.

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle