LASH BOX LASH LINER - CLEAR
LASH BOX LASH LINER - CLEAR
LASH BOX LASH LINER - CLEAR
LASH BOX LASH LINER - CLEAR

LASH BOX LASH LINER - CLEAR

RAJAUSKYNÄ IRTORIPSIEN KIINNITTÄMISEEN

Lash Box Lash Liner Clear 12 g

Lash Box Lash Liner on hypoallergeeninen eyeliner jolla kiinnität Lash Box silkkikuituripset hellävaraisesti mutta pitävästi. Lah Linerin käyttäminen on erittäin helppoa ja se sopii myös ripsiliimoille allergisoituneille. Saatavilla mustana ja kirkkaana.

  • Ei enää vanhanaikaisia allergisoivia liimoja
  • Ei magneetteja
  • Kosketuksen ja vedenkestävä
  • Ei akrylaattia (syanoakrylaatti, polyisosyanaatti)
  • Ei luonnonkumia tai lateksia
Viimeiset tuotteet varastossa
33,90 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

HYPOALLERGEENINEN LASH LINER

Erityinen Lash Liner -eyeliner on suunniteltu Lash Box silkkikuituripsien kiinnittämiseen. Hellävaraisessa ja helppokäyttöisessä rajauskynässä piilee koko tuotesarjan salaisuus. Lash liner kiinnittää ripset pitävästi paikalleen ilman sotkua ja tahmaa. Sen hypoallergeeninen koostumus ei sisällä magneetteja tai liimoja, vaan se perustuu uudenlaiseen polymeeriteknologiaan. Lash Liner on vegaaninen ja vedenkestävä eikä sitä ole testattu eläimillä. Saatavilla sävyt Black ja Clear.

Lash Liner on suunniteltu yhteensopivaksi Lash Box ripsien kanssa ja yhdessä ne kestävät käytössä pitkään ärsyttämättä ihoa tai silmiä. Lash Box silkkikuituripset ovat kevyet eivätkä rasita luonnonripsiä. Yhdessä liimattoman Lash Linerin kanssa ne sopivat myös hyvin herkkäsilmäisille. Ripset myydään erikseen.

Ominaisuus
Vedenkestävä
NBB-LB0004

AQUA - POLYVINYL ALCOHOL - PROPYLENE GLYCOL - ETHYLHEXYL GLYCERIN - BUTYLENE GLYCOL - PEG-3 SORBITAN OLEATE - STEARETH-21 - DIMETHICONE - OCTYLDODECANOL - PVP SORBITAN SESQUIOLEATE - CALENDULA OFFICINALIS - SALVIA OFFICINALIS - ARGININE - CI77266

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

Säädä ripsien pituus oman silmän muodon mukaan. Lyhennä ripsinauhan pituutta tarvittaessa. Mikäli ripsinauha on liian pitkä suhteessa oman silmäsi muotoon ripsien jännite kasvaa ja ripset ovat vaikeat kiinnittää.

Piirrä silmänrajaus Lash Box LASH LINERIA käyttäen lähelle omien ripsien tyveä, anna kuivua 15- 30 sekuntia ennen kiinnitystä. Kiinnitä ripset Lash Box Lashes Tweezer pinsettien avulla lähelle omien ripsien tyveä.Kiinnityksen jälkeen anna ripsien kiinnittyä rauhassa ja linerin kuivua noin 1min ajan liikuttamatta ripsinauhaa.

Huomioitavaa Lash Box Lashes - tuotteiden käytössä:

Lash Box Lashes tuotteet toimivat parhaiten yhdessä. Taataksemme maksimaalisen hyödyn asiakkaille suosittelemme Lash Box ripsiä käytettäväksi/kiinnitettäväksi yhdessä Lash Box Lash Linerin kanssa (vaihtoehtoina musta tai kirkas). 

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle