SILMÄMEIKIN POHJUSTUSVOIDE / PRIMER

SILMÄMEIKIN POHJUSTUSVOIDE / PRIMER

Careliána Cosmetics

LUOMIVÄRINPOHJUSTAJA

Careliána Cosmetics Ultimate Eye Base 10 ml

Luomivärin sävyjä vahvistava ja silmämeikin kestävyyttä pidentävä pohjustusvoide. Kirkas, ohueksi asettuva koostumus pitää meikin paikallaan pitkään ilman raskasta tunnetta luomilla. Tahmean pinnan jättävä pohjustaja on täydellinen luomivärien ja glittereiden kiinnittäjä. Vedenkestävä koostumus.

  • Voimistaa luomivärisävyjä
  • Kiinnittää glitterit
  • Pidentää silmämeikin kestoa
  • Ei raskasta tunnetta luomilla
  • Vedenkestävä
Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
11,90 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

VEDENKESTÄVÄ PRIMER LUOMIVÄREILLE JA GLITTEREILLE

Careliána Cosmeticsin Silmämeikin Pohjustusvoide huolehtii siitä, että luomivärisi on parhaimmillaan koko päivän! Kirkas, geelimäinen primer jättää iholle tahmean tarttumapinnan, johon luomivärit ja glitterit tarttuvat napakasti. Luomivärisävyt näyttävät pigmenttisemmiltä ja kestävät pidempään. Täysin väritön pohjustaja ei vääristä värejä tai sumenna glittereitä. Sen geelimäinen koostumus asettuu iholle äärimmäisen ohuesti eikä tunnu raskaalta luomilla.

Levitä luomille ensin ohut kerros Silmämeikin Pohjustusvoidetta siveltimellä tai sormenpäällä. Anna voiteen asettua hetki ja lisää sen jälkeen luomivärit. Vinkki: Voit sekoittaa pohjustusvoidetta myös irtopigmentteihin tai glittereihin ja luoda omia, äärimmäisen kestäviä voideluomivärejä.

Koko
10ml
POH1

WATER – DISODIUM EDTA – BETAINE – GLYCERIN – BUTYLENE GLYCOL – CARBOMER – TRIETHANOLAMINE – DIAZOLIDINYL UREA – IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE – PROPYLENE GLYCOL – XANTHAN GUM – SODIUM HYALURONATE – PAEONIA ALBIFLORA ROOT EXTRACT – HYDROLYZED GINSENG SAPONINS – LONICERA JAPONICA (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT – CORYDALIS TURTSCHANINOVII ROOT EXTRACT – 1,2-HEXANEDIOL – MAY CONTAIN: SUNSET YELLOW, YELLOW 6

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

Ei arvosteluja

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle