• -4,00 €

KOSTEUTTAVA 24H KASVOVOIDE

35,50 €
39,50 €
sis. alv

MIESTEN 24H KASVOVOIDE

Colosé 24H Moisturizing cream for men 50ml

Colosé miesten 24H Anti-age kosteuttava voide suojaa ihoa ikääntymiseltä ja parantaa sen stressinsietokykyä.  Tarkkaan valitut raaka-aineet tekevät koostumuksesta hoitavan täyteläisen ja pitkäaikaisesti syväkosteuttavan. Sinkki, kupari, magnesium ja kasviöljyt saavat aikaan pehmeän ja sileän ihon.

Määrä
Varastossa

Korjaava päivä- ja yövoide miehille

Colosé Men 24H anti - age kosteusvoide sopii kaikille ihotyypeille syväkosteuttamaan ja korjaamaan rasittunutta ihoa.  Se vilkastuttaa solujen toimintaa,  joten juonteet sekä rypyt ja iho kestää nuorekkaana ja ihon väri kirkastuu.
Biomimeettisesti valmistetut galeeniset yhdisteet takaavat iholle parhaat hoitotulokset.  Koostumus suojaa,  on miellyttävän tuntuinen ja imeytyy hyvin ihoon sekä kosteuttaa ihoa syvemmältä pitkäkestoisesti. 


 • Hivenaineet auttavat ihon soluja uusiutumaan nopeammin ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa.  Ne vahvistavat,  suojaavat ja virkistävät ihoa,  sekä tasoittavat ihon värivirheitä.  Sisältää:
 • Sinkki on kauneusmineraali,  jonka saanti auttaa pitämään ihon rypyttömänä ja kiinteänä.  Sinkki auttaa myös aknen ja rosacean  (ruusufinni)  hoidossa.  Sinkin puutos näkyy ihottumina ja arpijuovina.
 • Kupari huolehtii ihon kunnosta,  osallistuu hemoglobiinin,  elastiinin,  kollageenin ja pigmentin muodostukseen.  Kupari toimii myös antioksidanttina ja vaikuttaa C-vitamiinin imeytymiseen. Magnesium on tärkeä anti-age -mineraali, joka estää ihon stressitiloja ja vaikuttaa pintaverenkiertoon.
 • Magnesiumilla on vaikutus myös ihon solumuodostukseen ja iho uusiutuu nopeammin.
 • Anti - age vaikutus  -  Merestä saadut kasvipohjaiset raaka - aineet ja eri vitamiinit vähentävät ihon ikääntymisen merkkejä kasvoilla.  Sisältää:
 • Merifenkoli on halofyytti –kasvi,  joka selviytyy erittäin rankoissa ja arvaamattomissa kasvuolosuhteissa.  Kivikkoisilla rannikoilla,  meren aalloissa ja paahtavan auringon poltteessa kasvin kantasolut auttavat vastustamaan ympäristön vaikutuksia.  Vahingoittuneet osat muodostavat uusia soluja,  kudosta ja kasvin osia.  Se tunnetaan ihoa uusivista,  piristävistä ja hoitavista vaikutuksistaan. 
 • E - vitamiini eli tokoferoli on antioksidantti,  joka estää vapaiden radikaalien toimintaa.  Vapaat radikaalit aiheuttavat toiminnallaan soluvaurioita.  E - vitamiini parantaa ihon pintaverenkiertoa ja kiinteyttää sekä hidastaa ihon vanhenemista.  E - vitamiini voi estää muun muassa selluliitin syntyä ja toimii apukeinona aknen hoidossa sinkin ja seleenin kanssa.
 • Sheavoi eli Karitevoi sisältää luonnostaan paljon hoitavia vitamiineja :  A - E - ja F - vitamiineja sekä mineraaleja.  Sheavoilla on kyky korjata ihon hydrolipidikalvoa ja tehdä iholle suojaava,  haihtumista estävä rasvahuntu.  Se rauhoittaa ärtynyttä ja herkistynyttä ihoa.  Useiden lähteiden mukaan Sheavoi tehostaa ihon solujen uusiutumista ja parantaa ihon laatua tehden esim.  ohuesta ihosta paksumman,  korjaten kosteudensitomiskyvytöntä ihoa.  Ajatus perustuu Sheavoin A - vitamiinipitoisuuteen.  Ihotautilääkärit ja kauneuskirurgiaan ym.  vastaaviin hoitoihin erikoistuneet lääkärit ovat jo kauan puhuneet A - vitamiinihoitojen puolesta akne iholle ja sittemmin enenevissä määrin ikääntyvälle iholle ennaltaehkäisevänä ja korjaavana hoitona.
 • Kosteuttavat ja hoitavat raaka-aineet:
 • Tehokosteuttajana toimii Hyaluronihappo,  jonka vaikutus perustuu sen erinomaiseen kosteuden sitomiskykyyn.  Se sitoo kosteutta soluväleihin.  Hyaluronihappoa on ihossa myös luonnostaan.
 • Biosaccharide Gum - 1  luo ihon pinnalle kosteuttavan vesisermin.
 • Pantenoli eli Provitamiini B5 vaikuttaa kollageenin muodostukseen iholla ja estää esimerkiksi UV - säteilystä johtuvia haittoja iholla.
 • Jojoba -  ja avokadoöljyllä on hyviä kosteuttavia,  ihoa uusivia ja supistavia sekä pehmentäviä ominaisuuksia.  Jojobaöljy ylläpitää ihon kosteustasapainoa.  Se tasapainottaa myös ihon talineritystä ja hoitaa tulehduksia ja ihosairauksia antiseptisyytensä vuoksi.  Sisältää antioksidantteja ja sopii siksi hyvin kosteuskoyhälle iholle.  Tuo suojaa myös ultraviolettisäteilyä vastaan.  Avocadoöljy on hyvin ravitsevaa ja sisältää muun muassa  D -  E - ja B5 - vitamiineja.
11320

Tuotetiedot

Koko
50ml

Erityispiirteet