KYNSILAKANPOISTOLAPUT

KYNSILAKANPOISTOLAPUT

Colosé

HELLÄVARAISET KYNSILAKANPOISTOLAPUT

Colosé Nail polish remover pads 60 kpl

Asetonittomat kynsilakanpoistolaput, jotka poistavat kynsilakan tehokkaasti mutta hellävaraisesti samalla kynttä ja kynsinauhoja kosteuttaen. Lapuissa on mieto, miellyttävä tuoksu.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
18,50 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

HOITAVAT KYNSILAKANPOISTOLAPUT

Herkkäihoisille sopivat, asetonittomat kynsilakanpoistolaput ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia. Niiden hellävarainen koostumus hoitaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa sitä ärsyttämättä. Puuvillaisiin lappuihin imeytetty kynsilakanpoistoaine on tehokas, ihoystävällinen ja miellyttävän tuoksuinen tuote. Laput poistavat kynsilakat nopeasti, ja ovat käytännöllisiä myös matkoilla.

Kynsilakanpoistolaput sisältävät kosteuttavaa propyleeniglykolia ja ihoa hoitavaa Kamomillan kukkauutetta. Kamomillalla on tulehduksia lievittäviä ja antibakteerisia ominaisuuksia, jotka edistävät pienten haavaumien paranemista, desinfioivat sekä rauhoittavat ihoa. Se lievittää myös kutinaa ja rauhoittaa herkkää sekä ärsyyntynyttä ihoa.

Koko
60kpl
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Kuiva ja herkkä iho
Sinetti
Kyllä
Ominaisuus
Vegaaninen
15630

PROPYLENE CARBONATE - BUTYL LACTATE - PROPYLENE GLYCOL - PARFUM - LIMONENE - AQUA - AMYL CINNAMAL - CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT

Paina lappua kevyesti kynnen päällä, että lakanpoistoaine pääsee vaikuttamaan kynsilakkakerroksen läpi. Kun lappu on vaikuttanut hetken, niin pyyhi lakka pois lapun avulla. Toinen käsittely voi olla tarpeen, jos on käyttänyt tummaa kynsilakkaa tai lakkaa on monta kerrosta päällekkäin. Pese kädet huolellisesti kynsilakan poiston jälkeen.

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle