LASH BOX REMOVER

LASH BOX REMOVER

MEIKINPUHDISTUSPUIKOT

Lash Box Remover 20 kpl

Helppokäyttöiset puhdistuspuikot Lash Box -irtoripsien hellävaraiseen poistoon ja puhdistukseen. Kertakäyttöinen puikko sisältää mineraaliöljypohjaista meikinpuhdistusainetta, jolla Lash Liner on helppo pyyhkiä pois irtoripsistä ja luomelta. Pieneen tilaan menevät puhdistuspuikot ovat käytännöllisiä etenkin matkoilla! Pakkaus sisältää 20 puhdistuspuikkoa.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
13,50 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

PUHDISTUSPUIKOT LASH LINERILLE

Lash Box Remover puuvillavanupuikot on suunniteltu poistamaan pitkäkestoinen ja vedenkestävä Lash Liner hellävaraisesti, mukavasti ja helposti. Vanupuikolla on helppo poistaa ripset täsmällisesti kiinnityskohdasta. Pakkauksessa on 20 vanupuikkoa jotka sisältävät puhdistusnestettä. Vanupuikko katkaistaan merkitystä kohdasta (sininen viiva), tämän jälkeen neste valutetaan puikon ehjään, kuivaan päähän (pidä puikkoa pystysuorassa) jonka jälkeen puikko on valmis käytettäväksi!

NBB-LB0002

MINERAL OIL - PEG-20 - AQUA - PHENOXYETHANOL - POLYSORBATE80 - ETHYLHEXYL GLYCERIN - PROPYLENE GLYCOL

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle