LASH BOX LASHES - PARTY
LASH BOX LASHES - PARTY
LASH BOX LASHES - PARTY

LASH BOX LASHES - PARTY

KEVYET SILKKIKUITURIPSET

Lash Box Lashes Party

Lash Box Lashes -silkkikuituripset ovat kestävät, kauniit ja kevyet irtoripset. Ne kiinnitetään hypoallergeenisella Lash Liner -rajauskynällä hellävaraisesti mutta pitävästi. Ripsien käyttäminen on erittäin helppoa ja ne sopivat myös ripsiliimoille allergisoituneille. Käsintehdyt ripset on valmistettu korkealaatuisesta silkkikuidusta. Oikein pidettynä ja huolellisesti puhdistettuna ne kestävät jopa 25 käyttökertaa. Käytetään yhdessä Lash Box Lash Linerin kanssa (myydään erikseen). 

  • Kevyt silkkikuiturakenne ei rasita omia ripsiä
  • Käsintehdyt, laadukkaat irtoripset kestävät jopa 25 käyttökertaa
  • Helposti lyhennettävät ripset sopivat kaikille silmänmuodoille
Viimeiset tuotteet varastossa
13,50 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

HELPPOKÄYTTÖISET JA KESTÄVÄT SILKKIKUITURIPSET 

Lash Box ripset on valmistettu korkealaatuisesta silkkikuidusta. Nämä käsintehdyt silkkiripset voidaan käyttää uudelleen useita kertoja. Oikein käytettynä ja huolellisesti puhdistettuna ripset kestävät käytössä jopa 25 kertaa. Lash Box ripset on suunniteltu yhteensopivaksi Lash Linerin kanssa ja yhdessä käytettynä ne kestävät käytössä pitkään ärsyttämättä ihoa tai silmiä. Silkkikuituripset ovat kevyet eivätkä rasita luonnonripsiä. Niitä voidaan muotoilla leikkaamalla kaikkiin silmämuotoihin sopiviksi.

Lash Box ripset ovat laadukkaat, käsintehdyt silkkikuituripset jotka sopivat myös henkilöille jotka saavat allergisia reaktioita irtoripsistä sekä ripsiliimoista. Ripset kiinnitetään erityisellä eyelinerillä jossa piilee tuotesarjan salaisuus. Hellävarainen liner kiinnittää ripset pitävästi paikalleen ilman sotkua ja tahmaa. Hypoallergeeninen koostumus ei sisällä magneetteja tai liimoja, vaan se perustuu uudenlaiseen polymeeriteknologiaan. Lash Liner myydään erikseen.

Saatavilla kaksi ripsimallia:

  • Date Lashes - vangitse katseellasi! Date -ripset tuovat katseeseen intensiivisyyttä ja runsaampaa voluumia ripsiin.
  • Party Lashes - kun halut erottua joukosta! Täydellinen ja näyttävä juhlalook syntyy Party -ripsillä.

NBB-LB-L70

Säädä ripsien pituus oman silmän muodon mukaan. Lyhennä ripsinauhan pituutta tarvittaessa. Mikäli ripsinauha on liian pitkä suhteessa oman silmäsi muotoon ripsien jännite kasvaa ja ripset ovat vaikeat kiinnittää.

Piirrä silmänrajaus Lash Box LASH LINERIA käyttäen lähelle omien ripsien tyveä, anna kuivua 15- 30 sekuntia ennen kiinnitystä. Kiinnitä ripset Lash Box Lashes Tweezer pinsettien avulla lähelle omien ripsien tyveä.Kiinnityksen jälkeen anna ripsien kiinnittyä rauhassa ja linerin kuivua noin 1min ajan liikuttamatta ripsinauhaa.

Huomioitavaa Lash Box Lashes - tuotteiden käytössä:

Lash Box Lashes tuotteet toimivat parhaiten yhdessä. Taataksemme maksimaalisen hyödyn asiakkaille suosittelemme Lash Box ripsiä käytettäväksi/kiinnitettäväksi yhdessä Lash Box Lash Linerin kanssa (vaihtoehtoina musta tai kirkas). 

Ei arvosteluja

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle