LASH BOX KIT - PARTY
LASH BOX KIT - PARTY
LASH BOX KIT - PARTY
LASH BOX KIT - PARTY
LASH BOX KIT - PARTY
LASH BOX KIT - PARTY

LASH BOX KIT - PARTY

HYPOALLERGEENISET IRTORIPSET

Lash Box Date Kit

Näyttävät irtoripset ilman ripsiliimoja! Lash Box Lashes -silkkikuituripset kiinnitetään hypoallergeenisella eyelinerilla hellävaraisesti mutta pitävästi. Ripsien käyttäminen on erittäin helppoa ja ne sopivat myös ripsiliimoille allergisoituneille. Upeat Lash Kitit sisältävät kaiken mitä tarvitset ripsien helppoon kiinnittämiseen. Saatavilla mallit Date ja Party. 

  • Ei enää vanhanaikaisia allergisoivia liimoja
  • Ei magneetteja
  • Kosketuksen ja vedenkestävä
  • Ei akrylaattia (syanoakrylaatti, polyisosyanaatti)
  • Ei luonnonkumia tai lateksia
Loppunut väliaikaisesti varastosta.
53,90 €
Sisältää alv:n n. 3-4 vk

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

HELPPOKÄYTTÖISET JA KESTÄVÄT SILKKIKUITURIPSET 

Lash Box Lashes ripset ovat laadukkaat, käsintehdyt silkkikuituripset jotka sopivat myös henkilöille jotka saavat allergisia reaktioita irtoripsistä sekä ripsiliimoista. Ripset kiinnitetään erityisellä eyelinerillä jossa piilee tuotesarjan salaisuus. Hellävarainen liner kiinnittää ripset pitävästi paikalleen ilman sotkua ja tahmaa. Hypoallergeeninen koostumus ei sisällä magneetteja tai liimoja, vaan se perustuu uudenlaiseen polymeeriteknologiaan. Tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä testata eläimillä.

Saatavilla kaksi ripsimallia:

  • Date Lashes - vangitse katseellasi! Date -ripset tuovat katseeseen intensiivisyyttä ja runsaampaa voluumia ripsiin.
  • Party Lashes - kun halut erottua joukosta! Täydellinen ja näyttävä juhlalook syntyy Party -ripsillä.

Lash Box ripset ovat valmistettu korkealaatuisesta silkkikuidusta. Nämä käsintehdyt silkkiripset voidaan käyttää uudelleen useita kertoja. Oikein käytettynä ja huolellisesti puhdistettuna ripset kestävät käytössä jopa 25 kertaa. Lash Box ripset on suunniteltu yhteensopivaksi Lash Linerin kanssa ja yhdessä käytettynä ne kestävät käytössä pitkään ärsyttämättä ihoa tai silmiä. Silkkikuituripset ovat kevyet eivätkä rasita luonnonripsiä. Niitä voidaan muotoilla leikkaamalla kaikkiin silmämuotoihin sopiviksi.

Lash Box Kit sisältää:

  • 1 x Lash Box Lash Liner 12 g (musta)
  • 1 x Lash Box Lashes silkkikuituripset Date tai Party
  • 1 x Lash Box pinsetit / irtoripsien asetin
NBB-LB-L70KIT

LASH LINER: AQUA - POLYVINYL ALCOHOL - PROPYLENE GLYCOL - ETHYLHEXYL GLYCERIN - BUTYLENE GLYCOL - PEG-3 SORBITAN OLEATE - STEARETH-21 - DIMETHICONE - OCTYLDODECANOL - PVP SORBITAN SESQUIOLEATE - CALENDULA OFFICINALIS - SALVIA OFFICINALIS - ARGININE - CI77266

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

Säädä ripsien pituus oman silmän muodon mukaan. Lyhennä ripsinauhan pituutta tarvittaessa. Mikäli ripsinauha on liian pitkä suhteessa oman silmäsi muotoon ripsien jännite kasvaa ja ripset ovat vaikeat kiinnittää.

Piirrä silmänrajaus Lash Box LASH LINERIA käyttäen lähelle omien ripsien tyveä, anna kuivua 15- 30 sekuntia ennen kiinnitystä. Kiinnitä ripset Lash Box Lashes Tweezer pinsettien avulla lähelle omien ripsien tyveä.Kiinnityksen jälkeen anna ripsien kiinnittyä rauhassa ja linerin kuivua noin 1min ajan liikuttamatta ripsinauhaa.

Huomioitavaa Lash Box Lashes - tuotteiden käytössä:

Lash Box Lashes tuotteet toimivat parhaiten yhdessä. Taataksemme maksimaalisen hyödyn asiakkaille suosittelemme Lash Box ripsiä käytettäväksi/kiinnitettäväksi yhdessä Lash Box Lash Linerin kanssa (vaihtoehtoina musta tai kirkas). 

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle